• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Eyüp, Fatih ve çevrelerinde hastane ve doktor tavsiyesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

roxelanne

instagram: eyuplubirhanim
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2014
287
252
103
33
Merhabalar,
2015’te ilk doğumumu Esenler Medipol’de, Dr. Burcu Aydın Boyama ile yaptım ve çok memnundum.
Fakat o zamandan bu yana maşallah meşhur oldu ve gidenlerden bildiğim aşırı yoğun, randevuları sürekli iptal ediliyor, kapısında saatlerce bekleniyor vs.
Yaşadığım çevreye yakın bir çevrede bir hastane ve doktor tavsiyesi almak istedim.
Normal doğum yanlısı, bayan doktor tercihimdir.

Tavsiye ve fikirlerinize tâlibim. Herkese keyifli günler, sağlıklı kavuşmalar kuzularıyla🌸

Gop tarafı düşünürseniz Avrasya Atilla veya Başarı Kenan Beyi tavsiye edebilirim.

Gop medikal park Meriç bey şiddetle tavsiye ederim. Avrasya Atilla bey çok ukala davrandı bize.

İlginiz ve tavsiyeleriniz için çok çok teşekkür ederim ama bayan doktor tercihimdir diye belirtmiştim.

Ama isteyenler için fikir olması açısından iyi oldu.
Yazarken muayene ve doğum ücretlerini de yazar mısınız?

Mesela,

* Gop Medical Park - Nilay Karaca, Nalan Karacaoğlu, Shahla Hanım, Yasemin Tontuş,

* Fatih Medical Park - Ayşegül Sofuoğlu

* Balat hastanesi - Meltem Özben

Merak ettiğim doktorlar ancak muayene ücretleri, normal doğum yaklaşımları, hastane şartları ve doğumhanesi vs. güncel bilgi bulamadım.
Sizler ne düşünüyorsunuz?

Bunlar dışındaki tavsiyelere de açığım yine de...(Çok uzak olduğu için; Yenibosna, Bağcılar, Beylikdüzü vs OLMAMASI kaidesiyle)

Back