Ezidi kadınlar IŞİD esaretini anlattı.. Korkunç kadın pazarında yaşananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence başaramadılar. Ancak İslam hakkında bilgisi olmayanlar inanır böyle şeylere.
Hayır islamı geç hangi dinde böyle şeyler var ki? İnananlar mıymıs böyle şeylere cidden şaşırdım ya
canım yabancı kannalların haberlerinde islam vs..işıd yazıyor..dünya nasıl düşünecek..vay efendim din uğruna adam doğruyorlar..

canım yabancı kannalların haberlerinde islam vs..işıd yazıyor..dünya nasıl düşünecek..vay efendim din uğruna adam doğruyorlar..
Valla azcık aklı olan hiçbir dinde böyle bir şey olmadığını bilir zaten. Çok şaşırıyorum bunları duydukca

hep söylüyorum bazı ülkelerde kadın olmak zaten başlı başına eziyet, işkence anlamına geliyor

icim acidi okurken :KK43:

bu isid ne ara türedide böyle güclendi,INSALLAH tez zamanda yok olurlar :KK62:

Yarabbi sen yardım et.

nasıl bir dünya oldu bu dünya ?

nereye gidiyor bu olaylar çok korkuyorum coook

Yahu çocukcağız 10 yaşında 10! İçimi şu yazıda acıtan o kadar çok şey var ki... Hele ki 'babamızı o son görüşümüzdü' cümlesi... Bi genç kızın ağzından çıkabilecek en acısı tarifsiz cümlelerden biri olsa gerek... Gencecik yavrucakların ve masum binlerce insanın da Allah yardımcısı olsun, onları bi ömür korusun kollasın bu gözünü vahşet bürümüş psikopatlardan inşallah... Başka ne denir ki :(

ne biçim insanlar bunlar ya tecavüz ediyorlar bıkınca satıp yenisini getiriyorlar, ve kendilerine müslüman diyor bunlar, bir kere Kuranı Kerimi ellerine alıp okumuşlukları var bunların merak ediyorum

Allah bintürlü belalarını versin ne müslümanı bunların yaptığını hiç bir dine inancı olmayanlar bile yapmaz,
Allahtan korkmaz kuldan utanmazlar:KK62::KK62:

müslüman kılıfı altında hertürlü pisliği yapan iğrenç yaratıklar

Bu işid denilen pislikler öyle bir örgütlendirilmiş ki ülkemizin sınırları içinde de yaşamaktalar ve bir kıvılcım misali her an herşey yapabilirler.
Bunlar çok önceden planlanmış ve Türkiyeyi de yok etmek için belli güçlerce desteklenmiş bir canavar topluluğu.
Çok dua edelim akıllı olalm ve kışkırtmalara gelmeyelim hainler devlete karşı kışkırtmaya çalışıyor sevin yahut sevmeyin ama bu ülkenin huzuru için isyana değil birliğe ihtiyacımız var.
Toprak namus huzur için En Büyük TÜRKİYE

Bu dini biz bu hale getirdik. Kuranı açın bakın ne kadar yanlış çeviri var hepsi de kadınlarla ilgili ayetlerde nedense! Bunu bırakın Arapça çoğaltılmaları da yanlış oluyor. Buhari 'nin olan veya olduğu söylenen hadislere bakın kadınların eksik akıllı çoğu cehenneme gidecek varlıklar olduğu söyleniyor (Bir yandan da üç kız çocuğu olanların cennetlik olduğu). Ortadoğu ülkelerinin durumu da buna tuz biber oluyor. Hangimiz dini doğru buluyor veya hangimiz dini doğru yaşıyoruz acaba?

Bu dini biz bu hale getirdik. Kuranı açın bakın ne kadar yanlış çeviri var hepsi de kadınlarla ilgili ayetlerde nedense! Bunu bırakın Arapça çoğaltılmaları da yanlış oluyor. Buhari 'nin olan veya olduğu söylenen hadislere bakın kadınların eksik akıllı çoğu cehenneme gidecek varlıklar olduğu söyleniyor (Bir yandan da üç kız çocuğu olanların cennetlik olduğu). Ortadoğu ülkelerinin durumu da buna tuz biber oluyor. Hangimiz dini doğru buluyor veya hangimiz dini doğru yaşıyoruz acaba?
ben hiç hadislere bakmıyorum..sadece iyi bir insan olmaya çalışıyorum..olabildiğimce..tarikatçıların bazı hanım hocaları siz kuranı Türkçeden okusanızda anlamasınız diyorlar ..sanki Türkçemiz kıt..amaçlar belli insanları şekillere sokmak..Atatürk karşıtı yapmak..:KK12:

Back