- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
Nasıl denetlenecek ki sanal ortamda kesin denetleme sağlanması çok zor. Işın büyüğü aileye kalıyor.
Tamamda o kadar yırtıyoruz biyerlerimizi hala kara cahiller var 5 10 çocuk doğurup sokak çocuğu gibi sokaklarda büyüyen ilgilenilmeyen saldım çayıra mevlam kayıra büyüyorlar ilgi sosyal hayata hazırlamak şöyle dursun.Bu konu aslinda cok detayli ve uzun ama isin temelinde cahillik ve yaptirimlarin yeterince etkili olmamasi var. Bu yuzden ailelere buyuk sorumluluklar dusuyor. Artik ebeveyn olmak cocugunu sevip onunla ilgilenip ihtiyaclarini satin almak degil, onu sosyal hayata da hazirlamalilar. Kiz veya erkek farketmez herkes cocugunu takip etmeli.
Tabii ki öğle beklemesinler ama çözüm de gelmiyor aklıma.Bilmiyorum ama aileler de bir yere kadar kontrol altında tutabilirler çocuklarını, ya da ilgisiz ailelerin çocukları böyle kurda kuşa yem vaziyetinde mi beklesin yani. Ya ne kadar kötü bir zamanda yaşıyoruz gerçekten anlayamıyorum. Öpüşme sahnelerinde kanal değiştirip sakındığımiz miniklerin bu tür şeylerle muhatap olmalarına içim yanıyor.
Tamamda o kadar yırtıyoruz biyerlerimizi hala kara cahiller var 5 10 çocuk doğurup sokak çocuğu gibi sokaklarda büyüyen ilgilenilmeyen saldım çayıra mevlam kayıra büyüyorlar ilgi sosyal hayata hazırlamak şöyle dursun.
Hala bir bakan çıkmış 5 çocuk yapın diyor 1 taneyi takip edemiyorlar
Surekli kontrol altinda tutmanin da karakterinde ve karar alma mekanizmasinin gelisiminde korkunc etkileri oluyormus. Nasil yetisecek bu cocuklar?
Mune @Margarikotin siz mi taşıdınız konuyu? K Kazen e sormuştum bdvde açmak için onay verdi. Daha fazla kişi görsün diye oraya yazmıştım..