- 22 Mart 2025
- 635
- 824
- 18
- Konu Sahibi halesss_97
inşallah o da anlar bunu.. sevgilerdeğişmeyi insan kendi istemeli.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah o da anlar bunu.. sevgilerdeğişmeyi insan kendi istemeli.
Böyle bir cevap yazabiliyorsanız pek de ezik sayılmazsınız benceEvet işim gücüm yok çünkü benim, 3 yıldır anonim bir forumda ağlıyorum. Biraz daha ağlarsam madalya takacaklar (!).
Öncekile bu düşünceleri aklından çıkar kendine çok yükleniyorsun. Bazen çevremizden olsun ailemizden olsun çocukken bastırıldığımız için içimize kapanıyoruz. Terapiyle üstesinden gelebilirsin. Bende öyleydim markete bile gidemezdim ama şimdi çok şükür her şeyi yapabiliyorunBu ezikliğim, sefilliğim, korkaklığım, işbilmezliğim beni öldürecek. Bomb.k bir hayat yaşıyorum bu berbat karakterim yüzünden. İnsanlar bana bağırabiliyor, istediği gibi davranabiliyor, sıramı alabiliyor. Ben susup pusuyorum, utanıp ter döküyorum. Vallahi psikopat tiplere o kadar özeniyorum ki, keşke ben de öyle olsam. Bu dünyada zaten adalet yok, bari bu kadar korkak-ezik olmayayım.
Sihirli bi değnek yok ki kimsede. Millet öneride bulunuyor işte.Benim çevrem olsa zaten buraya yazmam. Her seferinde illa birisi çıkıp "senin bi' şeyin yok". "Takma kafana". "Kurslara yazıl." filan diyor zaten. Genel geçer laflar işte. Laf olsun torba dolsun.
Sihirli değnek sende ve konu sahibinde H halesss_97Sihirli bi değnek yok ki kimsede. Millet öneride bulunuyor işte.
Katılıyorum. Daha önce çok kişi öneride bulunmuş konu sahibi dikkate almamış. Ona istinaden bu yorumu yapmıştımSihirli değnek sende ve konu sahibinde H halesss_97
Yatağından kalkacaksın, enerji ile güne başlayacaksın.
Oturup ağlanmak yerine, kalkıp kendin için birşey yapacaksın bu hayatta.
Kendin değerini bilmezsen, buradakiler sana ne anlatsa boş, sen değer vereceksin önce kendine.
Öz saygın olmazsa, herkes seni ezer de, eziklerde.
Napcan seninde huyun,karakterin bu demekki…Bu ezikliğim, sefilliğim, korkaklığım, işbilmezliğim beni öldürecek. Bomb.k bir hayat yaşıyorum bu berbat karakterim yüzünden. İnsanlar bana bağırabiliyor, istediği gibi davranabiliyor, sıramı alabiliyor. Ben susup pusuyorum, utanıp ter döküyorum. Vallahi psikopat tiplere o kadar özeniyorum ki, keşke ben de öyle olsam. Bu dünyada zaten adalet yok, bari bu kadar korkak-ezik olmayayım.
Bu ülkenin eziklerede ihtiyacı varBu ezikliğim, sefilliğim, korkaklığım, işbilmezliğim beni öldürecek. Bomb.k bir hayat yaşıyorum bu berbat karakterim yüzünden. İnsanlar bana bağırabiliyor, istediği gibi davranabiliyor, sıramı alabiliyor. Ben susup pusuyorum, utanıp ter döküyorum. Vallahi psikopat tiplere o kadar özeniyorum ki, keşke ben de öyle olsam. Bu dünyada zaten adalet yok, bari bu kadar korkak-ezik olmayayım.
O zaman buraya neden yazıyorsun ısrarla ve kimseye cevap vermeyip kendi kendine takılıyorsun buda mı eziklikten geliyorBenim çevrem olsa zaten buraya yazmam. Her seferinde illa birisi çıkıp "senin bi' şeyin yok". "Takma kafana". "Kurslara yazıl." filan diyor zaten. Genel geçer laflar işte. Laf olsun torba dolsun.
Ayyyynen öyleSihirli değnek sende ve konu sahibinde H halesss_97
Yatağından kalkacaksın, enerji ile güne başlayacaksın.
Oturup ağlanmak yerine, kalkıp kendin için birşey yapacaksın bu hayatta.
Kendin değerini bilmezsen, buradakiler sana ne anlatsa boş, sen değer vereceksin önce kendine.
Öz saygın olmazsa, herkes seni ezer de, eziklerde.
Ben de lise dönemimde benzer sorunları yaşamıştım üniversitede insan içine daha çok karışınca bu tür sorunlarım yok denecek kadar azaldı insan sosyal bir varlık öyle olmasa kimse kimseye derdini açmazdıÖncekile bu düşünceleri aklından çıkar kendine çok yükleniyorsun. Bazen çevremizden olsun ailemizden olsun çocukken bastırıldığımız için içimize kapanıyoruz. Terapiyle üstesinden gelebilirsin. Bende öyleydim markete bile gidemezdim ama şimdi çok şükür her şeyi yapabiliyorun
Öyle tabi bi süre sonra sen adım atmasan bile hayatın koşularını kendi başına bişeyler yapman gerektiğini gösteriyorBen de lise dönemimde benzer sorunları yaşamıştım üniversitede insan içine daha çok karışınca bu tür sorunlarım yok denecek kadar azaldı insan sosyal bir varlık öyle olmasa kimse kimseye derdini açmazdı
Konu sahibinin açtığı diğer konulara da baktım bakmaz olaydım keşke tek mevzu bu olsa hayatımda bu kadar negatif ve depresif insan çok az görmüşümdürLinclerseniz lincleyin kusura bakma senin yardım alman gerek nedenini iyi bir insan kendini bukadar asagada göremezsin
Ben bipolarim duygu gecislerim çok fazla konu sahibi kadar hayati dram şeklinde yaşamıyorum ilgi çekmek istiyor başka çaresi olmuyorKonu sahibinin açtığı diğer konulara da baktım bakmaz olaydım keşke tek mevzu bu olsa hayatımda bu kadar negatif ve depresif insan çok az görmüşümdür
Ben de bipolar hastasıyım. Neyin nerede seçim halini aldığını az buçuk anlarım. Konu sahibi kendini rahatsız eden bu durumdan kurtulmak adına hiçbir şey yapmamış. Depresyondan ölürken doktor kapısı aşındırırdım "Bu duygudan çıkmak istiyorum" diye. O zaman dahi "Vay ben ne hallerdeyim, vay ben ne zayıfım, yetersizim" diye sürdürmedim. İlacımı aldım, toparladım "Bunu da atlattık" dedim geçtim.Ben bipolarim duygu gecislerim çok fazla konu sahibi kadar hayati dram şeklinde yaşamıyorum ilgi çekmek istiyor başka çaresi olmuyor
Psikopat tipler hakklarını aramaz hak çalarlarBu ezikliğim, sefilliğim, korkaklığım, işbilmezliğim beni öldürecek. Bomb.k bir hayat yaşıyorum bu berbat karakterim yüzünden. İnsanlar bana bağırabiliyor, istediği gibi davranabiliyor, sıramı alabiliyor. Ben susup pusuyorum, utanıp ter döküyorum. Vallahi psikopat tiplere o kadar özeniyorum ki, keşke ben de öyle olsam. Bu dünyada zaten adalet yok, bari bu kadar korkak-ezik olmayayım.