• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ezberlemek!!!!!!!!!!

reyyanelvan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
112
0
26
Ankara
kızlar ben hukuk fakültesi 1. snf öğrencisiym ezberm pek ii deği bana ezberleme konosunda önerilerde bulunur musunuz?? sınawlarda çok zorlanıyorm :(

yazarak çalış canım,1 kere yazmak 5 kere okumaya bedelmiş.önemli gördüğün bilgileri bi taraftan yaz,yazarken kısaltmalar fln kullanabilirsin. :31:

En super yontemlerden biri zorlandigin seyleri ezberlerken cevrendeki insanlarla yada sana cagrisim yapacak seylerle baglanti kur inan unutmazsin ben oyle yapiyorum ve faydasinida goruyorum basarilar.

yazarak çalış canım,1 kere yazmak 5 kere okumaya bedelmiş.önemli gördüğün bilgileri bi taraftan yaz,yazarken kısaltmalar fln kullanabilirsin. :31:

cnm çokhaklısn yazmak ii de bölüm hukuk olunca wizede finalde fln 1 kitap ezberliyorz die yazmaya waktim yok cnm o kadarna ama tawsiyen için çoook teşkr ederim :)

yok mu başka önerisi olan bi tek ben mi ezber yapamıyorum ya :((((((((

1 sene gecmıs gerci neyseben yınede soyleyeyım

ezberlemek istediğin her ne ise kendıne bi.. hedef koy gunde 50 kelime / cümle / konu tanımı...

sabah 3.5 / 4te kalkacaksın 1 saat boyunca çalılıp tekrar uyuyacaksın .. sonra saatını 8-9 kurup tekrar kalkıp (okulun varsa okuluna yoksa ezbere devam edeceksın.. sabah erken uyandıgın ıcınde oğlen uyuyarak 1 saat kadar telafi edersın uyuyamadığın zamanı..

Back