ezberlemek!!!!!!!!!!

reyyanelvan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
112
0
26
Ankara
kızlar ben hukuk fakültesi 1. snf öğrencisiym ezberm pek ii deği bana ezberleme konosunda önerilerde bulunur musunuz?? sınawlarda çok zorlanıyorm

yazarak çalış canım,1 kere yazmak 5 kere okumaya bedelmiş.önemli gördüğün bilgileri bi taraftan yaz,yazarken kısaltmalar fln kullanabilirsin.

En super yontemlerden biri zorlandigin seyleri ezberlerken cevrendeki insanlarla yada sana cagrisim yapacak seylerle baglanti kur inan unutmazsin ben oyle yapiyorum ve faydasinida goruyorum basarilar.

yazarak çalış canım,1 kere yazmak 5 kere okumaya bedelmiş.önemli gördüğün bilgileri bi taraftan yaz,yazarken kısaltmalar fln kullanabilirsin.

cnm çokhaklısn yazmak ii de bölüm hukuk olunca wizede finalde fln 1 kitap ezberliyorz die yazmaya waktim yok cnm o kadarna ama tawsiyen için çoook teşkr ederim :)

yok mu başka önerisi olan bi tek ben mi ezber yapamıyorum ya (((((((

1 sene gecmıs gerci neyseben yınede soyleyeyım

ezberlemek istediğin her ne ise kendıne bi.. hedef koy gunde 50 kelime / cümle / konu tanımı...

sabah 3.5 / 4te kalkacaksın 1 saat boyunca çalılıp tekrar uyuyacaksın .. sonra saatını 8-9 kurup tekrar kalkıp (okulun varsa okuluna yoksa ezbere devam edeceksın.. sabah erken uyandıgın ıcınde oğlen uyuyarak 1 saat kadar telafi edersın uyuyamadığın zamanı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…