eyvahhh çatlıyomuyum ne?

istediniz kadar yag surun ne yaparsaniz yapin bunyede ve aile yapisinda vucut yapisinda catlama varsakafamçokkarıştı

catlarsiniz bisey yapamazsiniz buna emin olunsırnaşık şey

vallaha bende harita gibi oldum ogluma hamileyken :1closedeyes:

simdi ise beyaz krem rengi duruyolar aman bi sey olmaz bebeklerimiz saglikli olsun hayirli olsun da onemlisi bu :teytey:

Cnm 23. haftamda bende karnımın yan kısımlarında ince ince çatlamalar oluştu benmkide erken başladı ten yapısıyla alakalı günde 2 kez sızma zeytinyağı sürüyorum şimdi 25 haftalığım yerimsenibenbidaha o acımaları kaşıntıyı hissetmedim ve çatlak oluşmadı başka,sende dene inşallah iyi gelir

Çatlamalara çözüm yok arkadaşım ama en azından % 5 ila 10 a indirebiliriz öyle pahalı kozmetik ürünleri kullanmamızada gerek yok ben sızma zeytinyağı sürüyorum ve inanılmaz rahatlatıryor karnımı bütün kaşıntıyı acımayı ve gerginliği alıyoryerimseniben

umarım canım zeytinyağınıda deneyeyim lierac ve bebe yağı sürüyorum.ama dediğim gibi ihmalimde var benim.umarım fazla olmaz.bebe yağının tüylenme yaptığına gelince evet yapıyo ama doğumdan sonra dökülüyomuşş..

ayerba badem yağı tüylenme yapıyomuş sende böyle sıkıntı var mı peki?benim hiç çatlağım yok hiç bişeyde kullanmıyorum....vücuda bağlı bişeymiş zaten..
yok tüylenme falan hiç yapmadı.
gerçekten vücut müsaitse çatlama oluyor kesinlikle.bişey kullanıp kullanmamak farketmiyor ama sadece en aza indirmeye çalışıyorum ben.

dun akşam sol gögsum nasıl kasındı...misafirlikteydik...çatlamaya basladım dedim kendi kendime...bende bebe yagı suruyorum banyodan sonra...oda haftada 2 kere felan...doktorumda krem verdi ama daha hiç kullanmadım...baslasam iyi olacak heralde...

:1no2:kızlar ya bacağımın üst kısmında var bikaçtane çatlak demiştim ya az önce dizlerimin arkasında da bikaç tane çatlak olduğunu gördüm :1shok:

ben de bugün zeytinyağı sürmeye başladım bacağımın üst kısımlarına ama böyle hergün biyerlerim çatlarsa nasıl heryerime sürcem ya üffff moralim bozuldu :çok üzgünüm:galiba ben hep bacaktan çatlıcam üst bölgede bişey yok inşallah da olmaz

doğumdan sonra çoook belli oluyo mu bu çatlaklar ya bilenler bilgilendirirse sevinirima.s.

canım catlaklar bir müddet sonra beyazlaşıyor sedef rengini alıyor uzaktan belki cok belli olmaz yakındanda aslında dikkat edilmezse belli olmaz ama yokda edilmez

:rofrol: :rofrol:
ii bari ..ailede sütcü varsa sütlede karistir :)))))))

yok tüylenme falan hiç yapmadı.
gerçekten vücut müsaitse çatlama oluyor kesinlikle.bişey kullanıp kullanmamak farketmiyor ama sadece en aza indirmeye çalışıyorum ben.

tamam cnm saol merak ediyordum merakımı giderdiğin için saol... a.s.

canım catlaklar bir müddet sonra beyazlaşıyor sedef rengini alıyor uzaktan belki cok belli olmaz yakındanda aslında dikkat edilmezse belli olmaz ama yokda edilmez

arkadasim benim gelisme donemimde goguslerim ve basenlerimde hafif catlaklar olmustu
sedef rengi ama inanılmaz rahatsız ediyor beni ben henuz hic catlamadim ve catlamamak icin elimden geleni yapacagim

benim hala hiç bişeyim yok çok şükür.şimdi kakao yağı badem yağını karıştırıp süreceğim çok iyi diyolar.daha öncede zeytin yağıyla badem yağını karıştırdım.şimid bebek yağıyla badem yağını karıştırdım onu kullanıyorum.çatlamam herhalde bu kadar şeye :))))

Meraklı sen de benim gibi herseyi karıstırmıssın :) Ben bademyagı isini bıraktım cunku tuylenme yapar dediler gercekten de sanki gobegimdeki tuyler cogaldı.Ben de simdi bebe yagı bi de doktorum onerdi mustela ürünlerinden kullanıyorum ikisini bir karıstırıyorum her aksam yatmadan once bi 5 dk masajla suruyorum simdilik bi catlama yok da asıl bundan sonraya bakıcaz nolucak
Sevgiler..

canım tuylenme olsunda çatlama olmasın.tuyler dökülüyormuş sonradan.ablamda tuylenmiştti o sadce badem yağı ve vazelin kullandı.hiç çatlamadı.tuyleri döküldü doktorun verdiğini bende kullandım 1 hafta bile dayanmadı.çok sürüyorum elim boş kaldıkça kremliyorum karnımı.innşallah çatlamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…