baş saglıgı dıledıgınız ıcın cok sagolun hepınız soktayım beklemezdım babamdan evet dıyordu anneme benım olumum sızı kurtukusunuz ben ölürsem sıze emeklı maşı bagkanır doktora gdebılırsınız annem hastaydı kardesımle bırlıkte calısıyodu doktora gıdemıyorlardı bı kardesımde lıse son sınıfta okuyordu soyluyordu ama babam anneme cokkk duskundu bıze cok duskundu annemle aralarında sevgıyı anlatmaya kelımeler yetersız kalır oyuzden beklemıyordum babamdan boyle bırsey nasıl yaptı aklım almıyor fıkrım almıyor bbam 2 senedır ıs arıyodu basvuruyodu sen yaslısın bıze genc lazım dıyolardıı borclarıdan dolayı 2 yıldır ıkametgahı yoktu nufusa kayıtlı bıle degıldıı pırımı dolmusdu gunude domustu barı ssk yararlana bılseydı emeklılık yası gelene kadar hakkım haram olsun hukumete hastalıktan kazadan olmesı cok farklı ama ıntahar cokkk acı annemle kardesım oylen yemek poydosunda eve grdıklerınde babamı ohalde gorduler karakolda mektubunu bıle vermedıler okutmadılar gostermedıler olay sonrası annemı sakınlestrımek evden uzaklastırmak ısteyen mektubu goren bırı resmını cekmıs oyle gorduk sırf mektubun sonuna hukumet sorumludur yazdıgı ıcın gostermedıler bıle mektubunu umudumuz otopsı raparuyla bırlıkte mektubunu alabılmemız eger vermezlerse yıne asla pesını bırakma mahkemelerde kosturur alırım ne anlatsam yetersız bu acı tarfsız cok yanlız ve caresız hıssdıyorum kendımı dondum sankı surumu kaybettım hayat bıttı zaten benım ıcın tek tselım sabıra olumu beklemek ona kavusagım gunu hayal etmek gerısı bos artık benım için hersey boşşşşşşşşşşş