- 2 Nisan 2010
- 3.236
- 14
Ya Allahım nasıl bi dizidir bu,
Akşam yerimde duramadım yine,
Aliyle Dayının minübüse bindikten sonraki konuşmalarında öldüm gülmekten,
Aksiyon sahnelerinde heyecanda oturamadım bile koltukta,ayaktayım böyle bekliyorum nolcak diye,
Nostaljik sahnelerde ağlamamak için zor tuttum kendimi,
Ve Ezel ile Badenin sahnesinde de çok güzel duygular içindeydim yani,
Böyle heyecan,aksiyon,komedi,aşk,intikam,drama,hepsi bir arada bi dizi daha yok,olamaz da,
Eyşana çoooooooooooooookkk üzüldümm!!!ohhhhhhhhhh iyi oldu...
Dayı süperdi yine yaa,hayranım ben bu adama,hele Ali ne kadar şeker komik bi şey yaa,gülmekten
kırdı geçirdi beni,
Tefo da anladı artık iyice,Şebneme de pek acımadım valla,önce söyleseydin de mi yani,
Badeyle Ezel çok yakıştılar,inş. Eyşan suratsızına dönmez bi daha,
Ben de Eğirin Kenanın da onaylamasıyla öldürüldüğüne inanıyorum,ona çokkk iyi oldu,
Ne kadar pis bişey yapmışlar Kenanla geçmişte,
Kenan gözümden düştü ama benim,ne olursa olsun Ramiz onun hayatını kurtardı,iş sahibi unvan sahibi
yaptı,Selmayla birbirlerini sevdiler,Selma onu seçmedi diye öyle kadını soydurması hiç yakışmadı ona,
Alacaksan al intikamını kadından ne istiyosun ama de mi,gönül bu yani,tüm ailesini yok etmeler
falan,çok çok acımasızmış Kenan,
Ben dayıya hak veriyorum,ne olursa olsun öyle yapmamalıydı...
Ayy neyse gene Ezel etkisine girdim, kendimi yazmaktan alamıyorum,
Gelecek bölümde de yine hop oturup hop kalkacağız belli valla...
Akşam yerimde duramadım yine,
Aliyle Dayının minübüse bindikten sonraki konuşmalarında öldüm gülmekten,
Aksiyon sahnelerinde heyecanda oturamadım bile koltukta,ayaktayım böyle bekliyorum nolcak diye,
Nostaljik sahnelerde ağlamamak için zor tuttum kendimi,
Ve Ezel ile Badenin sahnesinde de çok güzel duygular içindeydim yani,
Böyle heyecan,aksiyon,komedi,aşk,intikam,drama,hepsi bir arada bi dizi daha yok,olamaz da,
Eyşana çoooooooooooooookkk üzüldümm!!!ohhhhhhhhhh iyi oldu...
Dayı süperdi yine yaa,hayranım ben bu adama,hele Ali ne kadar şeker komik bi şey yaa,gülmekten
kırdı geçirdi beni,
Tefo da anladı artık iyice,Şebneme de pek acımadım valla,önce söyleseydin de mi yani,
Badeyle Ezel çok yakıştılar,inş. Eyşan suratsızına dönmez bi daha,
Ben de Eğirin Kenanın da onaylamasıyla öldürüldüğüne inanıyorum,ona çokkk iyi oldu,
Ne kadar pis bişey yapmışlar Kenanla geçmişte,
Kenan gözümden düştü ama benim,ne olursa olsun Ramiz onun hayatını kurtardı,iş sahibi unvan sahibi
yaptı,Selmayla birbirlerini sevdiler,Selma onu seçmedi diye öyle kadını soydurması hiç yakışmadı ona,
Alacaksan al intikamını kadından ne istiyosun ama de mi,gönül bu yani,tüm ailesini yok etmeler
falan,çok çok acımasızmış Kenan,
Ben dayıya hak veriyorum,ne olursa olsun öyle yapmamalıydı...
Ayy neyse gene Ezel etkisine girdim, kendimi yazmaktan alamıyorum,
Gelecek bölümde de yine hop oturup hop kalkacağız belli valla...