• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook Entergrasyon.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kazen

Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀
Administrator
14 Kasım 2001
21.337
En iyi cevaplar
2
69.475
1.623
101
Merhaba
Facebook sayfamizi(kadinlarkulubufacebook.com) bilmeyen yoktur.

Sizlerden gelen yoğun istei üzerine yeni bir uygulama başlatıyoruz. Facebook sayfamızda günün sözünü paylaşıyor yorumları ise buradan alıyoruz. Bu sayede kimse kimsenin facebook adını öğrenmemiş ve kimsede deşifre olmamış oluyor. Bazı üyelerimiz gerçek kimliklerini paylaşmadan rahat rahat yorum yapmak istedikleri için böyle bir uygulamaya geçtik. Dileyen gene facebook üzerinde kendi kimliği ile yorum yapabilir.

www.kadinlarkulubufacebook.com

Günün Sözü :

Bu işler zor işler arkadaş, insan kalmadı ortalıkta... Korkuyorum... Bir gün biri çıkıp 'Ey İnsanoğlu !' diyecek ve kimse üstüne alınmayacak :(

cok haklısın dehset oldu ınsanlar.ama benım yasadıgım aılece hayrete dusuren erkeklerde bıle duyamaya:50:

Alınmaz Vallahi..
Artık İnsanların Ar Damarı Çatladı..

Bırak gitsin dönerse daha uzağa bırakırsın....

Mutluyum.... Çünkü; yol yakınken dönüşlerim var. Huzuruma şaşırmayın! Çünkü yarı yolda duranlardan koşar adım gitmişliğim var..
. Kızmayın aşktan caymışlığıma, Benim karşıdan tanımama gibi bir özrüm var..
Gelsin hayat bildiği gibi, Elinde ne varsa hayata dair, Ötesi hiçbir şey ya da vesair...
Hani demiş ya şair, ''Mutluluğu sende bulan senindir'' gerisi MİSAFİR.

[h=6].......... O yuzden salla dünyayi uykusu gelsin..![/h]

Back