eyvahhh çatlıyomuyum ne?

Çixgxdem

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
425
4
41
kızlar bu sabah farkettimki kasığımın üst kısmında 3 adet çatlak mevcut.nolcak yaa.sizde çatladınızmı.ben şuanda buna hiç hazırlıklı değilim sanırım depresyona giricem böle giderse.24+6.haftada normalmi.ne durumdasınızzz...ama sanırım biraz benim ihmalim söz konusu.yaklaşık 1 haftadır ne bebe yağı nede çatlak kremi sürmedim.fıstığımda iice büyümeye başladı.karnımın genişlemeye müsait olduğunu düşünüyordum demekki değilmişşş...

ahh canım benim karnımda türkiye haritası cıktı resmen kırmızı kırmızı catlaklar gerci artık beyazlamaya başladı yani bende cataklar cok fazla

bende gördüğüm kadarıyla çatlak yok.ben çok mücadele ettim onlarla halada ediyorum.7 haftadan beri devamlı aralıksız kullanıyorum inşallahta olmaz ama cildimde pul pul olmuş açıldığı için sanırımm :bbo:

ya kızlar bu çatlaklarınız kırmızı renktemi yoksa sedef rengindemi?ben karnımı inceliyorum sanki çok ince bi iki sedef renkte var gibi ama emin değilimfisfisfis

ya kızlar bu çatlaklarınız kırmızı renktemi yoksa sedef rengindemi?ben karnımı inceliyorum sanki çok ince bi iki sedef renkte var gibi ama emin değilimfisfisfis

canım catlaklar bir süre sonra sedef rengini alır muhtemelen onlar catlaktır:teselli:

benim bacağımda bi kaç tane çok ince çatlaklar var. başka yerimde yok. kızlar bu çatlaklar vucütla alakalı bişey ne kullanırsanız kullanın çatlıyo. özellikle bazılarında aileden geliyo genetikde olabiliyoo.:teselli:

daha önceden cok hizli kilo alip verdigim ve tekrar aldigim icin bacaklarimda ve gögüslerimde catlaklar olusmustu .. bende büyük ihtimal göbegimde catlar die düsünüyodum . vücudum elverisli oldugu icin .. ama allah nazarlardan saklasin kocaman oldu göbegim .. yani göbek deligim bile dümdüz nerdeyse ama hic bir catlagim yok.. ara ara bebe Losyonu süyüroum bolca. catlaklar ilk basta kirmizi pembemsi oluyo kizlar sonradan sedef rengini aliyo.. cok fazla kafaniza takmayin bence .. esiniz sizi hala begendikce hic bi sorun yok .. ister kilo alalim ister catlaklar olussun .. bence bu dünyanin en güzel duygusunu yasamak icin deger

benimde basenlerimden kilo aldigim icin bacagimin ust kismina dogru catlamaya baslamisim,cok morelim bozuluyor ya ama ne yapalim kuzum icin deger,bol su icmeme ragmen yine oldu ama gobisimde yok baktigim kadariyla son aylar ne olcek bakalim,

Ayyy Kizlar Benim Karnimda Baya Bi çatlak Var Aileden Gelen Bişey Ablamdada Aynisi Oldu Hatta Kollarim Da Bile Var Ne Kullandiysam Engelleyemedim Pahali Kremler Aldim Yinede çatladi Baştan Aşaği Yani.ilk Başlarda çok Takiyodum.hatta çok Kilo Aldim Diyede Resmen Depresyona Girdim.sağolsun Eşim Beni Sakinleştiriyo Onlar Bizi Böylede Beğendikten Sonra Sorun Yok Aslinda Artik Takmiyorum Napalim Katlanicaz Dünyanin En Güzel Varliklari Için Değer Diye Düşünüyorum

canım catlaklar bir süre sonra sedef rengini alır muhtemelen onlar catlaktır:teselli:

ben hiç kırmızı hallerini görmedimki,ne ara sedef rengi aldılar tatlicadiarzu gerçi önümüzde daha 15 hafta var ortalama.şimdi pek çatlamamış olsak bile mutlaka çatlicaz kaçış yok :1no2:

bünyeden bünyeye degişiyo kızlar ne yapsak faydasız malesef vucut catlama el verişli olmasın yeterki :1no2: napalım valla ben takmıyorum kafama catlaksa catlak napıyım yaa bide onumu takıcam kafama

benim hic yok arkadaslar ya
aslinda basen bolgemde vardi ufak tefek
ben kesin catlarim diyordum
ama simdilik yok
son haftada bile birden catlayanlar varmis (
ama olsun napalım..

ben de hala çatlak yok bende şaşırıyorum ablamda falan çok olmuş heralda daha olur ama şimdilik bişey yok ne yapalım kızlar minareyi çalan kılfını hazırlarsırnaşık şey

Ya benim karnımda hiç bişey yok Allah'a şükür ama göbeğimin en altında kırmızı çatlaklar gördüm anca aynada görülebiliyo ama ben birden bire 12 kilo alıp 8 kilo verdiğim için onların kilo çatlağı olduğunu düşünüyorum. zaten öylede olsa hamilelik çatlağıda olsa hiç umrumda değil valla oğlumdan başka hiçbişey düşünmüyorum

kızlar ben çok kilo almamama rağmen bende de bacaklarımın üst kısmında bikaç çatlak var napalım bunlar olcak şeyler sağlığımız yerinde olsun da önemli değil çoook takmayın....

kizlar, aslında ben de çatlakları önlemek için erken davrandım, şimdilik allaha şükür bir şey yok, ama ben sabah uyanır uyanmaz ve de akşam uyumadan önce kendim hazırladığım yağı karışımımı sürüyorum.
her gün, hiç taviz vermeden...
umarım faydasını görürüm.şimdilik karnımın büyümesine rağmen bir şey görünmüyor.
öyle pahalı kremlere de gerek yok bence.
annemde olmamış, ama ablamda olmuş...ben kime çekerim bilemiyorum,daha 15 hafta var gerçi, hiç konuşmamak lazım:)

benim ne göbeğimde nede bacaklarımda hiç çatlağım yok çok şükür göğüslerimde var çok hafif inş göbişim hiç çatlamaz hep böle gider bende aklıma geldikçe özlelikle her banyodan sonra bebe yağı sürüyorum onun faydası oluyodur belki gerçi çatlamaya müsait olan vücud ne sürersen sür çatlar inş son aya kadar böle giderimm

benimde henüz hiç çatlağım yok.her banyodan sonra badem yağı sürüyorum.hergün yatmadan unutmazsam vazelin sürüyorum.görünüşe bakılırsa faydası oluyor.belkide daha sonra olacaktır bilemiyorum.umarım olmaz ama olursada oğlumun annesine hediyesi der geçerim...Allah dert vermesin...

ayerba badem yağı tüylenme yapıyomuş sende böyle sıkıntı var mı peki?benim hiç çatlağım yok hiç bişeyde kullanmıyorum....vücuda bağlı bişeymiş zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…