günde en az 3-4 saat nette oluyorum...bazen işlerime göre veya yoğunluğuma göre hiç olmuyor veya
sabahdan akşama kadar başından ayrılmamama şeklindede olabiliyor...
fırsat bulduğum an sarılıyorum pc ye il bakdığım yerler msn,face ve kk..gazeteleri takip etmek ve
bazı ilgilendiğim alanları incelemek sonrasından geliyor...
ama şu bir gerçek kendimi frenlemesem kesinlikle bağımlı olabileceğim bir şey:hulya: ...özellikle akşamları
takılmamaya özen gösteriyorum...
kahvaltıyı net başında yapıp gece pc den yatağa geçiş yapanlara göre gayet iyi durumdayım. şayet evde yapacak bi işim dışarda gezmem vs yoksa pc de çok vakit geçiriyorum. kk , msn grubum(ki süperler canlarım) haber vs derken saatler geçiyo..
en çok msn de takılıyorum netteysem.oda bırakıp kalmasım gelmiyo sempatiksalakcinni
sizinki günlük hayatınızı etkilemiyo demekki kızlar bencede bağımlı falan değilsiniz
valla ben demin az daha oğlanı almayı unutuyordum[/B]kaydirigubbakcemile3
saate bi baktım bir hışımla çıkmışım:hulya:
Evet ben bağımlıyım teşhisimi kendim koydum aklinialirimsmile
İşyerinde sabah 8'de açıyorum interneti akşam 18.30'da kapatıyorum, günlük gazeteler,KK,MSN,facebook vs..
Bıraksalar evde devam ederim ama PC oğlumun odasında bana ondan pek fırsat kalmıyor anca erken yatarsa derhal geçiyorum başına kendimi oyuna kaptırınca klavyenin üzerinde uyuyasım geliyor, haftasonu işlerimi tamamlayıp doğru PC başına :hulya:
Ne olacak bu halim bilmiyorumeyvahedigeldismile
e bu güzelmiş kaydirigubbakcemile3
uff ben de bagımlıyım ,ben olsam neyse eşimde bagımlı akannehir
bırımızden biri bagımlı olmasa boyle olmazdık herlhade :sinifsinif:
süreklı işlerımız netten yaptıgımızdan oluyor bu ,işimi hallederken altta sayfalar acık olsun dıye,bir o site bir bu site derken kendı ısını de yapamıyorsun zatı :umursamaz:
ama evde mısafırım vardı ,yatılı 10 gun nete gıremedım ,gırsemde ısımı hallettım yarım saatte cıkttım kk ya bıle ugramadıgım zamaanlar oldu...
sanırım yavas yavas gıdıyor bu durumum ,insallah boyle devam edebılırım zemuszemus
bır sürü ısım var ,nette harcadıgımı vaktı bu bir sürü olan işime harcasaydım vay anam vay ,:kedi:
çağın hastalığı... Yalnızken bende laptopumla uyuyorum ve netsiz elim ayagım titriyor.. Ama yalnız değilsem çok aramıyorum..
başlıktaki internet faaliyetlerine daha az vakit ayırmaya karar verdim, farmville de de 70 oldum çok oynamıcam artık, o vakitte ingilizceye yatırım yapmayı düşünüyorum bakalım başarılı olabilcemmi, pek umudum yok ama:hulya:
hahah hadi hayırlısı bakalım, ayrı kalman imkansız ama hadi kalabilirmişsin gibi yapalım hehehe sempatiksalakcinni hem ingilizce siteler var onlara bak yardımcı olur :hulya:
Bi ara farmville de çok zaman geçiriyodum. Sonra baktım bahçivanlar diyarı diye bi şey var. ona sardım. çok güzel bi oyun ama bu bağımlılık kötüye gitmeye başlayınca bıraktım artık ben de. Şimdi KK dönemi:enbuyukkk:
en son mesajımı buraya yazmısım ,
dün hiç girmedim ,bugünde bu saate kadar gırmedım .
sadece dun saatımı kurup 15 dk da bütün ıslerımı hallettım ,15 dk dolunca da cıktım ..
nasılım aklinialirimsmile
yapıcaaaaam yapıcaaaaaaaam :mariooynankenbayırankızgibismile:
yok hastalık değil bilgi sevdası benimki birde hanımlarla birlikte olma merakı:teytey:
aslında çok meraklı bir kişiyim hiçde zararını görmedim iyidir haberdar olmak herşeyden
sonuçta bu dünya'ya geldiysey sap gelip saman gitmemek için
her gün kendimizi yeniden geliştiriyoruz bilmediklerimize yen,i bilgiler aktarıyoruz
iyi yapmısın canım:hulya:
aaaa canım süpersin ya, KK da herkes bi dayanışma içinde ya, para biriktirmek için bile dayanışma var, bu topikte neti azaltma dayanışmamız olsun kızolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile Şeniz
valla ben sadece tv izleyemiyorum artık ya, tv izliceksem bile aynı anda netteyimakannehirakannehir
kötü bişey mi demeye çalışıyosun canım :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?