Ezik geldim ezik gidiyorum

Sırada biri önüme geçse ağzımı açıp bir laf edemem, biri laf soksa kafayı çalıştırıp cevap veremem, insanların benim hakkımda ne düşündüklerini çok önemserim, insanlardan korkarım, yapmak istediğim işe bir türlü başlayamam, çabuk yorulurum, muhabbet kuramam.

Kısacası boş bir tipim.
Kendine deger vermezsen kimse sana deger vermez. Kendinle ilgili surekli bole konusarak daha cok kendine kotu olumsuz seyleri cekiyorsun.
Ben de aslinda asiri ozguvensiz insanim ama bunu komusmamaya calisiyorum hep cunki konustukca dedigim gibi cagiriyorsun kendine

Eziklik değil ki bu bence biraz pasif birisin bu ailenin davranışları hayatta yaşadığın zorluklardan kaynaklanabilir herkes hazır cevapta olamaz . Gerektiği yerde gerektiği şekilde konuşun yeter. Bunun için kişisel gelişim videoları ve kitaplarını öneririm

Küçükken her soylediginiz her yaptığınız eleştirip hiç takdir görmeyince düşkün sevgi almayınca topluma göre elaleme göre yaşatınca böyle oluyor ama bunlar değişebilen şeyler yavaş yavaş başlayacaksınız her gün küçük bir adımla geçmeyecek hiçbir şey yok “ fake it till you make it” yani gerçekleşene kadar öyleymiş gibi davranın

Bunları aynen birisi sana söylemiş olabilir mi? Başkalarının düşüncelerini çok önemserim demişsin büyük ihtimalle sana bu cümleler sarfedildi sen de kendini bu şekilde kabullendin. İlk yapman gereken şey sana biri bir haksızlık yaptığında, buna tepki vermen sonrasında sesini çıkaramadığına dair inancın yıkılacak. Sana bunları söyleyen de sensin, aksini söyleyecek olan da sensin. Hepimiz farklıyız, biriciğiz. Kendine bu kadar acımasız davranma.

Kız ben de anlattıklarının tam tersiyim😂 haksızlık karşısında çingene oluyorum karşımda kim olursa olsun fark etmez.Bir kere savcı ifademi alırken sigara içiyordu dedim ki sigarayı söndürür müsünüz rahatsız oluyorum kadın haksız olduğu için bişeyde diyemedi ters baktı sadece karşında kim olursa olsun senin gibi insan unutma savcıymış polismiş veya iş adamıymış takılma

Sırada biri önüme geçse ağzımı açıp bir laf edemem, biri laf soksa kafayı çalıştırıp cevap veremem, insanların benim hakkımda ne düşündüklerini çok önemserim, insanlardan korkarım, yapmak istediğim işe bir türlü başlayamam, çabuk yorulurum, muhabbet kuramam.

Kısacası boş bir tipim.
Şuan tam olarak böyleyim anksiyetniz var sanırım bunun için tedavi alın böyle hayat yaşanılmaz hep ezerler dışarıyada o enerji veriliyor öncesinde insanlar benden çekinirdi ama büyük stres ve kaygı yaşadığım şu dönemde sanki kimse beni görmüyor ışığım söndü

X