Face, msn, kk, gazeteler, alışveriş siteleri, diğer siteler, internet bağımlılığı

kahvaltıyı net başında yapıp gece pc den yatağa geçiş yapanlara göre gayet iyi durumdayım. şayet evde yapacak bi işim dışarda gezmem vs yoksa pc de çok vakit geçiriyorum. kk , msn grubum(ki süperler canlarım) haber vs derken saatler geçiyo..
en çok msn de takılıyorum netteysem.oda bırakıp kalmasım gelmiyo sempatiksalakcinni

günde en az 3-4 saat nette oluyorum...bazen işlerime göre veya yoğunluğuma göre hiç olmuyor veya
sabahdan akşama kadar başından ayrılmamama şeklindede olabiliyor...
fırsat bulduğum an sarılıyorum pc ye il bakdığım yerler msn,face ve kk..gazeteleri takip etmek ve
bazı ilgilendiğim alanları incelemek sonrasından geliyor...
ama şu bir gerçek kendimi frenlemesem kesinlikle bağımlı olabileceğim bir şey:hulya: ...özellikle akşamları
takılmamaya özen gösteriyorum...

kahvaltıyı net başında yapıp gece pc den yatağa geçiş yapanlara göre gayet iyi durumdayım. şayet evde yapacak bi işim dışarda gezmem vs yoksa pc de çok vakit geçiriyorum. kk , msn grubum(ki süperler canlarım) haber vs derken saatler geçiyo..
en çok msn de takılıyorum netteysem.oda bırakıp kalmasım gelmiyo sempatiksalakcinni

sizinki günlük hayatınızı etkilemiyo demekki kızlar bencede bağımlı falan değilsiniz
valla ben demin az daha oğlanı almayı unutuyordum
kaydirigubbakcemile3
saate bi baktım bir hışımla çıkmışım:hulya:

Evet ben bağımlıyım teşhisimi kendim koydum aklinialirimsmile
İşyerinde sabah 8'de açıyorum interneti akşam 18.30'da kapatıyorum, günlük gazeteler,KK,MSN,facebook vs..
Bıraksalar evde devam ederim ama PC oğlumun odasında bana ondan pek fırsat kalmıyor anca erken yatarsa derhal geçiyorum başına kendimi oyuna kaptırınca klavyenin üzerinde uyuyasım geliyor, haftasonu işlerimi tamamlayıp doğru PC başına :hulya:
Ne olacak bu halim bilmiyorum
eyvahedigeldismile

Son düzenleme:

sizinki günlük hayatınızı etkilemiyo demekki kızlar bencede bağımlı falan değilsiniz
valla ben demin az daha oğlanı almayı unutuyordum[/B]kaydirigubbakcemile3
saate bi baktım bir hışımla çıkmışım:hulya:

e bu güzelmiş kaydirigubbakcemile3

Evet ben bağımlıyım teşhisimi kendim koydum aklinialirimsmile
İşyerinde sabah 8'de açıyorum interneti akşam 18.30'da kapatıyorum, günlük gazeteler,KK,MSN,facebook vs..
Bıraksalar evde devam ederim ama PC oğlumun odasında bana ondan pek fırsat kalmıyor anca erken yatarsa derhal geçiyorum başına kendimi oyuna kaptırınca klavyenin üzerinde uyuyasım geliyor, haftasonu işlerimi tamamlayıp doğru PC başına :hulya:
Ne olacak bu halim bilmiyorum
eyvahedigeldismile

geçmiş olsun canım sana dakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

e bu güzelmiş kaydirigubbakcemile3

artık saati kurcam valla
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

uff ben de bagımlıyım ,ben olsam neyse eşimde bagımlı akannehir

bırımızden biri bagımlı olmasa boyle olmazdık herlhade :sinifsinif:

süreklı işlerımız netten yaptıgımızdan oluyor bu ,işimi hallederken altta sayfalar acık olsun dıye,bir o site bir bu site derken kendı ısını de yapamıyorsun zatı :umursamaz:

ama evde mısafırım vardı ,yatılı 10 gun nete gıremedım ,gırsemde ısımı hallettım yarım saatte cıkttım kk ya bıle ugramadıgım zamaanlar oldu...

sanırım yavas yavas gıdıyor bu durumum ,insallah boyle devam edebılırım zemuszemus

bır sürü ısım var ,nette harcadıgımı vaktı bu bir sürü olan işime harcasaydım vay anam vay ,:kedi:

uff ben de bagımlıyım ,ben olsam neyse eşimde bagımlı akannehir

bırımızden biri bagımlı olmasa boyle olmazdık herlhade :sinifsinif:

süreklı işlerımız netten yaptıgımızdan oluyor bu ,işimi hallederken altta sayfalar acık olsun dıye,bir o site bir bu site derken kendı ısını de yapamıyorsun zatı :umursamaz:

ama evde mısafırım vardı ,yatılı 10 gun nete gıremedım ,gırsemde ısımı hallettım yarım saatte cıkttım kk ya bıle ugramadıgım zamaanlar oldu...

sanırım yavas yavas gıdıyor bu durumum ,insallah boyle devam edebılırım zemuszemus

bır sürü ısım var ,nette harcadıgımı vaktı bu bir sürü olan işime harcasaydım vay anam vay ,:kedi:

bende senin gibi düşünüyorum canım olumunekankayizsmile
ama senin kadar iradeli olamadım daha, misafir iyi gelmiş desene sana, uzaklaştırmış seni netten:hulya:

evt ıyı geldıler ,gercı gelenler annem le babamdı ,oturayım ıkı konusayım laklak edeyım ,dedikodu yapayım ,gezeyim ,tozayım derken netten uzaklastım ,

ama bugun de kalan yapamadıgım ıslerımı yapayım dıye oturdum basına ama ,şu saat oldu kalkamadım basından :umursamaz:

ama yapıcam ben bunu basarıcam ,bosa zamanımı harcıyorum göz göre göre :sinifsinif:

çağın hastalığı... Yalnızken bende laptopumla uyuyorum ve netsiz elim ayagım titriyor.. Ama yalnız değilsem çok aramıyorum..

çağın hastalığı... Yalnızken bende laptopumla uyuyorum ve netsiz elim ayagım titriyor.. Ama yalnız değilsem çok aramıyorum..

elin ayağın mı titriyor, o zaman sen harbiden bağımlısın canım ya:hulya:

başlıktaki internet faaliyetlerine daha az vakit ayırmaya karar verdim, farmville de de 70 oldum çok oynamıcam artık, o vakitte ingilizceye yatırım yapmayı düşünüyorum bakalım başarılı olabilcemmi, pek umudum yok ama:hulya:

başlıktaki internet faaliyetlerine daha az vakit ayırmaya karar verdim, farmville de de 70 oldum çok oynamıcam artık, o vakitte ingilizceye yatırım yapmayı düşünüyorum bakalım başarılı olabilcemmi, pek umudum yok ama:hulya:

hahah hadi hayırlısı bakalım, ayrı kalman imkansız ama hadi kalabilirmişsin gibi yapalım hehehe sempatiksalakcinni hem ingilizce siteler var onlara bak yardımcı olur :hulya:

hahah hadi hayırlısı bakalım, ayrı kalman imkansız ama hadi kalabilirmişsin gibi yapalım hehehe sempatiksalakcinni hem ingilizce siteler var onlara bak yardımcı olur :hulya:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bi arada ingilizce sitelerede takmıştım, hatta wordtest e rekortmenlerde ilk ona bilen girdim hatta halen ilk ondayım, sonuç webten ingilizce öğrenelilmiyo, çok fazla ayartıcı etken var, forumlar gibikaydirigubbakcemile3

Bi ara farmville de çok zaman geçiriyodum. Sonra baktım bahçivanlar diyarı diye bi şey var. ona sardım. çok güzel bi oyun ama bu bağımlılık kötüye gitmeye başlayınca bıraktım artık ben de. Şimdi KK dönemi:enbuyukkk:

en son mesajımı buraya yazmısım ,
dün hiç girmedim ,bugünde bu saate kadar gırmedım .
sadece dun saatımı kurup 15 dk da bütün ıslerımı hallettım ,15 dk dolunca da cıktım ..

nasılım aklinialirimsmile

yapıcaaaaam yapıcaaaaaaaam :mariooynankenbayırankızgibismile:

Bi ara farmville de çok zaman geçiriyodum. Sonra baktım bahçivanlar diyarı diye bi şey var. ona sardım. çok güzel bi oyun ama bu bağımlılık kötüye gitmeye başlayınca bıraktım artık ben de. Şimdi KK dönemi:enbuyukkk:

iyi yapmısın canım:hulya:

en son mesajımı buraya yazmısım ,
dün hiç girmedim ,bugünde bu saate kadar gırmedım .
sadece dun saatımı kurup 15 dk da bütün ıslerımı hallettım ,15 dk dolunca da cıktım ..

nasılım aklinialirimsmile

yapıcaaaaam yapıcaaaaaaaam :mariooynankenbayırankızgibismile:

aaaa canım süpersin ya, KK da herkes bi dayanışma içinde ya, para biriktirmek için bile dayanışma var, bu topikte neti azaltma dayanışmamız olsun kızolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile Şeniz

yok hastalık değil bilgi sevdası benimki birde hanımlarla birlikte olma merakı

aslında çok meraklı bir kişiyim hiçde zararını görmedim iyidir haberdar olmak herşeyden

sonuçta bu dünya'ya geldiysey sap gelip saman gitmemek için

her gün kendimizi yeniden geliştiriyoruz bilmediklerimize yen,i bilgiler aktarıyoruz​
:teytey:

kaydirigubbakcemile5

ya galiba aranızda beni yanlış anlayanlar var ben burda kk dan bahsetmiyorum sadece, bende çok seviyorum kk yı, sevmesem işim ne, total olarak Face, msn, kk, gazeteler, alışveriş siteleri, oyun siteleri diğer siteler vs.. gibi günümüzün tamamını yada yarısını nette geçirmemizden ve bunun bağımlıklık olup olmadığından bahsediyorum,akannehirakannehirakannehir
ve bu zamanın en azından yarısını başka işlerle harcasak bizim için daha faydalı olurmuydu diyorum, çokta anlaşılmaz değilim amabilmiyorumkismile

iyi yapmısın canım:hulya:

aaaa canım süpersin ya, KK da herkes bi dayanışma içinde ya, para biriktirmek için bile dayanışma var, bu topikte neti azaltma dayanışmamız olsun kızolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile Şeniz

olsun tabi ,nette harcanan zaman bosa gecen zaman ,

daha faydalı yerlerde harcamak varkennnn,

en son bu yukarda kı mesajı yazdım cıktım ıkı saat sonra geldım yıne cok durmadan cıkıcam ,hem merakımı gıderıcem hem de nette cok durmıcam ..

esıme soruyorum sadece ,nette kı ısımı o gırıp kontrol edıyor nasıl durum dıyorum o soyluyor o kadar ,kaydirigubbakcemile2

cokta zor degılmiş,

nette harcadagım 10 dk ıcın 10 soru cozerım ,hayat felsefem bu oldu artık kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni

valla ben sadece tv izleyemiyorum artık ya, tv izliceksem bile aynı anda netteyimakannehirakannehir

kötü bişey mi demeye çalışıyosun canım :roflol::roflol:

artık tv bana zevk vermiyor sıkılıyorum en sevdiğim programları bile izlerken sıkılıyorum zaman geçmiyor sanki illa tv açıkken netde açık olacak hatta bazen izlemek bile istemiyorum tv. ya nasıl kurtulunur bu bağımlılıktan cidden sempatiksalakcinni

Back