• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü eyvah,kediler bastı :))odamı

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

suprensesi

bir gün mutlaka...
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
4.825
7
158
kedim1.jpg

ay cnm cok güzel olmuss senınkıler farklı olmusss cok begendım elıne saglık

beğendiğinize sevindim,çok kolay eğer isterseniz öğretebilirim

ne güzel olmuşlar yaaa :)))

cok sevımlıler canımcım:))

beyazından bende istiyorum çok tatlı görünüyorlar

tşk ederim canlarım benim,iri sarı olan annemin diğerleride hediye gitti sağa sola kafamçokkarıştı benim yok annem peteğin yanına koyuyor onunkini bide yadelikafadulden

çok güzeller ama bişey diyecem burda nasıl yapıldığınıda paylaşsakya ben yapamamki böle nasıl yapıldığını bilsek belki yapabiliriz

canişkom ya ben şu sarı koca kafalı varya onu istiyomyerimseniben ..bayıldım ya ne güzel omuşlara.s ...becerikli kankim bnm ...:hooray:

canım o annemin Samur'u,ben kıştan beri 20 tane örmüşümdür ama kendime ait yok bi o var oda annemin Samur'u işte peteğin önüne koyuyor onu alem ya,bide poposu çok kocaman onun görmelisin,illa o dersen annemden isterim ama vermezse aynısından yaparım,hihoyyytsen yeterki iste canım

ben siyahı da beğendim ama bir tane de tatlı bir pembe ör a.sburda çingene pembesi gibi görmüştüm o yünlerden çok güzel olur bence!...

Back