• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Eymen isminde çocuğu olanlar yardım...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nazli_busra

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2013
12
0
6
İstanbul
Kızlar 27 haftalık hamileyim erkek bebk bekliyoruz ismine bir türlü karar veremedik.En son Eymen Emir de karar kılmaya çalışıyoruz.Eymen isminin anlamı çok güzel ama çocuğa ağır geliyormu daha önce koyanlar varmı isimlerin çocuğu etkilediğine çok inanıyorum.Emir zaten yaramaz oluyor ama babasını vazgeçiremiyorum yanında eymen olunca nasıl olur merak ediyorum.
Eymen Anneleriii :) yardımlarınızı bekliyorum

hiç cvp veren olmamış ama benimde bi oğlum olacak inşallah bende eymen koymak istiyorum bebeğimin adını...
eymen yasir
yusuf eymen
eymen efe yanına ek konusunda kararsızım.
Rabbim sağlıcakla kucagına almanı nasip etsin...:21:

çevremde yeni erkek bebeği olan herkes eymen ve arda isimlerini koyuyor ama kimsenin cevap yazmaması ilginç:31:

Gunaydin benim oglum 18 aylik oldu adi furkan eymen bu konuda telas etme
erkek cocugu bu illaki biraz yaramaz olacak benim bildigim kadariyla eymen ismi yaninda bir isim
daha konuldugunda ismini agirligini hafifletirmis cok guzel bir anlami var ayrica cok
narin bir isim

Gunaydin benim oglum 18 aylik oldu adi furkan eymen bu konuda telas etme
erkek cocugu bu illaki biraz yaramaz olacak benim bildigim kadariyla eymen ismi yaninda bir isim
daha konuldugunda ismini agirligini hafifletirmis cok guzel bir anlami var ayrica cok
narin bir isim

bende Eymen ismini çok beğeniyorum ve koymak istiyorum ama herkes çocuğuna Eymen koymuş son zamanlarda
o yüzden koyasım kalmadı bu ismi

benim oğlumun adı da eymen 3.5 yaşında çok hareketli ama ismi ona çok yakışıyor ve ona seslenmek çok güzel

kendi isminin güzel olduğunun o da farkında kardeşi de erkek olacak Allah izin verirse ne isim koyalım diyoruz eymen olsun diyor :1:

Back
X