- Konu Sahibi hayatbeklemezz
- #1.401
Merhaba canım benmde Pazartesi transfer oldu fakat hiçbir ağrı vs yok ama ağrısı olanları okumuştum burdaArkadaşlar bugun 3. Gündeyim Pazartesi transferim oldu kasik agrim ve akıntım var normal mi acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım benmde Pazartesi transfer oldu fakat hiçbir ağrı vs yok ama ağrısı olanları okumuştum burdaArkadaşlar bugun 3. Gündeyim Pazartesi transferim oldu kasik agrim ve akıntım var normal mi acaba?
Ayni gün olmuşuz transferimizi.ya Endişe ettim biraz hakkımız da hayırlısı insallahMerhaba canım benmde Pazartesi transfer oldu fakat hiçbir ağrı vs yok ama ağrısı olanları okumuştum burda
5.gün embriyosu canım benm 5 ekimde kan testi için gün verildiAyni gün olmuşuz transferimizi.ya Endişe ettim biraz hakkımız da hayırlısı insallah
Sizin de test günü carsamba mi
Endişe etmeyin çoğu kişide oluyor, ilaçlardan olabilir, hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız umarımArkadaşlar bugun 3. Gündeyim Pazartesi transferim oldu kasik agrim ve akıntım var normal mi acaba?
Hersey Rabbimden unutma canım bir gün kendiliğinden olur bugünler de unutulur dilerim güzel günler görKizlar bugün kan sonucumu aldim. Tahmin ettiğim gibi negatif. 2.0 çıktı. Gerçi ben saglam embriyo bile verdiklerine inanmiyordum ama neyse. Bundan sonrasi hepiniz için hayirli olsun . tutan arkadaslara hayırlı olsun şimdiden
Canim bunun ustunu kapatma bence ben senin yerinde olsam o merkezi baslarina yikardim ..Kizlar bugün kan sonucumu aldim. Tahmin ettiğim gibi negatif. 2.0 çıktı. Gerçi ben saglam embriyo bile verdiklerine inanmiyordum ama neyse. Bundan sonrasi hepiniz için hayirli olsun . tutan arkadaslara hayırlı olsun şimdiden
Benim de 5. Gün embriyosu ama dr 2 Ekim test yaptır dedi bana5.gün embriyosu canım benm 5 ekimde kan testi için gün verildi
Dayanamam ben zaten idrar testi yaparım 7.gün bile öğrenenler olmuşBenim de 5. Gün embriyosu ama dr 2 Ekim test yaptır dedi bana
Teşekkür ederim. Tüp bebek iğneleriyle tedavi olunuyor. İhtimali artırıyormuş.Geçmiş olsun allah gönlünüze göre versin
İğneli aşılama nedir onu anlayamadım ?
Canim resminj at bu bakalim yarn ilk idrarla tekrarla testiBiraz önce oturma odasına geçtim kardeşimle konuşmak için. Testleri çöpe atmamıştım. Normal gebelik testinde değişim yok ama erken gebelik testinde çoook silik bi hayalet çizgi var. Ne zaman çıktı bilmiyorum. Hakkımızda en hayırlısını versin rabbim.
Test yapmıycam canım. Deli ediyor beni. Fotoğrafta çıkmaz asla. Sadece ışığa tutup bakınca çok silik varla yok arası.Canim resminj at bu bakalim yarn ilk idrarla tekrarla testi
Bizde Pazar akşam kan verelim diyoruz sabredemeyecegiz sanırımDayanamam ben zaten idrar testi yaparım 7.gün bile öğrenenler olmuş
Şakın idrar testi yapma artık gününü bekle ve çok dua et canim insallah pozitifi göreceğiz ümidini yitirmeBiraz önce oturma odasına geçtim kardeşimle konuşmak için. Testleri çöpe atmamıştım. Normal gebelik testinde değişim yok ama erken gebelik testinde çoook silik bi hayalet çizgi var. Ne zaman çıktı bilmiyorum. Hakkımızda en hayırlısını versin rabbim.
Hayırlı olsun, umarım güzel sonuclar alırsınızHerkese merhaba. Ctsi iğnelere başladım bugün 5. Günüm. Merional 300 ve lucrin 5 vuruyorum her gün. Ultrasonda şimdilik 9 folikülüm gözüktü inşallah sayıları artar. Her şey yolunda giderse inşallah haftaya çarş-cuma opu olacak. Çok endişeliyim Allahım hepimize yardım etsin emeklerimizin karşılığını inşallah versin tez zamanda...
İnşallah arkadaşım.Şakın idrar testi yapma artık gününü bekle ve çok dua et canim insallah pozitifi göreceğiz ümidini yitirme