Eylülde Tatile Çıkmak

naznaznaznaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
288
3
46
İstanbul
Analar, bacılar yetişin bende yangın var :37:
Tatile çıkıcaz kısmet olursa ayın 17sinde, Antalya Kemer rotamız.. Antalya baktığımız kadarıyla gündüz alev alev, gece biraz daha serin bu ay.. İlk defa otelde tatile gitmemi de hesaba katarsak ve hayatımda hiç valiz hazırlamadığımı ama çok şık olmak istediğimi bunun yanında da gece totomun donmamasını falan filan.. Kızlaaaaaaaaaaaaaaaar ne koyim valize, ne alim gece için :14:Alışverişe çıksam neyim tam neyim eksik onu bile bilmiyorum :14::14::14::14:

canım biz balayımızda oraya gittik 27 eylüldü aşırı sıcaktı hiç üşümemiştim ama ondan sonraki yılda temmuzda gittik bi fırtına yağmur çıkmıştı felaketti biraz dengesiz yani havası üşümemek için ince uzun kollu hırka tarzında baharlık hırkalar olurya her türlü ihtimale karşı koy valize bulunsun kenarda...

canım biz balayımızda oraya gittik 27 eylüldü aşırı sıcaktı hiç üşümemiştim ama ondan sonraki yılda temmuzda gittik bi fırtına yağmur çıkmıştı felaketti biraz dengesiz yani havası üşümemek için ince uzun kollu hırka tarzında baharlık hırkalar olurya her türlü ihtimale karşı koy valize bulunsun kenarda...

Hmm haklısın öyle bi hırka edinmemde fayda var :16: Umarım bizde de yağmur falan yağmaz, en azından gündüzleri :61:

Back