Ezel Atv

kenan birkan her şekilde emeline ulaştı klava:
dayı ölmedi
8 den kurtuldu
ezeli katil yaptı
eyşann gözünde de katil etti baharı ezelin öldürürdüğünü inandıttırdı

ezel üzüldü canım yaaaaa o bakışlar nasıldı öyle binpişman

dayı gerçekten 9 canlıymış, bıçakla oyuldu genede ölmedi sekiz tek bıçak darbesi ile anında ölüverdi

dayı gerçekten 9 canlıymış, bıçakla oyuldu genede ölmedi sekiz tek bıçak darbesi ile anında ölüverdi

tam bunu yazacktım
tabii öleni kalanı allah bilir ama
dayının ahı gitmiş vahı kalmış adam kalbine bıçak yiyor ölmüyor
aslan gibi yiğit behlül bir bıçak darbesiyle mefta
nıç olmamış buraı senaristler lmaz:
birde 8 ölümü çok görkemli olcak demişlerdi bumu görkem nıçç bu da olmadı lmaz:

kızlar bugün doğru düzgün izleyemedim.kenan birkan ezelle ne anlaşması yaptı da sekizin ölmesini istedi??

madem 8 ölmek istiyodu çekip vursaydı kendisini dedesinin karşısında af dileyerek

giderayak ezelin başını yaktı klava:

Çok değişik bir bölümdü aslında bu bölüm.

Yer yer güldüm, yer yer ağladım.

Mesela Ezel'in restauranttaki hali çok komikti. Çok güldüm orda =)

Haluk Bilginer'e bir kez daha hayran oldum. O nasıl güzel bir oyunculuktur. O nasıl kendini zevkle izletiştir. Gülmekle ağlamak arasında gidiş gelişleri. Şahaneydi.

Ahh salak Sekizz, Saf Sekizz !! Anladın neyin ne olduğunu da geç oldu be Sekiz !!

Kısacası dizi yine mükemmeldi.

Hayran hayran izledim =))

haluk bilginerin oyunculuğu zaten tartışılamaz

ama şu dayı yı pek sevmiyorum
o çıkınca buruşuk muşamba diyorum
elime verseler de o suratına bi ütü yapsam

Ye gereksiz repliklerle diziyi uzatıp sıkıyorlar bazen he.Dizi 100 küsur dakika ya.Mesela raestaurant sahnesi.Neydi o öyle?Tamamen gereksiz bi bölümdü.İnsanları sıkmadan devam ettirseler şu dizileri çok iyi olacak.mirmirmirmir

gözün kör olsun katillllll ezel benim behlülcanıma psikopat diyenler utansın şimdi:sinifsinif: aslında o nekadann masum biriymiş kendini bilerek öldürttü.. 4 bölüm geldi ama DİZİNİN TOZUNU ATTIRDIII aslan behlülüm benim

haluk bilginer oyunculuğunun ihtişamını bu dizide bir kez daha kanıtladı...
bu arada kıvançta bu rolüyle en iyiler listesine girdi hatta genç oyunculardan kesinlikle
bir numara olarak gördüğüm tek kişi...hayran kaldım nası bir oyunculukdur bir psikopatlık
bu kadar mı yakşır...ama yazık oldu...boshayallersmile
dizide herkes birbirine düşman ya dayıda iyileşince ezele düşman olur
torunumu öldürdün diyesempatiksalakcinni

bisey sorcam... bu eysan ezelin bahari öldürdügünü zannediyodu ya
cengizle konustular
cengiz gercegi söylemedi mi?

eğer kıvanç biraz daha dizide dursaydı zamanında kurtlar vadisinde çakır rolünün polat rolünü bastırması gibi oda kenanın ezel rolünü bastıracakatı bu kadar kısa bir zaman diliminde piskopat rolüyle bile çok sevdirdi kendini bravo gerçekten..

inşallahhh dayı düşman olurrr ezelealsanaalsanasmile

haluk bilginerin oyunculuğu zaten tartışılamaz

ama şu dayı yı pek sevmiyorum
o çıkınca buruşuk muşamba diyorum
elime verseler de o suratına bi ütü yapsam

Buruşuk muşamba delikafadulden

:roflol: :roflol:

Yoo bence orası çok güzel olmuş. Hem güldürdü hem de sonunda Aliye söyledikleriyle düşündürdü. Güzel ayrıntıydı bence.

Yaa şu dizide Ezel,Dayı falan filan olmasa kendini izleten sırf Haluk Bilginer'in oyunculuğu için bile izlenir. Bayıldım bu bölümde. Bir kez daha hayran oldum. Oyuncuyum diye ortalarda dolaşan bir sürü kendini bilmeze rağmen bu ülkede Bilginer gibileri de var. O kendini bilmezler bunu bilmeli !

bisey sorcam... bu eysan ezelin bahari öldürdügünü zannediyodu ya
cengizle konustular
cengiz gercegi söylemedi mi?

Tam göstermediler orayı. Belli değil yani söyledi mi söylemedi mi

Aa evett bak haklısın. Zaten dizinin adı bile "Ezel" Kıvanç başrol gibi devam etseydi olmazdı.Gerçek başrole yazık yani. Haksızlık olurdu. Tadında bitti Sekiz'in rolü. Güzeldi geldi geçti.

Son düzenleme:

bide ramiz dayi yogun bakimda, kati bosalttilar, ne bi hemsire ne bi doktor.
herkes elini kolunu sallaya sallaya silahlarla hastahaneye gidiyolar, dövüsüyolar, birbirini kesiyorlar koskoca hastahanede kimsenin ruhu duymuyor mu :S
yogun bakimda bi hastanin yanina hic doktor veya hemsire ugramamasida ayri bi sacmalik bence...

Sekizler ölmez, Ezel bölünmez senağlamaturkbayragi

laelaelaelaelae

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…