güzel isim yagız.adıyla yaşar inşallah bebegin...bizim isim de ibrahim garanti olcak rahmetli babamım adı çünkü bizim taraftada ilk torun olunca koymayı düşündük eşimle.canım bizde başlarda aras ismini düşünmüştük ama aynı sebeplerden dolayı vaz geçtikkkk:)ama artık oğlumuzun ismini koydukkkk
mert yağız nasıl ama
slm arkadaslar bende kızımın adını ecrin koymayı düsünüyorum cünkü kızım bize Allhın hediyesi gercekten a.s.
Bizde isim konusunda çok kararsısız arkadaşlar fikir olur diye buraya gireyim dedim ama pek kimse yazmamış....Hala karar verememişler demek bizim gibi....Eren,tuna,kaan,ilker isimlerini beğeniyoruz ama daha karar vermiş değiliz....
bende sizin gibiydim kızlar sormayın ama yavaş yavaş karar verdik sanırım artık :teytey:, dün gece düşündük eşimle uzun süre ve oğlumuz için "ONUR" ismine karar verdik ?
Takvim için çok teşekkür ederim mrscage. Bende yiğit ismini çok seviyorum ama eşimin patronunun oğlunun adı yiğit olduğu için eşim bizde aynı ismi koyamayız diyor.Sana tavsiye edebileceğim bir kaç isim olabilir. Aslında ben kendi oğlumada bu isimlerden koymak isterim ama eşim sen ilk ismini koydun ikincisini ben seçeğim dediği için pek söz geçiremiyorum. :1closedeyes:
ATAMAN: (Tür.) Er. - (bkz. "Ata"). 1. Ata kişi, başkan, önder.
BARAN: (Fars.) Ka. 1. Yağmur. Mevsim-i Baran, yağmur mevsimi.
BARTU: (Tür.) Er. - En eski Türk kağanlarından biri.
ENES: (Ar.) Er. 1. İnsan. 2. Enes b. Malik: (Basra 709). Rasûlullah (s.a.s)'den çok hadis nakleden sahabelerdendir. Hicretten sonra annesi onu, 10 yaşındayken Rasûlullah (s.a.s)'ın hizmetine vermiştir. Rasûlullah (s.a.s)'ın vefatına kadar yanında kalmıştır. 97-107 yaşına kadar yaşadığı rivayet edilmektedir.
ENİS: (Ar.) Er. 1. Dost arkadaş. 2. Yar, sevgili.
YAĞIZ: (Tür.) Er. 1. Esmer. 2. Doru. 3. Yiğit.
YAĞIZALP: (Tür.) Er. - Esmer, güçlü yiğit.
Şimdilik bu kadar ama dikkatimi çeken isimler olursa tekrar yazarım. Kendine iyi bak hoşçakalsengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?