Ezel Atv

Mükemmel bir senaryo..

Mükemmel oyunculuklar..

Mükemmel ses,ışık,o,şu,bu..

Her bölümünde ayrı heyecan.

Yine çok güzeldi..

Ya izleyemedim o Mai good ilk defa ezelin bir boiumun kacirdim
oda en heyecanlisina denk geldi

Ayyy gene nefessiz izledik,

Hepsi tüm oyuncular süperdi,Eyşan hariç tabi,:umursamaz:

Ali çok komik yaa,çok güldürdü beni yine,

Ezel de çok karizmatikti yine ceketini bırakıp giderken bile çok tatlıydı,

Kızlar Cengizin Baharın katilini söyleyeceği yeri muallakta bıraktılar,

Sizce Kenan mı dedi Ezel mi?

Bence satmadı bu sefer Ömeri,bunlar gene plan yaptılar,ilerde Kenanı satıp Ezele yardım edecekler...boshayallersmile

Sizce nolcak,hadi bakalım biraz daha beyin jimnastiği...
sempatiksalakcinni

arada izlerim bu diziyi güzeldir ama haluk bilginerle iyice süper hale gelmiş...eyşan hala çok sinir bir
tip...onun yerine ramizin kızını ön plana çıkarsalardı bu sezon,
ayrıca kıvanç artık tam oyuncu olmuş diyorum buradaki rolüyle de kanıtladı kendini, müzikal dahil her rolün hakkını veriyor bu diziyede konuk oyuncu olsada yakışmış

bence cengiz satmadi ömeri... yeni bi plan yaptilar
cengiz tekrar ayni hataya düsmez, zannetmiyorum.

haftayi heycanla bekliyorum...

ayyy neler oluyo yaaa fiko şebneme bıçak saplıyo dayı ezeliy alnız bırakıyo allah allah

tefo nabio ya? kesin bi numara var yine...
olamaz böyle birsey... acaba sebnem bi ezelin ömer oldugunu kenan birkana anlattida
tefo ceza kesiyor?

cünkü ömeri kenan birkani anlatani hala bilmiyoruz...

tefo nabio ya? kesin bi numara var yine...
olamaz böyle birsey... acaba sebnem bi ezelin ömer oldugunu kenan birkana anlattida
tefo ceza kesiyor?

cünkü ömeri kenan birkani anlatani hala bilmiyoruz...

Tafo şeboyu bilerek bıçaklamadıki?
Aniden arkasını döndü bıçağı sapladı kim oldunu görmeden..bana öyle geldi fragmanda yani bilemiyorumbilmiyorumkismile

aman ben ezeli izlemiyorum ama
reklamda behlülüüüüü gördüm yahuuuu
aman nezaman girmişş bu diziye.

kızlar rüyamda cengizi gördüm.çok tatlıydı.rüyanın etkisiyle kaç saattir resimlerine bakıyorum valla.kociş duysa öldürür.bu adamın çekici olduğunu biliyordum da bakıyom da baya yağuşukluymuuş :kedi:

kurban olam senin gibi psikopata bennnnnnnnnnn dünyanın en yakuşukluuuu psikopatıııııı diziye renk geldi renkkk kiloda almış harika olmuş zaten yakışıklıydı canım yaaa bu rolünde hakkını verdi helal olsunn bi rol bu kadar güzel oynanırrr sekizimmm dokuzun olim canımm benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…