Bebek Beslenmesi Eymen Kerem Ek Gıda Listesini Kaptı Dr. Amcadan

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bende bugün siz hep çatal yazmışsınız diye bir deneyeyim dedim blendırdan şöyle bir geçirdim yani pirinçlerim dağılmadı bile düşünün artık ama yapmak zorundaydım çünkü taze fasulye koymuştum onu çatalla dağıtmak biraz zor olur diye oğlum bu katı kıvamı pek sevmedi arada bir öğkkkk diye bir ses ve ardından bir pirinç çıkartıyor veya başka bir şeyin pütürlü kısmını çok komikti fazla zorlamadım eğer bir kere kusarsa bu şekilde yerken bir daha hep kusar o yüzden azar azar katılaştırarak vereceğim ben öğk dediği yerde dururum sizede tavsiye ederim:))

annem geçen gün kabak,havuç ve patatesi haşlamış iyice püre yapmış biraz zeytinyağı koymuş birazda anne sütü eklemiş sağdıklarımdan, tam muhallebi gibi olmuş bizimki bayıla bayıla yedi

yok kızlar ben buharda yapıyorum yarım saatte pişiyo .sonra dibindeki suyla sulandırıyorum böylece vitamin hiiiiç kaçmamış oluyo.

Hepinize bu güzel tarifler için çoook teşekkür ediyorum.
En kısa zamanda bende deneyeceğim.cokacimcoooka.s.

bende geçen gün netten 5aylık bebkler için yapılan sebze çorbası tarifi aldım.2su bardagı suya 1adet patates 1adet havuç birazda pirinç koyarak agzı kapalı olarak pişirin sonra tel süzgeçten geçirin.bebeginiz bu çorbaya alıştıktan sonra mevsim sebzelerinden ekleyebilirsiniz.afiyet şeker olsun loplop et olsun.

ya iyide bana dktor dedi ki pastörize sütte inek sütü dedi nasıl yapıyonuz yoğurdu onunla

ben ilk defa pazar günü çeyrek yumurta sarısı 1 cay kaşığı kepek ekmeği kırıntısı 2-3 çay kaşığı ılık su ve yarım cay kaşığıda beyaz peynirle şöyle tadımlık bi kahvaltı verdim.
korktum kabız falan olur mu diye ama şükür bişe olmadı
tatma amaçlıyı zaten 2-3 gün daha vermem perşembe cuma aynı kahvaltıdan bi daha veririm.

asortik anne
sorunu tam anlamadım ama anladığım kadarıyla cevap veriyim
süt vermek yasak 1 yaşına kadar ama yoğurt verilebliyor
eevde kendi yaptığın yaoğurt olması daha iyi bana doktor pastörize ile değil de günlük sütle yap dedi
ben daha hiç vermedim yoğurt hafta sonuna doğru onu da denicem

canım pastorize süt inek sütü değil mi e yasak olduğuna göre inek sütüyle nasıl yoğurt yapcez dedim

yoğurt olması için işlemden geçtiği için olsa gerek, yoğurttan tekrar süte geri dönüşüm olmayacağı için kimyasal değişim gerçekleşiyor bu nedenle veriliyordur heralde, aslına bakarsan 9 aydan sonra ben sütte veririm yani inek sütü, soya sütünü sevmezse

merhaba,
hangi marka mama robotu aldınız. neler yapabiliyorsunuz.. bende bakıyorum ama alıp almama konusunda kararsızım..

herkese merhaba, bu ek gıda konusu bana yakında kafayı yedirtecek. kızım 4 buçuk aylık akşamları uyku sorunumuz var. çok uyanıyor. doktor doymuyodur pirinçli muhallebi verebilirsin yatmadan dedi. o daha kötü yaptı. daha çok uyanıyo:))) galiba sindirimde zorlandı. ayrıca sabah elma suyu 4-5 gibi de 1-2 kaşık yoğurt vermiştim acaba onlardan biri mi dokunuyo bilemedim? siz de zorluk çektiniz mi bu dönemde? bir de asla biberon almıyo, bi arkadaşım muhallebi yerine mama ver dedi ama biberonsuz nasıl veririm bilemedim. herkese kolay gelsin

BİRRY bende aynı dertteyimm çözdün mü sorununu kafayı yiycem biberondan nefret ediyor kızım hangi saatte ne vericem ben yaohaoldumsmiledelikafadulden

sevgili littltgirl,bu topiğe en son yaklaşık 1 yıl önce mesaj yazılmış,yani güncelliğini yitirmiş bir topik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…