Merhaba herkese Uzun zamandir gozalti isik dolgumu problemsiz eritebilecegim bir doktor arayisindayim, bir cok kisi dolguyla beraber kendi dokusunda da kayip yasadigini soylediği için iyice korktum daha fazla araştırmaya başladım. Şimdi bu yakinlarda ezgu findigin da daha önce isik dolgusu yaptirip sonra erittigini ogrendim kendisi storylerinden birinde soylemisti. Acaba aramizda kime erittigini bilen var mi, her yerden yaziyorum kendisine fakat görmüyor bile ya da aramizda kendi doktorundan memnun olanlar varsa ve belirtirse çok sevinirimlütfen görüyorsaniz ve herhangi bir bilginiz varsa cevap yazin biktiç bu durumdan dolgu sürekli su toplayip sinirlerime baski yapiyor, agri uyusma ates gibi bir sürü semptomlarim oluyor uzun zamandir eski sagligimi ariyorum ama ayni zamanda erittirip de doku kaybi yasamaktan korkuyorum hic bir doktora güvenim kalmadi Bir de lütfennn kendinizi ve sevdiklerinizi su dolgu botox gibi zehirlerden koruyun hepsi marketing en güzel halimiz saglikli halimiz unutmayalim sagligimiza bisey olduktan sonra ne güzellik anlami kalir ne de mutluluk, vucudumuz bizim en degerli emanetimiz onun ihtiyaclarini gidermek bizden talep ettigi gibi davranmamiz gerek, zehirli maddelerle ona karsi cikarak kendi kendimize savas acmis oluyoruz sadece. Umarim bu yazdiklarim en azindan bir kac kisiyi bu tarz islemlerden uzaklastirir, bir de lutfen bildiginiz doktorlar varsa belirtin tesekkurler