hayırlı olsun canım.. rabbım bebegıne saglıklı uzun omurler versın hayırlı bır evlat olur ınsallah..
sezaryanın nasıl gectı dogum yanı epıduraldan memnun kaldın mı sonrası nasıldı agrın sızın oldu mu ne kadar surede kalktın cok mu soru sordum ne :)))
çok ilginç gerçekten hiç duymamıştım allah uzun ömürler versin oğlunada sanada
sağol canım aminnn hepimizin evlatlarına... epidural sezeryanım harikaydı öne doğru eyildim ve omuriliğimden incecik bir iğneyle uyuşturuldum sinek ısırığı gibiydi 14:55 de oğlum doğdu bende 15:15 de odamdaydım. hiç ağrım olmadı sadece uyuşukluk vardı. 1 saat sonra uyusukluğumda geçti ve ağrımda yoktu hemen ayağa kalktım lavaboya kendim gidebildim hatta odamın balkonu vardı oraya çıkıp hava bile aldım hemşireler ağrı kesici vurmak istedi fakat ağrım yoktu. ertesi günde öğlen eve çıktım her işimi kendim yapabiliyordum. anlayacağın çok kolaydı bende çok korkmuştum ama hiçbişi olmuyor tek olan bebeğini an ve an doğumda izleyebilmen oda harika bir duygu...sen hamilemisin?
evet canım hamıleyım ama daha doguma cok var. masallah cok guzel bır dogum gecırmıssın darısı basıma ınsallah. Sezaryan dusunuyorum bende bırazda mecbırı aslında genel anastezıde urkutuyo sankı bı daha ayılamıcakmısım gıbı bı hıs oluyo. Epıduralda mantıklı gelıo ma ben bıaz panıgım kesıldıgımı bılmek ona tanık olmak ne hale sokar o an bılmıorum hayırlısı ınsallah senın kı gıbı rahat olur hersey :)))
canım bişey sorucam bende epidural yaptırdım fakat katateri bıraktılar ağrı kessin diye sende de aynısı oldumu benim belimde çok ağrı yapmıştı ikinciye hamile kaldığımda yine epidural isterim ama sanki katater orda durdukça hiç ayaklarımı hissetmeyecekmişim gibi gelmişti acaba doğumdan hemen sonra çıkarıyorlarmı ki ayrıca ağrının olmamasıda çok güzel çok şanslısın niye normal doğuma almadılar orayı anlayamadım risklimiymiş
peki bişey sorcam sezaryandan yıllar sona bıle hala dıkıs acısı ve agrısı hıssettılerını soyleyenler var bu dogru mu? Sizde de varmı?
evet canım hamıleyım ama daha doguma cok var. masallah cok guzel bır dogum gecırmıssın darısı basıma ınsallah. Sezaryan dusunuyorum bende bırazda mecbırı aslında genel anastezıde urkutuyo sankı bı daha ayılamıcakmısım gıbı bı hıs oluyo. Epıduralda mantıklı gelıo ma ben bıaz panıgım kesıldıgımı bılmek ona tanık olmak ne hale sokar o an bılmıorum hayırlısı ınsallah senın kı gıbı rahat olur hersey :)))
geçmişş olsun merak ettin nasıl oluyon yada ne demek 6.5 aylıkken rahme yerleşmek daha önce neredey di ki
maşallah oğluşuna
allah uzun ömür versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?