Ezel Atv

bu sadece kötü bir rüya olsun...
sevgili ezel senaristleri eğer kadınlar kulubünü takip ediyorsanız ne olur duyun sesimizi...
dayı ölmesin...:KK14::KK14::KK14::KK14:

Son düzenleme:
Tamam fragmandan beri,bölümün başından beri biliyorduk dayının öleceğini ama olmadı böyle.

Çok ağladım ben.

Halbuki Dayı da Dayı diye tutturmadığım halde.

Dayıyı suçlu bulduğum, onu koşulsuz sevmediğim halde.

Bu senenin en iyi bölümüydü.

Başından sonuna ekrana kilitlendik.

Şöyle mi böyle mi diye

Tam dedim tamam kurtuldu dayı, meğersem bu sefer Dayı Ezel'e de ters köşe yapmış.

Şimdi gelecek bölümü, Azad'ı bekliyorum.

Selma'nın bebeğiyle olan sahnesi zaten aldı götürdü beni.

Nasıl güzel oyunculuktur.

Kenan Birkan'ın çocuklar gibi sevinişi, Eyşan'la aralarında geçen sahnedeki mimikleri.

Bilginer diyorum başka da bir şey demiyorum her zamanki gibi =)

Hep harikalardı ama bu bölüm daha da harikalardı.

Ellerine, emeklerine sağlık.

Bizlere bu kadar güzel bir dizi izlettikleri için.

masalım ne diyorsun bu işe
dayımız gitti
hmde kenan birkanın adice oyunuyla
olmadı bu böyle oılmadı

çok ağladım ya
bitecek herhalde dizi çok yakın zamanda
azad da kenan ın kızı de mi

masalım ne diyorsun bu işe
dayımız gitti
hmde kenan birkanın adice oyunuyla
olmadı bu böyle oılmadı

Yaa yok ben yorum yapma yetimi kaybettim bu bölüm.

Çok güzel bölümdü yaa.

Dayının ölümü anca bu kadar güzel çekilebilirdi.

Ama resmen gitti.

Flashbacklerle gelcek allahtan.

Ayy kızlar nasıl bi bölümdü bu yaaa,:KK43:

Ta baştan Dayı Ezeli alıp bir yerlere götürmeye başladığında dedim heralde dayı artık Ezele herşeyini

devredecek,gitmeye hazırlanıyo,hem eski dostları görüyo tekrardan hem borçlarını hesaplarını görüyo

hem de yeni varisini tanıtıyo onlara diye düşündüm,

Ama Ezel çelik yeleği verince ümitlenmiştim,giymeyeceğini de biliyodum aslında ama ölmesin diye işte

inanmak istemedim,:KK43:

Giymedi işte,

Eyşan nasıl yaptı bunu Ezele ben onu anlamadım,yani oraya gelmekle Kenanın oyuncağı mı oldu

yoksa Ezeli mi uyardı orasını tam anlayamadım açıkcası,:44:

Azada gelince,hiç inanmamıştım zaten Kenanın kızı olduğuna,ama bu Damla olayı da dayının bi oyunu

gibi geldi bana,belki burdan da bişeyler çıkar bilemiyorum,:44:

Badeye çok kızdım,salak onun yüzünden neler oldu,aptal resmen yaa,:KK47:

Aliye yine güldüm,yaz gelsin Temmuz gelsin dedi ya,Allahım ya ne komik adam,:KK61:

Temmuzu öyle tırsmış bi halde görmek de içimin yağlarını eritti doğrusu,nasıl kekeledi ama niye ölmüyosun diye,:KK1:

Cengiz yine yaptı yapacağını,ama onun sonu kötü valla eminim,Kenan işlerini hallettirdi en sonunda da Ezele Cengizi öldürtecek ve kurtulacak o ayak bağından da,

Ve Temmuzun ölümü de Ali elinden olacak sanırım,

Selmanın gençliğini oynayan kız hakkaten çok süper oynamış ama tebrik ettim,:KK9:

O silahların konuştuğu sahne çok orijinaldi,kurgu performans muhteşem,figuranlar bile çok iyi

oynadı,kurtlar vadisindeki figuranlar gibi agghhh deyip yere yığılmadılar hemen,vurulma anındaki

sıçramaları,kurşunların kovanları,ve boş şarjörlerin sıcak bi şekilde dumanı tüterek yere düşmesi falan

gerçekten çok güzel kurgulanmış,çok ince düşünülmüş,zeka gerektiren unsurlar,sahnenin üzerinde ne

kadar detaylı çalışıldığı çok aşikar,yapımı da oyuncuları da yürekten tebrik etmek lazım,böyle bi dizi

daha olamaz Türkiyede bu kadar yani.........:KK9::KK9::KK9:

Ve dayıı,ah keşke ölmeseydi yaa,erkendi az daha dursaydı,çok özlicez dayıyı valla çooookkkk.....
:KK43::KK43:

geleyim bölüm yorumuma demeden
öncelikle usta oyuncu TUNCEL KURTİZ'e büyük oyunculuğundan dolayı çok teşekkür ediyoruz.
gerçekten dayı bir fenomen oldu facee olsun diğer siteler olsun sayfalar açıldı destansı sözleri oldu
biryere kadarmış dayı gitti ama çok güzel gitti bnce
dün bölümün başından belliydi zaten dayımızın "kendi isteği"ile gideceği
kenanın kızını bahane ederek aslında ezelin ismini duyurdu eski dostlarıyla vedalaştı rabiayla ailesiyle vedalaştı
en önemlisi dayılığı ezele devretti silahıyla birlikte

bölümün başında zaten dayının adamı hain çıkınca çok şaşırdım ne oluyoruz dedim
sonra o temmmuzun bulduğu pembe gömlekli 2li çok korkuttular bni
ve 70 li yıllar selmanın süper oyunculuğu bebeği ağladığında kucağına alışı
dünkü b ölüm çok duygusaldı bnce öyle bir geçer zaman ki yanında halt etmiş
bir tek gözüme batan o damla denen kız ezelin şuana kadar süper bir castı olmuştur tek bu kızı nedense yakıştıramadım çok yapmacık buldum ama ki haluk bilginer o sahnede de usta oyunculuğunu mimikleri ve duygularını süper ifade ederk gösterdi belki o kız haluk bilginerin yanında diye o kadar gözüme battı diye düşünüyorum
ama kendi fikrimi söyleyecek olursam
bn halen azad kenanın kızıdır diyorum sonuçta 82 yılında selma 2 doğum birden yapmış olamaz ve dayı dün konuşurken de o olaydan sonra bir daha birlekte olmadıklarını söyledi yanlış anlamadıysam
bnce damla oyunun bir parçası ve dayı ayarladı diye düşünüyorum
ve gelelim salak badeye kızım sen salaksın bu alemin içinde ne işin var dün kü olanlarda büyük sebep sensin en başta sevinmiştim gelmene şimdi ise dua ediyorum bir an önce gidersin diye hatta sayende eyşanı bile sevdim diyebilirim
rabiada çok çok üzüldüm gerçekten dünün lafını etti
işini bekledim bitsin diye,aşkını bekledim bitsin diye
temmuzun da tısrtığını görecekmiydik gördük ee temmuz senn ölümün alinn elinden olsun isterim
birde çok konuştum biliyorum ama
dün kenanın bayılışına çok güldüm
o nasıl bayılmaktı öyle ya dizi ayakları kısmı sağ sol yaptı pat çöktü
sonra sarılışları ramiz abi bni affet diyişi abisine de aynısı demişti çünkü

neyse gelelim asıl son 2 sahneye
ilki çatışma anı ne kaadar güzel bir çatışmaydı o öyle(çatışmanın güzeli olurmu bilmem ama)
arkada çalan klasik müzik ve ağırlaştırılmış çekim ile süper olmuş mermilerin anlık çıkışı sıcak sıcak şarjörün bitişi ne bilim yani çok güzeldi
tabii temmuzun şaş kalması ramize
ve sonra araba da azada bir zarf verdi asıl ozmn dananın kuyruğu kopacak bnce
ve azad açısından çok zor olacak annesi öldü baba da öldü ve hamile
aslında dayı ölmek istemiyordu geçen hafta daha kenanın canını almak istiyordu
bnce azadın bölümün başında daha kaç kişi ölecek baba bu senn davan demesiyle başladı herşey

ve dayı giderken bile konuşturdun ustalığını
ne kadar acıklıydı ezel ile konuşması en çok da aileme gidiyorum demesi çok ağladım
ve son dediği
hoşçakal adi şehir kim kazanmış ki bn kazanayım seni
giderken bile son lafı çok iyiydi
dayı güle güle:KK5::KK5::KK5:

Bugün çok efkarlı ve doluyum
kenanın yaptıkları çok oldu artık
bir abisi öldü diye sevdiği kadın başkasını tercih etti diye bu kadarı fazla oldu artık (tabii bu bir dizi:))) )
sonuçta ramiz en başta kenanın canını kurtararak başladı herşey
tamam zaten ramiz istanbulu almaya geldi almak için de canavarı olmaya gelmişti
kenanın içinde de varmış canavarlık ki ramizden daha da üstün bir canavar olmuş
sonuçta herşey o kanlı düğün gecesiyle başladı aslında herşey değil de savaşın başalnagıcı diyelim
sonrasında kenan yükseldikçe yükseldi
dayı 30 yıl hapis yattı mapus damlarında
kenan üstüne üstelik birde evlad acısı yaşatıı hemde hepsi aynı günde 3 oğlu birden
sonra birde torun acısı
bu sırada kenan zevki sefa da
yine diyorum ortada bir şuç varsa büyük pay kenan birkanındır
asıl canavar o

Ya evet ben de Rabia ya çok üzüldüm,o kadar yıl geçmiş kadın beklemiş,kapıyı açışındaki beyimmm

demesi de ne kadar içtendi,gençliğine de benzetmişler baya,güzel oynadı kadın da,resim çektirmeleri de

iyi oldu,dayı yaptıklarına çok pişman olduğunu biliyo ama napsın dayı olmak kolay değil...:KK42:

Ve Damla denen kız,ben onu Selmaya benzettim biraz açıkcası,oyunculuğu da idare ederdi iyiydi yani,

Umarım Bade de bi şekilde ayrılır Ezelden ama Eyşanın da ölmseini istiyorum bi yandan,ikilemde kaldım..:44:.

dünkü bölümden sonra diyecek bir şey bulamıyorum nutkum tutuldu sanki...

dayının ölümü erkendi böyle ölmemeliydi belkide ama belki de şanına yaraşır şekilde

öldü bu şekilde diziden ayrılması hafızalara kazındı o çatışma anında çelik yelek

giymemesi,son ana kadar mücadelesi ancak dayıya böyle bir ölüm yakışırdı o an da

çalan müzik...ezelle bankta konuşmaları ve son nefesini verişi...bir ölüm

bu kadar etkileyici anlatılabilirdi .

geleyim kenan birkana ...kafam allak bullak oldu bu damla nereden çıktı azad

dayının kızı mı ?? bir sürü soru işareti var hala:44: ama kızın gülüşü selmanın gençliğine

çok benziyor yanıltma amaçlı mı bu kız yoksa gerçek mi...haluk bilginer

gene muhteşemdi :KK69:damlayla konuşma sahnesi ardından otoparkda sendeleyişi...

gerçek bir baba gibiydi oyun değildi sanki ...

eyşan ne yapmaya çalışıyor hala o da ayrı bir mesele...bade iyice gözümden düştü

ne saçma bir kız yahu olan olayların sebebi bade...cengizle görüştü her şeyi mahfetti.

dayının karısına da çok üzüldüm nasıl bir sabır nasıl bir yürekmiş çok etkilendim:KK50:

hep karşılıksız ,çıkarsız sevmiş dayıyı hep beklemiş...

dayanamadım biraz baktım yazdıklarınıza bölümü izleyemedimm misafirlermden dolayı :KK5:

inanamıyorum dayıı öldümüüüüüü :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

offff olamaazz :KK43::KK43: ya çok erkendi daha :KK59:

bir de bir şey dikkatimi çekti azad eğer dayının kızıysa ne zaman oldu?? selmayla bir araya geldiler
ama tam olarak birleşemediler hiçbir zaman bu çocuk ne zaman dünyaya geldi eğer doğruysa dayı hapisteyken felan büyümüş olmalı ...

Tek kelime mukemmeldi, heleki Kenanin Damlaya bakarken resmen içi titriyordu o sahne inanilmaz guzeldi, dayinin olurken cocuklarini gormesi cok etkileyiciydi, catisma sahnesi cok gercekciydi dayinin olumune cok uzuldum azad nasil dayanicak nasil dogurucak bilemiyorum ama hala azadin kenanin kizi oldugunu dusunuyorum

Dayı erken ölmedi aslında. Tam da zamanında öldü.

Sonuçta dizinin adı "Ezel". Bir yerden sonra dayı geri planda kalmalıydı. Öyle de olcak.

Yani dizi bittiğinde biz Ezel'i efsane olarak görmeliyiz. Olması gereken de o.

Tuncel Kurtiz giderayak oyunculuk dersi verdi. Son bölüm şahanenin de ötesindeydi.

Tadı damağımda kaldı. Tekrar tekrar izlemeye değer bir bölümdü.

Dizinin sonunda "bölüm sonu" değil de "final" yazılsaydı böyle final mi olurdu yaa diyen olmazdı.

Çoğu dizinin finalinden çok daha iyiydi.

Damla olayına gelince bence de bir piyon Damla. Sırf Kenan Azad'a yönelmesin diye.

Dayı Ezel'e ne dedi hatırlayın. Beraber oldunuz mu diye sorduğunda olmadık demedi mi. Ee Azad nerden çıktı o zaman. Bence dayanamadı bebeğini geri istedi Selma bi zaman sonra. Dayı da bunu biliyordu. Verdiği aileyi bile ona göre ayarladı.

Damla yapmacık değildi aslında. Sadece Birkan'ın dünyasının çok dışından biri Damla. Doğal olarak da bu kadar saf. Haluk Bilginer'in büyüsüne kapılmıştım ben orda gerçi ama yine de Damla fena değildi.

Bade ölsün artık ölsün. Bir kız bu kadar mı salak olur yaa.

Rabia Hanım ne sabırlı bir insanmış. Çok üzüldüm ona. O fotoğrafdan sonra dedim zaten" güle güle dayı" diye.

Bu bölüm mü bi dahaki bölüm mü ölcek acaba diye düşünüyordum ki o fotoğraf olayı bu bölüm olduğunu düşünmeme neden oldu.

Temmuz çok güzel tırstı ama bayıldım orda.

Bu bölüm çok konuşulur, çok yazılır,çizilir.

İnşallah haftaya yeni bölüm yayınlamama gibi bişey yapmazlar da

ha bu arada kenanın ayrıca bu olayla hiç mi hiç alakası olamayan masum insanları öldürdüğünüde unutmyalım
bahar,sekiz,mert ve kamil de diyelim o da masum sayılırdı :KK1:

aslında geçen bölümün lafı ve dayıyı ölümü karar aldıran laf
azadın lafıydı bu senn savaşın daha kaç kişi ölecek demeseydi
yani aslında dayı kenana mağlup olmadı bilakis kenanın kızı( bn halen öyle düşünüyorum azad için ve eminim ki ramiz dayı asla ve asla azadı kenanın kızı olarak görmedi kendi canından daha da çok sevdi) azad için onun canını kurtarmak uğruna kendi canını verdi ve aklınca savaşın bittiğini düşündü
kenanın kızı için

tabii bu bnm görüşürüm
ama %100 diyorum azad kenanın kızı
eğer değilse bn bu dizyi bunca sene boşa izlemişim demektr (hiç anlamdan yani=

çok çok güzel bir bölümdü.ama iyice sona yaklaştık.ya bende dayı ölürken ezelin mimiklerine ,oyunculuğuna hayran kaldım.azadın annesi öldüğündeki ağlamasına da hayran kalmıştım zaten.ya bu dizide kötü oyuncu yok denecek kadar az.sadece badeye sinir oluyorum.mıy mıyy mıyy.zaten son bölümdede yaptı yapacağını.
ya ama bende dikkat ettim damla selmaya benziyodu.ağız kısmı yanii.özellikle ona benzeyen birini bulmuşlar.ben daha öncede demiştim kenanın kızı azad olmayabilir.ama son bölümde iyice aklım karıştı.kenan çok kolay kızını buldu.azra sıla senin dediğin gibi kenanın kızı azad olabilir.çünkü bu dizi insanı ters köşe yapan bi dizi.insan kızını damla diye düşünürken azad çıkabilir.

X