- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
- 448
- Konu Sahibi Leblebitozu19
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de söylemeden edemicem bu eyt mağdurlarının sayısı hiç de az değil.
bu kadar basit miydi bu insanın hayatı bu kadar mı ucuzdu
Babam 47 yaşında,15 senedir fabrikada çalışıyor,çıkardıkları yasalarla emekliliği 5 sene uzadı. Daha 3 senesi var. Kelle koltukta yaşamak gibi fabrika...Ne zaman çıkaracaklar korkusu...Allah rahmet eylesin vatandaşımızı.Üzüldüm.
Senin babanın durumu iyiymiş gene benim emekli olmama 22 sene var
Sizin babanız mı ?Babamın bıgun boyle bıaey yapması ve onu kaybetmel cok acı terıfsız helede kendını asması ıntahar etmesı hukumete dıycek aslında anlatıcak cok sey var ama donugum suan allah kımseye yasatmasın acımıZ tarıfsız baska evlatlar yetım kalmasın
Babamın bıgun boyle bıaey yapması ve onu kaybetmel cok acı terıfsız helede kendını asması ıntahar etmesı hukumete dıycek aslında anlatıcak cok sey var ama donugum suan allah kımseye yasatmasın acımıZ tarıfsız baska evlatlar yetım kalmasın
Babamın bıgun boyle bıaey yapması ve onu kaybetmel cok acı terıfsız helede kendını asması ıntahar etmesı hukumete dıycek aslında anlatıcak cok sey var ama donugum suan allah kımseye yasatmasın acımıZ tarıfsız baska evlatlar yetım kalmasın