Ezgi Asaroğlu makyajsız hali

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
28 Haziran'da sezon finali yapan O Hayat Benim dizisinin Bahar'ı Ezgi Asaroğlu paylaştığı makyajsız haliyle hayranlarını şoke etti.
21996ca2o-hayat-benim-12_640.jpg

Hatırla Sevgili'de Beren Saat'in kızını canlandırarak başladığı ekran kariyerindeki yükselişini O Hayat Benim dizisindeki Bahar karakteriyle devam ettiren Ezgi Asaroğlu, paylaştığı fotoğrafla şaşırttı.

Filtresiz ve makyajsız fotoğrafında Asaroğlu, seyrek kaşları ve yüzündeki lekelerle dikkat çekti.
ezgi-asaroglu-makyajsiz.jpg

Türk Ünlülerin Makyajsız Halleri için tıklayınız!

Ben bu kizi hic sevmezdim zaten hic sasirmadim. En mulu oldugum yer filminde bir nefret ettim bu kizdan zaten onceden de sevmezdim de simdi sesi bile kulaklarimi tirmaliyo

bence güzel yaa.. ben beğeniyodum zaten masum bir güzelliği var bence. sadece kaşları yolunmuş gibi kaşlarını da biraz rahat bıraksa daha hoş olur

Ben anlamıyorum, insan neden makyajsız çirkin bir halini hayranlarıyla paylaşır ? Galiba artık bu makyaj yalanlarına vicdanları el vermemiş demek ki... Bende diyordum ''Alah'ım bu ne kadar güzel kız, bebek gibi yüzü var, MaşAllah, Allah sahibine bağışlasın'' diye.. Şimdi ağzım açık kaldı.

Sinema filmlerini gordukten sonra icimdeki masum bahar öldü

Ne kadar degistiriyomus makyaj
Sokakta görsem tanımam yüzüne bakilacsk gibi değilmiş insanları makyajla kandiriyorlar

bence hala çok güzel şok olanlar halt etmiş hepimiz makyaj yapınca bir tık daha güzel oluyoruz Allah aşkına aynaya bakın birazcık bu insanlar göz önünde olduğu için mi şok oluyorsunuz yoksa sizin makyajsızken yüzünüzde göz altlarınızda kararma soluk cilt siyah nokta gözenek çil sivilce kaşlarınız da seyreklik vs vs bunlardan biri ya da bir kaçı yok mu? neymiş efendim hayranları şok olmuş:KK57::KK70::KK70:

Hatlar güzel olmadıktan sonra istersen boyaya yatır yine güzel olamazsın.Efektler var artık makyaj yapmasan bile bişeye benziyorsun hem:KK45::KK59:

arkadaşlar herkes doğuştan dünya güzeli olmayabiliyor.herkes güzellikten yana şanslı olmayabiliyor malesef.biz mesela daha da güzelleşebilmek adına her şeyi yapıyoruz estetik oluyoruz vs. hatta bu siteye kaydolmamın sebeplerinden bi tanesi de bundan kaynaklı açıkcası.hepimizin de güzel ve çirkin anları var.ayrıca ben beğendim ya o kadar da kötü değil her zaman bakımlı olunacak diye bir şey yok.kızcağız zaten sürekli makyajlı.cildi kim bilir ne hale geliyor o makyajla

belki kız oyunculukta yeteneklidir.veya içi güzeldir.ben açıkcası bu dış güzelliğin baz alınmasından tiksindim....her şey dış güzellik değil

herkesin makyajlı ve makyajsız halinin arasında bu denli uçurum yok bence :KK51:

şok oldum çünkü baby face sanıyordum.Doğal halinin de çok güzel olduğunu tahmin ediyordum.

bi extrasi varsa o da gozlerinin rekli olusu ve hatlarinin makyaja uygun olmasi diger turlu
kaş kontur
sac boya
kirpik takma....liste uzar gider.....

X