• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Face arama butonu.

Ya kadini killandirmayin.. Cok bakilan sayfalardir onlar cikiodur esinizle alakasi oldugunu sanmiyorum

İnanırmısın bende geçen gün aynı şeyi düşündüm kim bunlar niye hemen bunları gösteriyor diye...eşim şifremi bile bilmez arada oyun için giriyorum yani normal bi durum canım umursama
Öyleymiş canım ya öğrendim oh herkesde varmış :KK48:

Ben de hiç çıkmıyor? Eskort falan?
Herkes de olduğundan emin misiniz?
Ama
Arkadaşlarım arasında ebru arzu gibi isimli birkaç arkadaş var onların ismini yazınca çıkmıştı
Onun dışında hiç rastlamadım çok şükür
Valla genelde çıkıyomuş

Canım, bende öyle hesap falan candy cruhs oyunu dışında kullanmam, evde erkek falan yok evlide değilim şifremi erkek arkadaşım bilmez ama hep ne arasam ayıptır söylemesi ipli don giyen kadınlar altta sıralanmış :olamaz:
El insaf yahu bari üye cinsiyetine gore kaslı yakışıklı falan erkek koysalar :KK51:

Canım, bende öyle hesap falan candy cruhs oyunu dışında kullanmam, evde erkek falan yok evlide değilim şifremi erkek arkadaşım bilmez ama hep ne arasam ayıptır söylemesi ipli don giyen kadınlar altta sıralanmış :olamaz:
El insaf yahu bari üye cinsiyetine gore kaslı yakışıklı falan erkek koysalar :KK51:
Haha bizdede aynen öyle cıkıyo işte.

Ben koparmadan önce bi öğreniyim dedim
:-) hatta ben durumu anladiktan sonra bile nabzini ölçmek icin trip atmistim, o da senin facede de arama yapalim aynisi olacak demisti, ben zaten bunu biliyordum sadece yapmadan tribimi atayim, bos birakmaya gelmez bu erkek milleti diye düşündüm :KK70:

Bende dikkat ettim ve suna bagladim. Esim ikinci el araba satıla bir sayfayi begenmis. Sayfanin tamami erkek uye o erkek uylerin icinde bu kizlari ekleyen vardir tabi. Simdi esimle ayni sayfayi begendikleri icin esimin arama butonunda da altta bu kizlar cikiyor.

Sizinde boyle birsey olabilir. Hemen esinizin gunahini almayin.

Back