Ezikliğim beni öldürüyor.

Bu ezikliğim, sefilliğim, korkaklığım, işbilmezliğim beni öldürecek. Bomb.k bir hayat yaşıyorum bu berbat karakterim yüzünden. İnsanlar bana bağırabiliyor, istediği gibi davranabiliyor, sıramı alabiliyor. Ben susup pusuyorum, utanıp ter döküyorum. Vallahi psikopat tiplere o kadar özeniyorum ki, keşke ben de öyle olsam. Bu dünyada zaten adalet yok, bari bu kadar korkak-ezik olmayayım.
Öncekile bu düşünceleri aklından çıkar kendine çok yükleniyorsun. Bazen çevremizden olsun ailemizden olsun çocukken bastırıldığımız için içimize kapanıyoruz. Terapiyle üstesinden gelebilirsin. Bende öyleydim markete bile gidemezdim ama şimdi çok şükür her şeyi yapabiliyorun

Sihirli bi değnek yok ki kimsede. Millet öneride bulunuyor işte.
Sihirli değnek sende ve konu sahibinde H halesss_97
Yatağından kalkacaksın, enerji ile güne başlayacaksın.
Oturup ağlanmak yerine, kalkıp kendin için birşey yapacaksın bu hayatta.
Kendin değerini bilmezsen, buradakiler sana ne anlatsa boş, sen değer vereceksin önce kendine.
Öz saygın olmazsa, herkes seni ezer de, eziklerde.

Kendin değerini bilmezsen, buradakiler sana ne anlatsa boş, sen değer vereceksin önce kendine.
Katılıyorum. Daha önce çok kişi öneride bulunmuş konu sahibi dikkate almamış. Ona istinaden bu yorumu yapmıştım 🌸

Kendine acımaktan zevk alan birine ne denilse kar etmez. Baya baya haz duyuyor olmalısınız ki her türlü tavsiyeye kapalısınız, insanlara cevap da vermiyormuşsunuz filan. Size acıların çocuğu şarkısını armağan ediyorum. Boynu bükükler de olabilir. Dinleyin şöyle acılarınız katmerleşsin coşsun, aynı anda ağlayarak gelirsiniz.

En işinize yarayacak yorumu da ben yaptım, şimdi "Burada bile neler diyollağğ" diye beni vicdansız ilan ederek mağduriyetinizin(!) tadını çıkarabilirsiniz. 🙂

Bu ezikliğim, sefilliğim, korkaklığım, işbilmezliğim beni öldürecek. Bomb.k bir hayat yaşıyorum bu berbat karakterim yüzünden. İnsanlar bana bağırabiliyor, istediği gibi davranabiliyor, sıramı alabiliyor. Ben susup pusuyorum, utanıp ter döküyorum. Vallahi psikopat tiplere o kadar özeniyorum ki, keşke ben de öyle olsam. Bu dünyada zaten adalet yok, bari bu kadar korkak-ezik olmayayım.
Napcan seninde huyun,karakterin bu demekki…

Bu ülkenin eziklerede ihtiyacı var

Benim çevrem olsa zaten buraya yazmam. Her seferinde illa birisi çıkıp "senin bi' şeyin yok". "Takma kafana". "Kurslara yazıl." filan diyor zaten. Genel geçer laflar işte. Laf olsun torba dolsun.
O zaman buraya neden yazıyorsun ısrarla ve kimseye cevap vermeyip kendi kendine takılıyorsun buda mı eziklikten geliyor 🤔

Ayyyynen öyle 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 ve bir saat sonramızın bile garantisi yokken elimizden geldiğince çabalamadan iyi olmayı beklemek çok hayalperest bir durum.

Öncekile bu düşünceleri aklından çıkar kendine çok yükleniyorsun. Bazen çevremizden olsun ailemizden olsun çocukken bastırıldığımız için içimize kapanıyoruz. Terapiyle üstesinden gelebilirsin. Bende öyleydim markete bile gidemezdim ama şimdi çok şükür her şeyi yapabiliyorun
Ben de lise dönemimde benzer sorunları yaşamıştım üniversitede insan içine daha çok karışınca bu tür sorunlarım yok denecek kadar azaldı insan sosyal bir varlık öyle olmasa kimse kimseye derdini açmazdı

Ben de lise dönemimde benzer sorunları yaşamıştım üniversitede insan içine daha çok karışınca bu tür sorunlarım yok denecek kadar azaldı insan sosyal bir varlık öyle olmasa kimse kimseye derdini açmazdı
Öyle tabi bi süre sonra sen adım atmasan bile hayatın koşularını kendi başına bişeyler yapman gerektiğini gösteriyor

Linclerseniz lincleyin kusura bakma senin yardım alman gerek nedenini iyi bir insan kendini bukadar asagada göremezsin

Konu sahibinin açtığı diğer konulara da baktım bakmaz olaydım keşke tek mevzu bu olsa hayatımda bu kadar negatif ve depresif insan çok az görmüşümdür
Ben bipolarim duygu gecislerim çok fazla konu sahibi kadar hayati dram şeklinde yaşamıyorum ilgi çekmek istiyor başka çaresi olmuyor

Ben bipolarim duygu gecislerim çok fazla konu sahibi kadar hayati dram şeklinde yaşamıyorum ilgi çekmek istiyor başka çaresi olmuyor
Ben de bipolar hastasıyım. Neyin nerede seçim halini aldığını az buçuk anlarım. Konu sahibi kendini rahatsız eden bu durumdan kurtulmak adına hiçbir şey yapmamış. Depresyondan ölürken doktor kapısı aşındırırdım "Bu duygudan çıkmak istiyorum" diye. O zaman dahi "Vay ben ne hallerdeyim, vay ben ne zayıfım, yetersizim" diye sürdürmedim. İlacımı aldım, toparladım "Bunu da atlattık" dedim geçtim.
(Ha çok ilerlemiş bir depresyon halinde de insan gelip şuralara yazacak isteği ve mecali bulamaz zaten orası da ayrı)

İnsan kendinde rahatsız olduğu şeyleri değiştirir, yetersiz buluyorsa da geliştirir.

Resme yetenekliyim, çevremde bir kişi de "Ne çirkin çiziyorsun" demediği gibi hep beğenilmiştir, hep takdir görmüşümdür. Resim dalı okumuş insanların iltifatlarını almışımdır ama baktım kendime "Yetersizim, bu konuda iyi değilim" diye tekrar ediyorum, gittim çizim dersi almaya başladım, seneye Gsfye hazırlık olsun dalını okursam rahat edeceğim demek ki dedim harekete geçtim. E şimdi konu sahibine bakıyorum, hastaysan doktoruna gidersin, yetersizsen o konuda bir şeyler öğrenirsin, karakterinde törpüleyemediğin, değiştiremediğin yerler için okursun bol bol, açarsın dimağını, kişisel gelişimin için hangi eser, hangi terapi gerekiyorsa katarsın kendine.

Hiçbir şey yapma, sabah akşam reels kaydır, aralıklarla kkya gel "Hüğ beni eziyollağ" deyip aynı hayatına geri dön. Ya bir engeli var, ya ilginç bir espri anlayışı, ya da fake filan.

Son düzenleme:
Psikopat tipler hakklarını aramaz hak çalarlar

İçlerindeki korkaklıgı bastırmak için kullandıkları bir yoldur

Özgüvense bambaşkadır saygı çerçevesi içinde hakkınızı ararsınız

Ülkede adalet yok diye oldu olacak herkes psikopat olsun saçma sapan şeylere özenmeyin

Kişisel gelişim üzerine okuyun videolar izleyin

Kitaplar okuyun

Back
X