- 26 Nisan 2015
- 1.187
- 939
- 123
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyki konu açmışım yoksa bostan yere kavga cıkcaktıBence facein oyunu bende de çıkıyor. ..
Daha önce çıkmazdı face yalnız kullanıyorum ben
Sanırım öyleymişHesapta ekli arkadaşlar tarafından etkileşim olunca çıkıyor sanırım.
Bazı arkadaslar bizdede cıkıyo diyince rahatladmYa kadini killandirmayin.. Cok bakilan sayfalardir onlar cikiodur esinizle alakasi oldugunu sanmiyorum
Öyleymiş canım ya öğrendim oh herkesde varmışİnanırmısın bende geçen gün aynı şeyi düşündüm kim bunlar niye hemen bunları gösteriyor diye...eşim şifremi bile bilmez arada oyun için giriyorum yani normal bi durum canım umursama
Bastan rahatlamanz gerekirdi bence... Bizimde ortk esmle ve bzde de cikiyo :))) sonucta o kisiler tik aldikca para kazanıo buyuzden her haltta cikiolarBazı arkadaslar bizdede cıkıyo diyince rahatladm
Baktım bakmam mııı gecmiş temizçıkması normal aslında ama erkektir bakmış olabilir sen geçmişe bir bak
Ben koparmadan önce bi öğreniyim dedimEvet bende de ayni oluyor, kendimden once esimde gorsem kiyameti koparmistim
Ya bi kac kişide gecmişde bakılmıştır diyince aklım karıştı.Bastan rahatlamanz gerekirdi bence... Bizimde ortk esmle ve bzde de cikiyo :))) sonucta o kisiler tik aldikca para kazanıo buyuzden her haltta cikiolar
Valla genelde çıkıyomuşBen de hiç çıkmıyor? Eskort falan?
Herkes de olduğundan emin misiniz?
Ama
Arkadaşlarım arasında ebru arzu gibi isimli birkaç arkadaş var onların ismini yazınca çıkmıştı
Onun dışında hiç rastlamadım çok şükür
Ewt kocamn günahnı aldımO tür şeyler benim annemin face de de çıkıyo normal yani girip girmemekle alakası yok o tuhaf bi olay
Yok canım boşa sıkma canını şu bayram günü git güzel iki konuş bari de günahı üstünde kalmasınEwt kocamn günahnı aldım
Saol canm haklısınYok canım boşa sıkma canını şu bayram günü git güzel iki konuş bari de günahı üstünde kalmasın
Haha bizdede aynen öyle cıkıyo işte.Canım, bende öyle hesap falan candy cruhs oyunu dışında kullanmam, evde erkek falan yok evlide değilim şifremi erkek arkadaşım bilmez ama hep ne arasam ayıptır söylemesi ipli don giyen kadınlar altta sıralanmış
El insaf yahu bari üye cinsiyetine gore kaslı yakışıklı falan erkek koysalar
hatta ben durumu anladiktan sonra bile nabzini ölçmek icin trip atmistim, o da senin facede de arama yapalim aynisi olacak demisti, ben zaten bunu biliyordum sadece yapmadan tribimi atayim, bos birakmaya gelmez bu erkek milleti diye düşündümBen koparmadan önce bi öğreniyim dedim
Arkadaslarindan degil canim arama butonuna yavasca bir bayan ismini yazmaya basla sonra önerilerde cikanlardan 4-5 secenek aşagisina bakarsan bizim bahsettigimiz kisiler cikiyorBen sımdı baktım arkadaslarımdan baska bı nane cıkmadı
Aynen canim bu konuya bende takmistim sinir oluyordum görünce oh normal birseymiş dedim konunu görünceİyki konu açmışım yoksa bostan yere kavga cıkcaktı