Ezilme

alone34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2019
469
458
Selam kizlar
Dün bir kaza geçirdim araba omzuma çarptı acile gittim ezilme var dedi ertesi gün doktora gittim ortopediye beni muayene etti ve yırtılma olabilir dedi daha önce bunu yaşayan var mi kolumu şimdi kaldıramıyorum omzunda agriyor kötü düşünmek istemiyorum avucumun içine kadar agriyor yırtılma olsa yerimde duramam herhalde bir doktor 1 hafta neden beklesin ki düşünüyorum yanlış mi daha önce yırtılma yaşayan var mi yada ezilme

Ezilme de yırtık da aynı şekilde ağrır morarma olur ama yırtılma da iç kanama olabiliyor o yüzden kolunu hareket ettirme ve askıda tut benim ayağımda ezilme oldu araba ve motorsiklet arasında sıkışmıştı 10 gün alçıda durdu ayağım felaket ağrıyordu zonklama şeklinde anneminde kolunda yırtılma olmuş fark etmemiş birden ağrı başlamış dra gitti acil şekilde dr film çektiriyor bakıyor kolunun altı kan dolu 21 gün askıda bekledi kolu krem falan sürdük sürekli çok şükür iyiyiz ikimizde sadece hareket ve bakımı önemli korkmayın

Ezilme de yırtık da aynı şekilde ağrır morarma olur ama yırtılma da iç kanama olabiliyor o yüzden kolunu hareket ettirme ve askıda tut benim ayağımda ezilme oldu araba ve motorsiklet arasında sıkışmıştı 10 gün alçıda durdu ayağım felaket ağrıyordu zonklama şeklinde anneminde kolunda yırtılma olmuş fark etmemiş birden ağrı başlamış dra gitti acil şekilde dr film çektiriyor bakıyor kolunun altı kan dolu 21 gün askıda bekledi kolu krem falan sürdük sürekli çok şükür iyiyiz ikimizde sadece hareket ve bakımı önemli korkmayın
Ya benim röntgen çekildi ezilme var dedi yırtık olsa röntgende çıkmıyormus su an agriyor morarma falan yok bana da kas gevşetici krem verdi

Sizede tutanak tuttular mi şikayetçi oldunuz mu

Sizede tutanak tuttular mi şikayetçi oldunuz mu
Valla o gün acil o kadar karışıktı ki bir köyde büyük bir kavga çıkmıştı inan bizi farketmediler bile bende şikayetçi olmayacaktım zaten 😊 bizde suçluyduk çarpan arabanın şoförüde 🙊😁

Valla o gün acil o kadar karışıktı ki bir köyde büyük bir kavga çıkmıştı inan bizi farketmediler bile bende şikayetçi olmayacaktım zaten 😊 bizde suçluyduk çarpan arabanın şoförüde 🙊😁
Verilmiş sadakamız var mis diyorum bu durumda daha beteride olabilir di

Ama kanama o kadar geniş yer kaplamış ki elleri falan balon gibi şişmişti bide yırtılmadan 1 hafta sonra farkedilmiş ağrı sonradan başlamış

ezilme,çatlakta çok ağırıtıyor.tekrar gitmeni öneririm.yüksek yerden kolumun üstüne düştüm.aşırı ağrı yaptı.acile gittim birşey yok dediler.1 hafta ağrı çektim başka doktora gittim çatlak varmış krem verdi geçti.

Ama kanama o kadar geniş yer kaplamış ki elleri falan balon gibi şişmişti bide yırtılmadan 1 hafta sonra farkedilmiş ağrı sonradan başlamış
O zaman benim ezilmedir doktora gitmeye korkuyorum yırtılma der diye

korkmayın tedavısı olmayan şeyler değil herkesın başına gelebılır yırtıkta olsa vucut hızla onaracaktır...

ezilme,çatlakta çok ağırıtıyor.tekrar gitmeni öneririm.yüksek yerden kolumun üstüne düştüm.aşırı ağrı yaptı.acile gittim birşey yok dediler.1 hafta ağrı çektim başka doktora gittim çatlak varmış krem verdi geçti.
Acil cok önemsemedi rapor istedim vermedi istirahat mi istiyorsun diyor ee yani dedim gidicem bugün de ilaçlarını kullanayım yarin başka bir doktora gidicem

X