Ezel Atv

yok ölürken gösterdıler o sahneyı ..
evet yazık üzüldüm ya

Ya nasıl bi bölümdü buu...

Allahım o bebeklerin olduğu sahnede valla kalbim yerinden çıkacaktı,akşam izleyemedim sonunu,

Şimdi baktım eğer Azad Temmuzu haklamasaydı gidip ben öldürecektim o Temmuzu,

Çok çok heyecanlıydı bence bölüm,sönük değildi,

Şebnemin toparlanmasına ve işini hakkıyla yapmasına çok sevinidim,onun sayesinde buldular Temuz
belasını,

Ve Ezelin zekasıyla kurulan plan süperdi,

Alinin imzasını da çok beğendik,ellerine sağlık,

Ohhhhhhhhhhh beeeeeee kurtulduk şu Temmuzdan,

Bade gene sinir etti beni,ne biçim tersledi Ezelimizi,bırak işte git sevgiline de mi,

Eyşana da bravo,yine güzel uyuttu herkesi,Kenan hiç boşuna heveslenmesin Eyşan alacak onun canını,

Şimdi Cengiz Ezelle birlikte gibi görünüp Kenandan intikam alıcak,Ezele öldürtecek Kenanı ama Ezel yutmaz bu kez,

Kenana gösterir gerçek yüzünü Cengizin ve Eyşanla alırlar Kenanın tatlı canını,

Azada da afferinn çok iyi yaptı,dayının kızı ne de olsa,o caninin oraya geleceğini biliyodu bence...

Ayy yani o Temmuz ölene kadar hala bekledim aman bişey olmasın da gebersin artık diye,

Umarım şimdi bunun Manolyası çıkıp bizimkilere musallat olmaz,al başına ikinci belayı o zaman...

Nasıl bitirecekler iyice heyecanlandım valla,

Bir tek Cengiz,Eyşan,Kenan düğümü kaldı çözülecek,bakalım nasıl işleyecekler...

70 li yılları dayı yı ve tefoyu çok özledim

Valla ben de özledim Azracım yaaa,öfff bitmese şu dizi,sıkmadan bi sene daha devam ettirebilirler yani

bu senaristler,bu kadarını yapan bi sene daha yapar de mi yani..?

Dizinin uzaması için manolyanın gelmesi şart..şimdi o gelir ikizinin intikamını alır.acaba hangi hatunu oynatırlar..dünde ölesine aklıma geldi birden temmuzun ikizi badeymiş..bana fazla safca geldide..olur olur..bu dizi böyle işte

ben azadın temmuzu hakladığı kısımda çok güldüm.ne oldu be diyyor:)bence temmuzun hayatında eksik şeyler bile oldu gibi.yani bölüm olsaydı dahada uzatılabilirdi.
bende şu badeye sinir oluyorum yaa.mıy mıyyyyyyyy mıyyy.yok sevmiyomuş ,yok seviyomuş.bence bu dizide tek yakışmayan kişi bade zaten.güzel kız bişey diyemem ama güzellik beş para etmez rolün güzel olmasa:)badenin oluduğu sahnelerde ezel dizisi gidiyor yerine diğer dizileden sahneler geliyor:)
cengizde hayret insaflı oldu bebek konusunda.

Var ya sabah canım sıkkındı,uykumu alamamıştım,

Ezelin sonunu izledim,yemen ederim şimdi o kadar mutluyum ki,sebepsiz yere gülüyorum kendi kendime,

Normalde hiç kaptırmamaya çalışırırm ben kendimi diziye ama bu Tem-MUZ canisine içten içe çok sinir

olmuşum demek ki,Azad çocuğunu kurtarınca derin bi OHHHHH çektim,Ali de imzasını atınca MUZ'un

üstüne valla rahatladım,sanki üzerimden bi yük kalktı,acaip sevindim anlatamam...

Çok şükür temmuzdan kurtulduk :) artık ölmicek diye korkuyordum .....

bende onun kardeşi o kazadan sonra ölmüştür diye düşündüm.. 3 bölüm kalmışken kardeşini çıkarırlarmı bilemedim.. sırada kenan var :)
cengiz kime saldıracağını şaşırdı
zaten cengizin artık o tarafta olması çok saçma olurdu herşeyini kaybeden bir adam daha niye çalışsınki eşini elinden alan kenan için ..

dün acaip heyecanlıydı temmuzun yusuf yusuf halinide gördük ya
çok iyi oldu azad kurtardı çocuğunu helal olsun dayının kızına o sırada kalpten gidicektim bebeğe bişey olacak diye..

Aynen yaa kalpten gidecektim ben de....çok şükür kurtulduk MUZ-dan...

bende çok sevindim ya temmuz ne sinir etmiş hepimizi valla ölümünü zevklen izledik :)

daha o başka dizide oynamasın bence

Şimdi izlemeye başlıyorum
hemide reklamsız ve uyku belası olmadan

ne güzelll...ya dün bende o kadar uykusuz olmama rağmen inatla sonunu getirdim.ama son reklamlarda artık çıldıracaktım.şuan yayında olan tüm reklamları izlettiler bana:)30 tane filan reklam izlemişimdir son reklam kısmında::)zaten şimdide bi uykum var ama tabii şuanda ben uyuyamam
ya temmuzun kardeşine ne oldu acaba ?gösterirlermiki?manolyayı?orası muallakta kaldı.

süper süper süperdi

:81:bu da benim imzam olsun:81:
:82:alttarafa iki şak şak üst tarafa tek sıkım :82:

süperdi yaaa
ali imzan harikaydı

Son düzenleme:

eşimde aynı şeyi söyledi bende dedim biri minnacık diğeri upuzun
dizi bitiyormu yoksa sezon finalimi?

sona yaklaşıyor işte yavaş yavaş sayılı günler kaldı kızlar

temmuz nihayet gitti ne temmuzmuş yahu alinin öldürme şekli de psikopat katile

yakışır şekildeydi:18: ama genede o küçüklük hallerini görünce acıdım temmuza

psikopatların eline düşmüş ve kaçınılmaz son o da psikopat olmuş ,meğer ikiz kız

kardeşi varmış.. çok zekice bir bağlantı gene... kaç hafta önce temmuzun evini gösterdiklerinde

her şeyden ikişer vardı 2 cezve,2 deterjan,2 tencere....böyle bir bağlantı kurulacağı

o zaman aklımın ucuna gelmezdi işte dizinin bu özelliğini seviyorum gösterilen her şeyin

sebebi zekice bağlantılı birbiriyle o zamandan kardeşlerin sözüymüş meğer

ben manolyanın yaşadığını ve ortaya çıkacağını tahmin ediyorum ya da onunla ilgili bir olay

olacağını....

neyse küçük tefo kurtuldu ya kimsenin yapamadığını kaç aydır azad yaptı yavrusunu korumak için

temmuzu resmen çökertti....

eyşan da süperdi akıllıca iş yaptı ,zaten palnı var kendi halledecek kenan birkanı ama temmuz

için ezele yardım etti,badeye sinir oluyorum madem sevgilin var git yanından ayrılma niye ezele umut veriyor...

Ben de genelde seyrederken uyuyorum ama temmuz ölcek diye zar zor oturdum dün geceDeğdi öldü temmuz

Ben de bu Manolya psikopatımızın diziye dahil olacağını düşünüyorum,

Ayy bi de Ezelin başına onu sararlar,adam bi rahat yüzü görmedi,

Benim aklımda ne vardı biliyo musunuz kızlar,

Hani tem-MUZ dedi ya Aliye beni Baharla Tevfikle hatırlayacaksın falan diye,

Sonra bi güzel soyundu mecbur,keşke diyorum Ali onun o şekilde bi fotoğrafını çekip Cengize ve

Kenana yollasaydı,süper olurdu ama de mi?

Cengiz altına ederdi artık korkudan,Tem-MUZ varken ona güveniyodu artistlik yapıyodu ya Ezele,artık

bi halt edemez korkusundan....

Son düzenleme:
arkadaşlar dizinin yorumunu yapamadım tam mansıyla bi ara yapacam ama
dizinn başında birşey dikkatimi çekti
hani oda da ali azad ve ezel varken
ali temmuzu öldürmek için yeminler ederken
ezelde haa sana sölemedim bn ortalıkta yokken dedi ve araya birşey girdi
yani o kısım da birşey var
birde burda yazılmış bade temmuzun kardeşi olabilir mi diye
aslında neden olmasın diyorum
hoş temmuzla kareketer olarak yakından uzaktan ilgisi yok ama
olur olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…