Bence de canım Şebnem Eyşan'a bin basar.
Çok daha hoş, çok daha havalı.
Nişanı ortaya attılar daha uzun süre nişan olayına gelmez sanıyorum hikaye
arkadaşlar benim kaçırdığım bir yer var sanırsam.70li yıllardaki olaylarda en son kenan ramiz dayıyla selmayı öğrendiği için intikam alıyordu.ramizi sorgulama esnasında selmayı soymuşlardı.ramizle selma hapiste gizli gizli buluşmuştu. ama bugün kenan hala selmayla birlikte gösteriyor.bugün gösterilen 70li yıllar o sorgu sahnesinden evvel olmuş olaylarmı acaba.yani bu olaylardan sonramı kenan ramize ihanet ediyor?
Öncelikle bana göre de dizi saçmalamadı.
Aksine 4-5 bölümdür ben çok büyük zevkle izliyorum.
Türkiye'de çekilmiş en iyi dizilerden biridir Ezel.
Ara ara yavaşlaması gayet normal ama kesinlikle çok iyi bir dizi.
Özellikle o flashbacklerin hiç bir dizide bu kadar iyi kullanıldığını görmedim ben.
Ramiz-Kenan muhabbetine gelince;
Bana göre bugün gelinen noktada suçlu Ramiz'dir.
Kenan'ın aşağılaması falan ne kadar hoş olmasa da Ramiz sonuna kadar bunu hakediyor.
Bir nevi Ramiz Ali, Selma da Carolin aslında.
Nasıl Carolin'e kızıyorsak Selma'ya da kızıyorum ben.
Ne olursa olsun evli bir erkeği sevmek aşağılık bişeydir bana göre.
Ama yine de bu dizi için bir şey söyleyemiyorum.Her an beni ters döndürcek bir durum olabilir.
Yaa ben de kızıyorum Ramize de Selmaya da ama Ramiz gerçekten çaba gösteriyodu unutmak
için,Kenan için karısı çocuğu için sabredip aşkını içine atmaya hazırdı,direniyodu,
Ama Kenanın o hareketleri yıldırdı sanki onu,kışkırttı ki artık bastıramaz oldu aşkını,bunun da etkisi
büyük diye düşünüyorum,:97:
Tabi gerçek hayat değil dizi olduğu için böyle bakıyoruz ayrıca,hani ciddi ciddi düşünmüyoruz,ama
Carolin kadar kötü değil Selma
yaa,karını çocuğunu bırak falan demedi,aşık oldu sadece ne bileyim...amann dizi işte bişeyleri kılıfına
uyduruyolar işte...
Ama gerçekten flashbackler süper ya,oyuncuların gençlik hallerini oynayanlar figuranlara kadar harika
yani,buram buram kalite kokuyo...