EZEL(show tv)

meldam

Kaderimin Efendisiyim
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2007
14.906
22
208
41
Diğer
Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere ve Yiğit ÖzşenER sedef avcı oynayacak
Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini yapacağı dizide İmirzalıoğlu, yine aşkından vazgeçmeyen bir genci oynayacak

yiğit özşeneri çok beğenirim..sedef avcı idare eder..çok fazla yapımda göremediğmizden böyle düşünüyorum belki de..kenan imirzalıoğlu iyi bir oyuncu ama o da izlemem için bir sebep değil..cansu dere ise dizilerde görmeye katlanamadığım kadar soğuk birisi..daha çok beğendiğim oyuncularının dizileri varken bunu izliceğimi hiç sanmam...

kenan imirzalıoğlunun hiç bir dizisini izlemedim acı hayat deli yürek ama dizilere aşk dizilerine yakışan bir adam
yiğit özşener de kötüyü çok güzel oynuyor
konu da güzelse tutacak bir dizidir

En önemLisi hepsini tanıyoruz
yani yiğiti ben dudaktan kaLbe de tanıdım ve çok başarıLı kenan da öyLe cansu dereyi biLmiyorum zemuszemus ama eminim tutukucaktır bu dizi şakkıdı
bir an önce başLasada izlesek

Show TV'yi hic sevmiyorum, bir dizi iki üc kez kötü raiting alınca hemen gözden cıkarıyorlar aynı ATV gibi, bu dizi tutar bence umarım kanalda sonunda kedi olalı bi fare tutarda arkasında durur dizinin.

+ Diziyi sadece Yigit Özsener icin izleyecegim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…