• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyy Bekar kadınlar 🫥

Evli insanlarin evlilikleri hakkinda espri yapmasi yasaklandi da ben mi kacirdim?
Espri yapmanızda sakınca yok tabii ama kullandığınız söz sonu çok kötü çıkmış bir şeyden bahsederken kullanılır. Ben de evlilik bu kadar kötü çıkmışsa neden ısrarla içindesiniz diye sordum.

Espri yapmanızda sakınca yok tabii ama kullandığınız söz sonu çok kötü çıkmış bir şeyden bahsederken kullanılır. Ben de evlilik bu kadar kötü çıkmışsa neden ısrarla içindesiniz diye sordum.
Uyenin basligini sabote etmeyelim bence daha fazla. Anlasilir, tatli bir espriydi sadece, anlasilamamis, ben ozurdilerim.

Off seni o kadar iyi anlıyorum ki hiç empati yapamamiş olmayı dilerdim 😅 ne yapacağını bilmeyen bir savrulmuşluk, bir ait olamayış, bir yerini bulamayiş, abi bir kayak turuna gidecek arkadaşın bile kalmayışı 🥲 bir üyenin dediği gibi ihtiyaçlar hiyerarşisi resmen millet 2. Level 3. Level hatta 5. Levele geçti. Daha bulacaksın tanıyacaksın seveceksin de bla bla... Güçlü olma işi üzerimize kaldı resmen is gibi sindi.. bu arada yeni çevre edinme olayı da ha deyince olmuyor bence. Mesela biraz önce şunu düşünüyordum sürekli aynı arkadaşlarınla görüşüp duruyorsun ne uzuyor ne kısalıyor iki makara yapıp evine dönüyorsun sen yaşıyor musun kızım bla bla 😅 neysse

8 yıllık evli biri olarak evlenme diyemem evlen de diyemem . Evlilik zor iş çok da güzel mutluluk . Mutluluğunun bedelini kimi zaman üzülerek ödediğin bir şey. Hayatta her mutluluğun bor bedeli vardır. Evlilikte de oyle . Çok zordur mücadele edersin sadece esinle değil onun çevresiyle evlenmenle birlikte bozulan kendi çevrende de . Yani Evlilik olacak diye de birsey yok çok seversin hayatında yıllarca olur. Ama öncelikle seni sevecek olanlara odaklan.onlarin sevgisi senin sevgini ateşler. Hatta belki seni seveni gün gelir sen daha fazla seversin . Bir düşün bakalim seni sevebilecek veya şans verebileceğin insanları. İllaki vardır:)

Bi de evlenince yemek, bulaşık, ev işi bitmiyor diyorlar, sanki bekar ve yalnız yaşayan kadınlar yemek yapmıyor, ev işi yapmıyor =)
2 kedili yalnız yaşayan bi kadınım, her gün temizlik yapıyorum.
Sevgilim geldiğinde rahat ediyorum yemekleri o yapıyor çünkü.
Ev içinde sorumluluğu paylaştıktan sonra evlilik çok güzel bi şey.
gerçekten ona ben de deli oluyorum
evlenmeden herkesin aşçısı söförü uşağı filan var herhalde

ablacım bunlar var madem konağa/yalıya içgüvesiysi alın sıkıldıkça da değiştirin, derdiniz ne sizin ya?

Aslında evliliğim yada yaşantım Türkiye şartlarına göre normal diyebilirim yani şükür büyük bir derdim yok ama evlilik, çocuk, iş hayatı hepsi birleşince yorucu oluyor. Bende son zamanlarda depresif bir psikolojiye sahip olduğum için bu şekilde düşünmüş olabilirim.
Şu an bana bekar hayatı aşırı cazip geliyor mesela 🥲
Libido ne olacak libido? Şimdi eksikliğini hissetmiyorsun tabii.

Nasibiniz varsa gelir sizi bulur. Ben eşimden önce 1 evlilik teklifi ve 1 nişan geçirdim gerçekten ikisi de kadar travmatikti ki. İkisi de bana fiziksel ve psikolojik şiddet uygulamışlardı, ailem de bayağı kaoslu bir aile olduğu için hayattan bezmiştim artık odamdan çıkmayıp sadece ağlıyordum, yemek yemiyordum sadece sigara içmek için komşuya gidiyordum. Sonra eşimle tanıştım, onunla tanıştığımda da paranoyak gibi davranıyordum sürekli tartışma çıkarıyordum. Eşim bana o kadar iyi geldi ki, beni iyileştirdi, yaralarımı sardı asla eski günlerimi hatırlatmadı sigarayı bile bıraktım. 3 ay içinde evlendik, 3 yıldır evliyiz ve 2 çocuğumuz var 😅
Anne tavuk mu😃 sevdim bu ismi😅 Mutluluk daim olsun🥰

Merhaba hanımlar, bu konuyla alakalı çok konu açıldı farkındayım. Belki de sizle konuşmak istedim bilmiyorum. Kendimden kısaca bahsedersem 31 yaşında, mesleği olan,yeniler de bir araba alan,5 ay oncede nisan atan(Allah dusmanimin basına vermesin çok zordu) bir kadınım. Yanı demem o ki çok şükür sağlığım yerinde,ailem iyi,maddi kaygım yok. Zihnim susmuyor.. hayatımda biri olsun istiyorum ama olmuyor tabi. Koca meraklısi olmak istemiyorum. Neden bu duygusal boşluğum dolmuyor. Gerçekten bir erkek kişisi bu kadar önemli mi. Hobi de denedim o da doldurmadı. Erkekler kapatılsın diye diye cidden kapattık mi erkekleri ? Hepsi prenses, soytari bir tuhaf olmuşlar. Biliyorum nasibimde varsa olur, illa bir erkek olmak zorunda degil, hobi bulmalıyım falan.. denedim.. bu içsel yorgunluğu nasıl asarım ? Herkese fiziksel sağlık ve ekstra da iyi bir ruh sağlığı diliyorum. Zira toparlanmak güç..

Işiniz gücünüz varmış ne güzel, elbette gezin tozun, sevdiklerinizle vakit geçirin, sevdiğiniz aktivitelerle ilgilenin, bunların yeri ayrı.
Sevmek sevilmek istemek çok normal; koca delisi falan değilsiniz. Kendinizi sorgulamayın bence bu noktada.
Kötü bir tecrübe yaşamışsınız, bunun size kattıklarını analiz edip, gereken dersleri çıkarıp yolunuza devam etmeniz önemli. Denemediyseniz uzman desteği tavsiye ederim, çok iyi geliyor. Mental olarak toparlanırsanız akışta kalmak kolaylaşır.
Evliliğin de bekarlığın da koşullara göre değişir iyi olup olmadığı. Herkes evlenmek zorunda tabii ki değil ama siz evlilik istiyorsanız, akışta kalarak, takıntı haline getirmeyerek, umutsuzluğa düşmeyerek çıkan fırsatları değerlendirebilirsiniz. Yaşınız genç, hem bu işlerin yaşı yok, herkesin nasibi vakti farklı, acele etmeyin zaten.
Umarım gönlünüze göre olur, güzel ve kolay bir şekilde.

35 yaşımda 1 kere evlilikten dönmüş biriyim.Aradan yıllar geçti bir sürü her meslekten insan çıktı karşıma hiç biriyle evliliğe gitmedi işler nedenini sorsalar bilmiyorum yeri geldi ben begenmedim yeri geldi onlar istemedi geri adım attı. Yaşımı asla göstermiyorum ve şuan da yaşça küçükler doğal olarak evlilik değil takılalım diye yanaşıyorlar işin özü evlenmek istiyorum ve bu döngü de gidip geliyorum Mutsuzum yalnız hissediyorum her anlamda evliliğe ihtiyacım var ama ortada net efendi düzgün adam yok.
Bu işlerin sosyallikle falan da ilgisi yok çalışıyorum sosyal etkinliklerdeyim hergün ama orda da nasibimi bulamadım zamanı var galiba bu işlerin isteyince olmadı oluruna bıraktım elimden başka bir şey gelmiyor 🥺🙏🏻

İşi gırgıra alan olmuş. Halbuki sevmek sevilmek temel ihtiyaç. Yaşıtız evde 70 yaşında babam var. Annemi bu yaz kaybettik. Yazlıkta olduğu dönem insan yalnızlığı daha çok hissediyor. Evde seni bekleyen, seni merakeden birinin olması, seni kadın oldığunu hissettiren birini istemek temel ihtiyaç. Allah gönlümüze göre versin inşallah

37 yaşındayım aynı hisleri paylaşıyorum ve yıllardır evliliğe sıcak bakmama rağmen olmadı.İşim gücüm var,hobilerim var, bir sürü ülke gezdim ama yalnız başıma.Evlilikten umudumu kesmiştim bir süredir.Yaşadığım şehri değiştirmeyi ve yeni bir hayata başlamayı planlıyordum ama hiç ummadığım anda tamamen ısrar üzerine tanıştığım biriyle bi süredir birlikteyiz,ikimizde evlilik düşünüyoruz kısmetse tabi.Gercekten en beklemediğin anda oluveriyor yani.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Back
X