• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook herşeyimize el koydu!!!!!!! okuyun onemli !

Ama bu yeni uygulamada profil fotoğrafını gizlemek şansı yok yine
Bilgilerde görünüyor Birde sayflar görünüyor
Bunların gizlenme seçeneği yok
Hiçte hoş olmadı bence
Önce bütün tasarruf kendi elindeydi Şİmdi değil

profil resmimi arkadaşlarım dışındakilerinin görmesini istemiyorum diğer gizliliklerin ayarlarını yaptım profil resmi nie gözüküyor ya kafamçokkarıştı

bence bu yeni düzenlemeden sonra millet dikkat etmemiş ayarlara çünkü artık eskiden göremediğim fotoları görüyorum yani arkadaşlarımın arkadaşlarının fotolarını göremezken şimdi görünüyo, bence facebooktun tekrar uyarı falan yapması lazım

Kızlar profil fotoğrafınız için yapılabilecek tek şey herhangi bi foto koymak
Ama diğer albüm fotolarınızı gizleyebilirsiniz
Ayarlar \ gizlilik ayarları \ fotoğraf albümlerim in karşısında düzenle var
Ordan her albmü sadece arkadaşlarım şeklinde ayarlayın kimse göremez

Facebooka girdiğinizde ilk değiştiği zaman zaten uyarı geldi eski ayarlara dönsünmü yoksa yenidenmi yapılındıracaksınız..
Profil resminizi herkez görürü ama gene siz isterseniz bunu değiştirebilirsiniz sizin elinizde..HERKEZE AÇIKM DEĞıL SADECE ARKADAŞLARIM yapnaız yeterli.. sorunuz varsa eğer kafaınza takılan mutlaka sorun yardımcı olmaya çalışırım..hangi biligilerin görünmesini istiyosanız onlar görünüyo yani sizin elinizde..

mesela ben bazı gıcık olduğum kşilere girip resimlerine bakıyorum ..ama resim almmam asla..

birde gruplar var
hayran ol,arkadaş listeni davet et,profiline kim bakmış öğren
yada resimlerine kim bakmış öğren?
bunların doğru olduğuna inanmıyorum ama yinede emin değilim
bunların çalıştığını gören duyan oldumu?

birde gruplar var
hayran ol,arkadaş listeni davet et,profiline kim bakmış öğren
yada resimlerine kim bakmış öğren?
bunların doğru olduğuna inanmıyorum ama yinede emin değilim
bunların çalıştığını gören duyan oldumu?

hayır kesinlikle inanmayın..o tür gruplar size daha fazla kişi ulaşmaları için yapıyolar..

konu dışında ama facebooktaki kadınlar kulübü hangisi bilen war mı??

gizlilikten gizlenen albümler bile bazı açıklar yüzünden görülebiliyor o yüzden özel resimler yüklemeyin bence facebooka

Back