aynenFacebook yerine "kk" yı koyarak uyguladım, evet bağımlıymışım
Gerçi ''siyaset'' bölümünde çok iddialı konular tartışılırken markette bile telden girip ne yazılmış diya okuduğum oluyor
Yok değilimHahhaha bağımlısın işte kabul et
ben de kk bağımlısıyım, millet sabah uyanır maillerine bakar ben (özellikle action dolu bir konu var ve ben cevap yazmışsam) bana cevap veren olmuş mu, olmuşsa ni dimiş, hemen cevap yazayım diye kk yı kontrol ediyorumdohtor var mı dohtor
Yok değilim
Misal otururken kafam hep burda değil
Ancak ofişin yazdığı durumlarda gece su içmeye kalktığımda bile cevap veren olmuş mu diye Kk ya bakmışlığım var.
Bizi toplu psikoloğa mı gönderseler ne?
ben de kk bağımlısıyım, millet sabah uyanır maillerine bakar ben (özellikle action dolu bir konu var ve ben cevap yazmışsam) bana cevap veren olmuş mu, olmuşsa ni dimiş, hemen cevap yazayım diye kk yı kontrol ediyorumdohtor var mı dohtor
Yok değilim
Misal otururken kafam hep burda değil
Ancak ofişin yazdığı durumlarda gece su içmeye kalktığımda bile cevap veren olmuş mu diye Kk ya bakmışlığım var.
Bizi toplu psikoloğa mı gönderseler ne?
bizimki bağımlılık değil Parkuşum, "cevap vererek, altta kalmama" sendromu
Ben de uyanınca pcyi açmam hemen..en az 2 saat sonra... ama gözümü açar açmaz telefonu alıp kkya girerim nolmuş ne bitmiş diye
Deliyiz galiba
Facebook amacini asti.Zamaninda sahibini Time'a kapak eden 500 milyon kisinin kullandigi eglenceli bir agdi.Su an bu 500 milyonun yarisi gereksiz insanlardan olusuyor.Sahte hesaplari saymiyorum bile.Hesabim yok,acmayi da dusunmedim.Eksikligini hissetmiyorum.Surekli degistirilen ozellikleri ve yeni eklentileriyle buyusunu kaybetti.Twitter hesabim da yok ama bence twitter cok daha iyi.Gundeme daha rahat adapte olabiliyor ve hizli.Insanlar artik twitter uzerinden birlesiyor,tv programlari bile artik sadece hashtag yayinliyor.Facebook'un azalarak bitecegi kanaatindeyim.
Facebook amacini asti.Zamaninda sahibini Time'a kapak eden 500 milyon kisinin kullandigi eglenceli bir agdi.Su an bu 500 milyonun yarisi gereksiz insanlardan olusuyor.Sahte hesaplari saymiyorum bile.Hesabim yok,acmayi da dusunmedim.Eksikligini hissetmiyorum.Surekli degistirilen ozellikleri ve yeni eklentileriyle buyusunu kaybetti.Twitter hesabim da yok ama bence twitter cok daha iyi.Gundeme daha rahat adapte olabiliyor ve hizli.Insanlar artik twitter uzerinden birlesiyor,tv programlari bile artik sadece hashtag yayinliyor.Facebook'un azalarak bitecegi kanaatindeyim.
Face 10 sene icinde kapatilan hesaplardan batacakmis zaten, oyle birsey okudum biryerlerde.. Onun yerine baska birsey cikarirlar.. Ama su twitter'den hic anlamiyorum. Onu bunu takip et, bir iki yer yazdim, bir kac da kisi.. Hic birsey olmadi
Ben onu kullanmayi beceremiyorum anlasilan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?