He ya, millet kefyinden yillarca yasadigi evden, ülkesinden kaçiyor ya!
Laf atmak kolaydir, bir görürüm seni, eger kocanin kafasi kesildiginde, kizlarini kaçirip tecavüz ettiklerinde, sana tecavüz ettiklerinde, köyünü yakip, yiktiklarinda, o zaman bir duyarim "son damlasina kadar savasirim" lafi.
Millet'in görevi ülkeyi korumak degildir, asil ülke, milleti korumasi lazimdir. Eh bu olmayinca millet ne yapsin? Ölüm korkusunda kaçmasin mi?
O insanlarin hayati ne kadar zor biliyormusun? Ülkelerinde ölüm, tecavüz ve iskence korkularini yasiyorlar, Türkiyede ise aç, sefil bir cehenem hayati yasiyorlar
Ha bu arada her insan daima kendi cani koruma derdindedir. Türkler yüce bir halk felan degil, hepimiz insaniz. Böyle bir durum Türkiyede olsa, elbette millet kaçmak istiyecek. Ki durum böyle bile degilken, birçok insan simdi bile avrupaya, amerikaya kaçiyor günümüzce
Bu arada devlet ancak rant pesinde, o insanlari içeriye aldiklari için iyilik yapmis gibi gösterip, o insanlari açliga, sefillige biraktiklarini tabiki söylemiyorlar! Ya gerçekten o kadar çok kiziyorum, ve üzulüyorum ki o insanlara
Ki o insanlara yardim edilebilirdi, ama tabi Türkiyeye yakisan bir saray ve uçaklar, ve arabalar daha önemli degil mi...