• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Ezgi Bebeğin Cicilerinden bir Demet :)

maşallajh canım güle güle giysin hepsi cok güzeller. miki mauselar ve möölü badylere bayıldım nerden aldın canım..

maşallajh canım güle güle giysin hepsi cok güzeller. miki mauselar ve möölü badylere bayıldım nerden aldın canım..
Çok teşekkürler. Mööö'lü body'nin markası flexi, mickey'li olanı ise Kompedan'dan aldım. Fiyatı da çok uygun. Hemen üstündeki resimde olan şapkalı tulumla birlikte mickeyli body ve önlüğünden oluşan 4 parçaya 15 ytl ödedim. Erkek bebişler için tiger'li olanı da var :1rolleyes:

Hepsi çok cici mickeyli bady ye bayıldım bulsam bende kızıma alırdım yaaaaaaaaa. Güle güle kullan kızınla birlikte inşallah:nazar:

güle güle kullansın kızın...maşallah çok zevkli bir annesi var ..bayıldım cicilerine...:))

ah ah ah baaaa---yıııııılllll--ddııımmmmm çok güzeller canımmm.iyi günlerde kullansın küçük kızın inşallahhhh..

maşallah canım herşeyi çok güzel kızının hepsine bayıldım
inş hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına alır güle güle giydirirsin cicilerini

canım ezgının cicişleri cok tatlı ıyı gunlerde saglıcakla gıydırmek nasıp etsın mevlam:emir_bebek:

Back