Şu söze bakar mısınız, kadının varlığına, yerine bakar mısınız... Daha çok sahiplenileceklerken korktukları şey sanki suçlularmış gibi kendileri gibi Ezidi olanlar tarafından"kirletilmiş olarak damgalanmak"....En büyük korkuları geleneksel Ezidi inançlarının onları kirletilmiş kadınlar olarak damgalayıp dışlaması. Bu yüzden başları eğik, elleri kenetli oturup bekliyorlar.
amaç Müslümanlığı dünyaya terörist tanıtmak..bunların yaptığını hayvan yapmaz..birilerinin piyonu bunlar..ne biçim insanlar bunlar ya tecavüz ediyorlar bıkınca satıp yenisini getiriyorlar, ve kendilerine müslüman diyor bunlar, bir kere Kuranı Kerimi ellerine alıp okumuşlukları var bunların merak ediyorum
ne hayvan yapar ne insan ne biçim bi yaratıklar anlamadım bende, hiç akıl fikir kullanmak yok bunlarda sürü gibi kim emir verirse sadece o emre uyuyorlar sanırımamaç Müslümanlığı dünyaya terörist tanıtmak..bunların yaptığını hayvan yapmaz..birilerinin piyonu bunlar..
İyi de bunların islamla uzaktan yakından alakası yok ki.Bir de İslam insanları neden korkutuyor diye soruyor insanlar . Cevap gayet açık ve net bence .
Artık Arapça bile beni ürkütüyor , rahatsız ediyor .
Atatürk cumhuriyeti kurdu,kadınlar ezilmesin,toplumda yeri olsun,hakları olsun diye..neden dini rejimler suistimale açıktır..Bir de İslam insanları neden korkutuyor diye soruyor insanlar . Cevap gayet açık ve net bence .
evet işıd islamiyeti dünyaya karalamak adına kuruldu..islamiyeti bitirmek kötülemek karalamak..ve başardılarİyi de bunların islamla uzaktan yakından alakası yok ki.
İslamla alakaları yok islamdan korkulmaz o sadece güvenli bir sığınaktır.Bir de İslam insanları neden korkutuyor diye soruyor insanlar . Cevap gayet açık ve net bence .
Bence başaramadılar. Ancak İslam hakkında bilgisi olmayanlar inanır böyle şeylere.evet işıd islamiyeti dünyaya karalamak adına kuruldu..islamiyeti bitirmek kötülemek karalamak..ve başardılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?