Face, msn, kk, gazeteler, alışveriş siteleri, diğer siteler, internet bağımlılığı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
kızlar artık internet bağımlılığı bi hastalık olarak kabul ediliyor biliyorsunuz, belirtilerinden bazılarıda gün içinde neti açmadan duramama, günde 4 saat nette kalma vs... valla ben 6 saat başındayım herhalde totalde, başlıkta yazdığım yerlere takılıyorum. kk dan önce başka bi foruma, hemde daha fazla takılıyordum. bu durumda ben bağımlıyım sanırım
sizde durum ne?
hiç özeleştiri yaparmısınız bu konuda?
valla ben bazen yıllardır bu 6 saati dil için ayırmış olsaydım şakır şakır ingilizce bilirdim diyorum mesela
bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
8 saat falan bende internetteyim:mymeka:
hele KK olmazsa olmazlarımda zemuszemus

internet bahane KK şahane -tatlicadiarzu-

ben sabahtan akşama kadar pc başında çalışıyorum o kadar etkiliyo ki beni evde televizyon izlerken bazen kumandaya çitf tıklar gibi oluyorum ekrandaki logoya tıklıcam ve açılcak gibi.

yok hastalık değil bilgi sevdası benimki birde hanımlarla birlikte olma merakı

aslında çok meraklı bir kişiyim hiçde zararını görmedim iyidir haberdar olmak herşeyden

sonuçta bu dünya'ya geldiysey sap gelip saman gitmemek için

her gün kendimizi yeniden geliştiriyoruz bilmediklerimize yen,i bilgiler aktarıyoruz​
:teytey:

valla ema1 bunun hastalık yada bağımlılık olduğunu ben demiyorum zaten, doktorlar diyor, hatta bildiğin ilaçlı tedavisi bile var, ama ben ilaç alcak kadar bağımlı değilim sanırım yada alkolikler gibi inkar ediyorum bağımlılığı:roflol:

ben sabahtan akşama kadar pc başında çalışıyorum o kadar etkiliyo ki beni evde televizyon izlerken bazen kumandaya çitf tıklar gibi oluyorum ekrandaki logoya tıklıcam ve açılcak gibi.

canım çalışmak başka, sonuçta işin buysa yapacak bişey yok
benim dediğim net başında sohbet, forum, video, vitrin bakar gibi alışveriş sitesi gezmek, hatta oyunlar, tamam bunlarda olsun hayatın tadı tuzu ama bi sınır koyabilsek günün diğer saatleri daha mı verilmli olurdu ne kişisel gelişimimiz açısından
bilmiyorumkismile
eskiden tv bağımlılığı vardı şimdi yerini net aldı bi nevi:hulya:

sabah 8:30, gece 02:00 a kadar netteyim. kaç saat ediyo hesaplayamadım şimdik bilmiyorumkismile gerçi işim gereği netteyim, arka planda kk ve birkaç site daha açık. bağımlımıyım bilmiyorum da, yukarıda kumandayı çift tıklayan arkadaşı okuyunca aklıma geldi.
işim gereği excel de çalışıyorum, evde birşey döküldüğünde veya kırıldığında, excel deki "geri al" tuşu var ya, bazen onu arıyorum ya kafamçokkarıştı sanırım tatile ihtiyacım var :1shok: kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
sabah 8:30, gece 02:00 a kadar netteyim. kaç saat ediyo hesaplayamadım şimdik bilmiyorumkismile gerçi işim gereği netteyim, arka planda kk ve birkaç site daha açık. bağımlımıyım bilmiyorum da, yukarıda kumandayı çift tıklayan arkadaşı okuyunca aklıma geldi.
işim gereği excel de çalışıyorum, evde birşey döküldüğünde veya kırıldığında, excel deki "geri al" tuşu var ya, bazen onu arıyorum ya kafamçokkarıştı sanırım tatile ihtiyacım var :1shok: kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: ay böylesinide duymamıştım, senin ki meslek deformasyonu herhalde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy bende bazen tv izlerken kanlaarı aşşagı indirmeye çalışıyorum ...ay yoksa bendemi bagımlıyım neyim yaaa

:roflol::roflol: ay böylesinide duymamıştım, senin ki meslek deformasyonu herhalde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hahah ay valla ya akannehir bir de bunu bu aralar daha sık yapmaya başladım ya o da ilginç sırnaşık şey bizim sayemizde tıp fakültesine yeni bölüm açılacak "internet-internet diye kafayı sıyıranlar"bölümü. -tatlicadiarzu-

hahah ay valla ya akannehir bir de bunu bu aralar daha sık yapmaya başladım ya o da ilginç sırnaşık şey bizim sayemizde tıp fakültesine yeni bölüm açılacak "internet-internet diye kafayı sıyıranlar"bölümü. -tatlicadiarzu-

valla canım yeni bölüm açılır mı bilmem ama bağımlılık merkezlerinde bunun içinde bölümler var artık, konuyu araştırırken rastladım, bildiğin alkol, sigara, uyuşturucu bağımlılıklarının yanında net bağımlılığı, mesela oyunla kafayı bozup gerçekten sıyıranlar oluyor, herhalde o kliniklere onlar yatıyodur:hulya:

kesinlikle bağımlılık yapıyo..bende 10 saat çalışıyorum bunun 8 saati nette geziniyorum :D
o gün nete girmediysem bişeyler eksik oluyo sanki..ama evde kesinlikle girmiyorum eşime evime zaman ayırma acısından...çünkü ben girersem eşimde poker oynamak istiyo..o gün birbirimizi göremiyoruz..işte nete girenler evde pc başına oturmamalı bence.
evdekilerde evde diğer aile fertlerinin olamdıgı 2 saati secsinler evde çocuk,anne-baba,koca varken nete hayır!!!!

kesinlikle bağımlılık yapıyo..bende 10 saat çalışıyorum bunun 8 saati nette geziniyorum :D
o gün nete girmediysem bişeyler eksik oluyo sanki..ama evde kesinlikle girmiyorum eşime evime zaman ayırma acısından...çünkü ben girersem eşimde poker oynamak istiyo..o gün birbirimizi göremiyoruz..işte nete girenler evde pc başına oturmamalı bence.
evdekilerde evde diğer aile fertlerinin olamdıgı 2 saati secsinler evde çocuk,anne-baba,koca varken nete hayır!!!!

bu da itiraf oldu
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

8 saat falan bende internetteyim:mymeka:
hele KK olmazsa olmazlarımda zemuszemus

internet bahane KK şahane -tatlicadiarzu-

KK nın şahane olduğuna şüphe yok canımsositososito

allahım şifa versin bende bağımlıyım nete
kaydirigubbakcemile3

amin canım allah şiafsını versinkaydirigubbakcemile3

ayy bende bazen tv izlerken kanlaarı aşşagı indirmeye çalışıyorum ...ay yoksa bendemi bagımlıyım neyim yaaa

akannehirakannehir
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bilmiyorumkismile
:a015::a015:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

valla ben sadece tv izleyemiyorum artık ya, tv izliceksem bile aynı anda netteyimakannehirakannehir

akannehirakannehir
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bilmiyorumkismile
:a015::a015:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kötü bişey mi demeye çalışıyosun canım :roflol::roflol:

Evde asla internete girmem. Tercih etmem.

Ama işyerinde giriyorum valla. Hatta günümün çoğu internette geçiyor. İşim öyle çok aktif bir iş değil o yüzden zamanım çok oluyor. Bende K.K da değerlendiriyorum. Ama benimki bağımlılık değil yahu.boshayallersmile

Evde asla internete girmem. Tercih etmem.

Ama işyerinde giriyorum valla. Hatta günümün çoğu internette geçiyor. İşim öyle çok aktif bir iş değil o yüzden zamanım çok oluyor. Bende K.K da değerlendiriyorum. Ama benimki bağımlılık değil yahu.boshayallersmile

sen dengeyi kurmuşsun kuzum
:hulya:

günde en az 3-4 saat nette oluyorum...bazen işlerime göre veya yoğunluğuma göre hiç olmuyor veya
sabahdan akşama kadar başından ayrılmamama şeklindede olabiliyor...
fırsat bulduğum an sarılıyorum pc ye il bakdığım yerler msn,face ve kk..gazeteleri takip etmek ve
bazı ilgilendiğim alanları incelemek sonrasından geliyor...
ama şu bir gerçek kendimi frenlemesem kesinlikle bağımlı olabileceğim bir şey:hulya: ...özellikle akşamları
takılmamaya özen gösteriyorum...

Back