• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ezgi Asaroğlu

Milletçe aman estetikli diyerek ego tatmini yapmaya bayılıyoruz . Hem bence bir insan çirkinse bir burun estetiğiyle güzelleşmez.

ezgi-asaroglu.jpg

Milletçe aman estetikli diyerek ego tatmini yapmaya bayılıyoruz . Hem bence bir insan çirkinse bir burun estetiğiyle güzelleşmez.

burun bi insanın ilk göze çarpan yerlerindendir bir de gözler ve kaşlar.
burun çok değiştiriyor, burda bile görüyoruz.
eskiden daha çirkin ve farklıymış sonuçta bariz değişiklik var.

Bakın Hande Yener önerine ,burnunu yaptırmasına rağmen birşeye benzemiyor .Bir burunla olay bitmiyor yani ,bütüne bakmak lazım .

burun bi insanın ilk göze çarpan yerlerindendir bir de gözler ve kaşlar.
burun çok değiştiriyor, burda bile görüyoruz.
eskiden daha çirkin ve farklıymış sonuçta bariz değişiklik var.

Eskiden değişikliğinin sebebi burnu değil ki :) saçları sarıymış, yüzü kiloluymuş . Çirkin bir kızda değilmiş.

d6kcq.jpg

gitgide yüzü,tarzı daha çok oturmuş. Burnu muntazam değil ki. Estetikli olsa daha güzel bir burun yaptırırdı. Zaten kusursuz bi güzellikte kız da değil.

tumblr_m8773ptISm1rbcanyo1_1280.jpg

estetikli burun böyle olmaz ki ;)

estetiği yok yalnızca bayanların da erkeklerin de belli bir yaştan sonra oturur yüzleri,fizikleri o hesap

saçı farklı,yüzü oturmuş burun apaynı ki ergenlikle büyük versiyonuydu biraz daha ama artık oturmuş ve baya bi zayıflamış..

benim de yüzüm çok değişti mesela herkes çok değiştiğimi söyler :)

herkeste aynı olmuyor kişiden kişiye değişen bir durum bu

belkide kilonun aynı olduğu. tarzını ,kaş şeklini ,duruşunu hiç değiştirmediğin içindir.

tam tersi kilo verdim kendiliğinden lise biterken, kaşlarımı almıyordum aldım, çocuk gibi giyiniyormuşum o zamanlar şimdi topuklu mopuklu, saç şeklim rengim farklı ama tip aynı. tabi ki ezgi gibi profesyönel makyözüm kuaförüm stilistim yok napim :52::52:

Son düzenleme:
eskiden daha güzelmiş zayıflamış değişmiş
burnunda estetik yok kızlar resimler photoshoplu sadece. burnu ufak bir burun değil zaten.
ama anlamıyorum bu kız çirkin resimlerdeki gibi değil ki sanki yaşlı teyze gibi geliyo gözüme üst dudağı da yok gibi
ya kızlar bana mı öyle geliyo bi garip bu kız
resimde bir içim su maaşallah :1:

estetik varmı bilmem ama, bu kız da bir değişiklik var... hemde hoş olmayan bi değişiklik :KK47:
18-May%C4%B1s-O-Hayat-Benim-neden-yok.jpg

Back