• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül'üm ;aşkımın toz pembe pırıltısı ;)

canımm allah mutluluğunuzu daim etsin kızınla dahada mutlu olmuşsundur allahım bozmasın allah uzun ömürler versin eylülüne

dogum hikayende kızının resimleride o kadar tatlıki ..
dilerim herşey gönlünüzce olur ..
kızınızla eşinizle mutlu bir ömür dileim..

41 kere maşallah eylül kızına duygularınızı çok güzel ifade etmişsiniz bende duygulandım okurken allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin bu güzel kızı
bende inşallah kasımda kızımı alacağım kucağıma allahım nasip kısmet ederse inşallah.

Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah, cok tatli masallah nazar degmesin, darisi isteyen herkesin basina Aminnnnnnnnn .
aminnn canım
çok teşekkür ederima.s.

:nazar: Maşallah ne güzel dile dökmüşsün ..
sağol tatlım:1hug:

Tebrikler Canım Maşallah
41 kere...Sağlıkla büyüsün inşallah..
inşallahhhhhhh:Saruboceq:a.s.

allah analı babalı sağlıklı bir ömür versin maşallah eylül hanım çook tatlı
saol teyzesi,amin canım aminnnopuyorumnanaktan

canımm allah mutluluğunuzu daim etsin kızınla dahada mutlu olmuşsundur allahım bozmasın allah uzun ömürler versin eylülüne
hemde nasıl mutluluğum kat kat arttı :asigim:
amin canım cümlemize sevdiklerimizle saplıklı mutlu uzun bir ömür nasip etsin canım arkadaşım kaydirigubbakcemile5
sende tosbiğinle eşinle çokkk mutlu ol inşallahhhhhhhh

dogum hikayende kızının resimleride o kadar tatlıki ..
dilerim herşey gönlünüzce olur ..
kızınızla eşinizle mutlu bir ömür dileim..
çok sağol güzelim
umarım hepimiz gönlümüzdekilerle uzun mutlu bir yaşam süreriz canım,opuyorumnanaktan

41 kere maşallah eylül kızına duygularınızı çok güzel ifade etmişsiniz bende duygulandım okurken allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin bu güzel kızı
bende inşallah kasımda kızımı alacağım kucağıma allahım nasip kısmet ederse inşallah.

güzel dileklerin için çok teş. canım
umarım sende sağlıkla hayırla bebişini kucağına alıp,bu eşsiz duyguyu tadarsın opuyorumnanaktan

asansörde eşime seni çok seviyorum demişim,bebeğimizi nasıl demişim
odadan herkesi kovmuşum çıkın ben çıplağım demişim :)))

buraya cok güldüm cnm yha allah annesine we babasına bagıslasın güzel yawrunuzu masallah da dielim mutluluklar cnm

Ay canım yaa inanki okurken hem ağladım hem güldüm çok güzel anlatmışsın komik olmuş altına kaçırmışsın diyomuşya dr sende hayır diyon filan hey Allahım :))) Bebeğin gercekten cok güzelmiş Allah analı babakı büyütsün darısı bize artık inş:)

Back