• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Eyvah ! salarm dklyor yardm

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

16eslem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
476
0
116
Bursa
merhaba kızlar 1 ay öncesinde sarı röfle yaptırdım saçlarıma ve röfleyle birlikde saçımda dökülmeler başladı ama bu bi iki önemsenmeyecek kadar değil . öncesinde ışıl ışıl sağlıklı dökülmeyen bi saça sahipdim . elidor bakım ve onarım ayrıca avonun saç kremini kullanıyorum .acaba yanlış şeler kullandığım için mi oldu yoksa röfleden mi ? yardımcı olursanız çok sevinirim saçlarım artık dökülmesin istiyorum ne kullanmalıyım yada ne yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum

canım öncelikle çook geçmiş olsun eğer röfledense koparak dökülür yani dipler den mı dökülüyor şu anda saçların?

doğaldır röfle saçı çok yıpratıyor ,çok gür saçlarım vardı hep bu röfle yüzünden iki tel saçım kaldı artık röfle yaptırmıyorum. bence saçlarınıza yazık etmeyin ..

canım benım kullandıgın sampuanlardan olabılır buyuk ıhtımalle avonu bılmıyorum ama elıdor bazen sac dokebılıyor..

ilk defa röfle yaptırdım ve pişman oldum hem bakımı zor hemde saçlarımı yıprattı eski saçıma dönmek istiyorum

Bence avonun saç ürünlerinden kullanma.ayrica röfle de yapabilir.bende 2 hafta önce boyattim, çok dökülüyor.daha önceden yaptirmiştim sonra düzene giriyor,takma kafana

merhaba kızlar 1 ay öncesinde sarı röfle yaptırdım saçlarıma ve röfleyle birlikde saçımda dökülmeler başladı ama bu bi iki önemsenmeyecek kadar değil . öncesinde ışıl ışıl sağlıklı dökülmeyen bi saça sahipdim . elidor bakım ve onarım ayrıca avonun saç kremini kullanıyorum .acaba yanlış şeler kullandığım için mi oldu yoksa röfleden mi ? yardımcı olursanız çok sevinirim saçlarım artık dökülmesin istiyorum ne kullanmalıyım yada ne yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum

canım normaldir bende öyle çok boyuyorum ki çok da dökülüyor hem kopuyor hemde diplerden.röfleliyken hele avuç avuç...çam terebentinle ilgili yazılar var sayfa başında onu deneyebilirsin istersen.ilk yıkamadan itibaren kesiyo dökülmeyi diyorlar.bide saç kremini diplere degdirmemeye çalış oda döküyor cnm.dün ben aktara sordum camterebentin yagını küçük bir şişe 5 ytl dedi uygun da fiyatı.500ml sampuana yarım şişeyi döküyormuşsun.diplere uygula özellikle bende alacagım yakında cnm a.s

canım her hangi bi şampuanın içine terebentin döküyorsun karıştırıp bununla yıkıyorsun doğru mu anladım bu kadar mı

bence dökülme röfleden kaynaklanıyo.bi kere bende aynı hataya düştüm geçen yaz özenip yaptırdım.sonra kendi yumuşacık saçlarımı özledim resmen çünkü röfle döktüğü yetmiyomuş gibi bide sertleştiriyo.üstelik sonra sıkılınca kolay kolay da kapanmıyo röfle sarısı saçı nasıl açıyolarsa artık.ben hala kapatmaya uğraşıyorum şimdi saçımın kendi rengine boyucam kapancak artık.sonra da bi daha boya falan sürmücem doğal hali daha güzelmiş onu anladım :1rolleyes:

canım benim saçımd aröfle var bi de kalkıp onun üzerine x tenso yani dalga açıcı yaptırdım saçlarım banyoda koparak dökülüyo sen bir çaresini buldun mu yazarsan sevinirim

Benim de 1 ay öncesine kadar feci sekilde dökülüyordu, bende çam terebentinle yikamaya basladim ve gercekden ilk yikamada kesti, zaman zaman tekrarladi, gecen hafta tekrar boya yaptim ve asiri bir dökülme yok su an, yani normal bir dökülme söyle 20 sac günde falan, gecen ay heralde günde 50-80 sac dökülüyordu her yer sac doluydu, korkunc birsey ya sanki kel kalacaktim.

merhaba saç dökülmesinin bendeki nedeni doğum sonrası ilk 6 ay normalmiş sebeb buymuş bugünlerde daha iyi saçlarım kestirdim felan
çam terebentin bunu bende duydum ama dikkatli kullanmak gerekiyormuş dozunu peki sen nasıl ayarlıyosun nasıl kullanıyosun

Back