• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül'üm ;aşkımın toz pembe pırıltısı ;)

çok teşekkür ederiz teyzeleri

ikrarcım ve durucum sizde sağlıkla kavuşun bebişinize

mmmf27canım sende tatlışlarını sağlıkla büyüt

naren canım arkadaşım çok saüğol allah meleklerimizi bize bağışlasın kem gözlerden kötülüklerden saklasın kuzum

güle güle sağlıkla büyütün inşallah:nazar::nazar::nazar:

kocaman MAŞALLAH canım
bugün okuduğum 2.doğum hikayesi bu
duygular bukadarmı güzel anlatılır ya duygulanmamak elde değil bir tarafdan okuyor bir taraftan duygulanıp yutkunuyorum :gitme:
canım benim rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı kaderi uzun ömrü olsun inşallah :Saruboceq:

bu paha biçilmez mutluluğu sevinci bebek hasreti çeken ben ve benim gibi tüm isteyenlerede rabbim tez zamanda tatırsın inşallah :Saruboceq:

Maaşallah canım bebeğin çok tatlı,Allah uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin yavrunaopuyorumnanaktan Eminim çok güzel duygular içindesindir,böyle hikayeleri okuyunca gözlerim dolu dolu oluyo valla,inşallah bende 2 ay sonra yazar sizlerle paylaşırım kızımın hikayesini:asigim:opuyorumnanaktan

maaşallah maaşallah maaşallah 41.5 kere:asigim::nazar:
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu
hoşgeldin hayata eylül bebekopuyorumnanaktan

hoşgeldin EYLÜL bebek a.s.
maşallah :nazar:
Allah esirgesin
Sağlıcakla büyütürsün bebişini inş.
Rabbim vermeyenlere de nasip etsin
Bizlere de dua et seda kardeşim a.s.

çok çokkk teşekkürler teyzoşları

herkese hep dua ediyorum,
bebeğimi her kucağıma aldığımda Allahım sana binlerce şükür diyorum bu çüçük eşşeği bana verdiğin için binlerce kez şükürler olsun
isteyen herkes bu duyguyu tatsın diyorum

allahım isteyen herkese nasip etsin ,hayat artık bambaşka bi yerde,
kimsenin kucağı boş kalmasın

bebişi yolda olanlarda sağlıkla kavuşsun inşallah

Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah, cok tatli masallah nazar degmesin, darisi isteyen herkesin basina Aminnnnnnnnn .

Back