geleyim bölüm yorumuma demeden
öncelikle usta oyuncu TUNCEL KURTİZ'e büyük oyunculuğundan dolayı çok teşekkür ediyoruz.
gerçekten dayı bir fenomen oldu facee olsun diğer siteler olsun sayfalar açıldı destansı sözleri oldu
biryere kadarmış dayı gitti ama çok güzel gitti bnce
dün bölümün başından belliydi zaten dayımızın "kendi isteği"ile gideceği
kenanın kızını bahane ederek aslında ezelin ismini duyurdu eski dostlarıyla vedalaştı rabiayla ailesiyle vedalaştı
en önemlisi dayılığı ezele devretti silahıyla birlikte
bölümün başında zaten dayının adamı hain çıkınca çok şaşırdım ne oluyoruz dedim
sonra o temmmuzun bulduğu pembe gömlekli 2li çok korkuttular bni
ve 70 li yıllar selmanın süper oyunculuğu bebeği ağladığında kucağına alışı
dünkü b ölüm çok duygusaldı bnce öyle bir geçer zaman ki yanında halt etmiş
bir tek gözüme batan o damla denen kız ezelin şuana kadar süper bir castı olmuştur tek bu kızı nedense yakıştıramadım çok yapmacık buldum ama ki haluk bilginer o sahnede de usta oyunculuğunu mimikleri ve duygularını süper ifade ederk gösterdi belki o kız haluk bilginerin yanında diye o kadar gözüme battı diye düşünüyorum
ama kendi fikrimi söyleyecek olursam
bn halen azad kenanın kızıdır diyorum sonuçta 82 yılında selma 2 doğum birden yapmış olamaz ve dayı dün konuşurken de o olaydan sonra bir daha birlekte olmadıklarını söyledi yanlış anlamadıysam
bnce damla oyunun bir parçası ve dayı ayarladı diye düşünüyorum
ve gelelim salak badeye kızım sen salaksın bu alemin içinde ne işin var dün kü olanlarda büyük sebep sensin en başta sevinmiştim gelmene şimdi ise dua ediyorum bir an önce gidersin diye hatta sayende eyşanı bile sevdim diyebilirim
rabiada çok çok üzüldüm gerçekten dünün lafını etti
işini bekledim bitsin diye,aşkını bekledim bitsin diye
temmuzun da tısrtığını görecekmiydik gördük ee temmuz senn ölümün alinn elinden olsun isterim
birde çok konuştum biliyorum ama
dün kenanın bayılışına çok güldüm
o nasıl bayılmaktı öyle ya dizi ayakları kısmı sağ sol yaptı pat çöktü
sonra sarılışları ramiz abi bni affet diyişi abisine de aynısı demişti çünkü
neyse gelelim asıl son 2 sahneye
ilki çatışma anı ne kaadar güzel bir çatışmaydı o öyle(çatışmanın güzeli olurmu bilmem ama)
arkada çalan klasik müzik ve ağırlaştırılmış çekim ile süper olmuş mermilerin anlık çıkışı sıcak sıcak şarjörün bitişi ne bilim yani çok güzeldi
tabii temmuzun şaş kalması ramize
ve sonra araba da azada bir zarf verdi asıl ozmn dananın kuyruğu kopacak bnce
ve azad açısından çok zor olacak annesi öldü baba da öldü ve hamile
aslında dayı ölmek istemiyordu geçen hafta daha kenanın canını almak istiyordu
bnce azadın bölümün başında daha kaç kişi ölecek baba bu senn davan demesiyle başladı herşey
ve dayı giderken bile konuşturdun ustalığını
ne kadar acıklıydı ezel ile konuşması en çok da aileme gidiyorum demesi çok ağladım
ve son dediği
hoşçakal adi şehir kim kazanmış ki bn kazanayım seni
giderken bile son lafı çok iyiydi
dayı güle güle