• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYT Mağduru Canına Kıydı-Devleti yönetenleri ÇOK ACİL OLARAK VİCDANA DAVET ediyoruz

EYT nin bi mantığı var mı? İnsanları mağdur etmekten başka ne işi yaryor.

kadınlar klubünden arkadasımızın babası eyt yüzünden canına kıymıstır arkadaslar.bugün kandil ruhuna fatiha yasin okuyalım.mekanı cennet olsun.Allahtan rahmet ve yakınlarına sabırlar diliyorum.bukadar zorlukla bogusan varken para içinde yüzen yöneticilerimizide kınıyorum...Allah yardımcısı olsun

Yalnız keşke canına kıymasaydı yazık etmiş kendine. Bu tür konularda böyle yapılsaydı dünyada çok az kişi yaşıyor olurdu zaten.
Ama olan olmuş Rabbim affettin.

Bir de söylemeden edemicem bu eyt mağdurlarının sayısı hiç de az değil.
bu kadar basit miydi bu insanın hayatı bu kadar mı ucuzdu

Ben bu konuda hukumetin bu yasayi degistirmedigi icin degil, emeklilik yasina kadar insanlara is saglayacak duzenlemeleri yapmadigi icin suclu buluyorum. Turkiye'de yas 35e geldi miydi is bulmak, is degistirmek olumlerden olum begenmek gibi... En verimli caginda yasli sayiliyorsun ise baslamak icin.. Heryerde yas kisitlamasi var, istedigin kadar tecrubeli ol farketmiyor. Dunyadaki ileri ulkelerde de emeklilik yasi yukarda, ama is muracaati yapan kimseye yas soramaz, yasindan dolayi ayirim yapamazsin, kanunlarla yasak... Gizliden yapan oluyor tabi is gorusmesinde seni gorunce, ama karsi taraf bu yuzden ise alinmadigini ya da isten atildigini ispat ederse yandin... 70 yasindaki bile istedikten sonra calisabiliyor Amerika'da.. Diger bir konu da issizlik.. Tarim, hayvancilik bitmis, nufus artmis, uretim azalmis.. Disardaki adam calisiyor, uretiyor, getirip bize satiyor. Ekonomi disa bagimli hale gelmis, is nerden olacak tabii... Tabi sadece din pazarlamasi ile, cami yapip imam hatiplilere is saglamakla issizlik duzelmiyor.. Herkes de hoca, imam olacak degil ya..

Çok üzüldüm , keşke hayatına bu şekilde son vermeyi seçmeseydi . Kim bilir nasıl bir psikoloji ile yaptı . Allah affetsin , rahmet eylesin inşallah . Aileye de bol sabırla diliyorum .

Ali tezel 3 çocuğu bu ülke kaldırmaz demişti o kadar iş yok hatta nihayetinde asgari ücretin kaldırılacağını belirtmişti bu ülkeye nasıl çocuk dünyaya getireceğiz bilmiyorum

Babam 47 yaşında,15 senedir fabrikada çalışıyor,çıkardıkları yasalarla emekliliği 5 sene uzadı.:ssz: Daha 3 senesi var.:6: Kelle koltukta yaşamak gibi fabrika...Ne zaman çıkaracaklar korkusu...Allah rahmet eylesin vatandaşımızı.Üzüldüm.:50:

Babam 47 yaşında,15 senedir fabrikada çalışıyor,çıkardıkları yasalarla emekliliği 5 sene uzadı.:ssz: Daha 3 senesi var.:6: Kelle koltukta yaşamak gibi fabrika...Ne zaman çıkaracaklar korkusu...Allah rahmet eylesin vatandaşımızı.Üzüldüm.:50:

Senin babanın durumu iyiymiş gene benim emekli olmama 22 sene var

Babamın bıgun boyle bıaey yapması ve onu kaybetmel cok acı terıfsız helede kendını asması ıntahar etmesı hukumete dıycek aslında anlatıcak cok sey var ama donugum suan allah kımseye yasatmasın acımıZ tarıfsız baska evlatlar yetım kalmasın

Babamın bıgun boyle bıaey yapması ve onu kaybetmel cok acı terıfsız helede kendını asması ıntahar etmesı hukumete dıycek aslında anlatıcak cok sey var ama donugum suan allah kımseye yasatmasın acımıZ tarıfsız baska evlatlar yetım kalmasın
Sizin babanız mı ?
Allah rahmet eylesin ,
Yazmak bile çok üzücü ...

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah ..
Sizede sabırlar versin Rabbim , çok üzücü..

bulut:(((
senin baban mı:50: Allah sabır, dayanma gücü versin:43: söyleyecek birşey bulamıyorum:50:

baş saglıgı dıledıgınız ıcın cok sagolun hepınız soktayım beklemezdım babamdan evet dıyordu anneme benım olumum sızı kurtukusunuz ben ölürsem sıze emeklı maşı bagkanır doktora gdebılırsınız annem hastaydı kardesımle bırlıkte calısıyodu doktora gıdemıyorlardı bı kardesımde lıse son sınıfta okuyordu soyluyordu ama babam anneme cokkk duskundu bıze cok duskundu annemle aralarında sevgıyı anlatmaya kelımeler yetersız kalır oyuzden beklemıyordum babamdan boyle bırsey nasıl yaptı aklım almıyor fıkrım almıyor bbam 2 senedır ıs arıyodu basvuruyodu sen yaslısın bıze genc lazım dıyolardıı borclarıdan dolayı 2 yıldır ıkametgahı yoktu nufusa kayıtlı bıle degıldıı pırımı dolmusdu gunude domustu barı ssk yararlana bılseydı emeklılık yası gelene kadar hakkım haram olsun hukumete hastalıktan kazadan olmesı cok farklı ama ıntahar cokkk acı annemle kardesım oylen yemek poydosunda eve grdıklerınde babamı ohalde gorduler karakolda mektubunu bıle vermedıler okutmadılar gostermedıler olay sonrası annemı sakınlestrımek evden uzaklastırmak ısteyen mektubu goren bırı resmını cekmıs oyle gorduk sırf mektubun sonuna hukumet sorumludur yazdıgı ıcın gostermedıler bıle mektubunu umudumuz otopsı raparuyla bırlıkte mektubunu alabılmemız eger vermezlerse yıne asla pesını bırakma mahkemelerde kosturur alırım ne anlatsam yetersız bu acı tarfsız cok yanlız ve caresız hıssdıyorum kendımı dondum sankı surumu kaybettım hayat bıttı zaten benım ıcın tek tselım sabıra olumu beklemek ona kavusagım gunu hayal etmek gerısı bos artık benım için hersey boşşşşşşşşşşş

Back