Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cok hosuma gıttı ada dusunuyodum ama vazgectım kız olursa kesınlıkle eylül olmalı dıye dusunuyorum tabı babasıda isterse:)erkek olursada arda yada kaan favorim
canım benım sımdıden kusuruma bakma ama srdugun için fikrimi söylüyorum.ben kendi kızıma da eylül ismini düşünmüştüm .başta eşim olmak üzere herkes eylül sonbahar hüznü çağrıştırıyo hüzünlü bir isim boşver dediler.insan isminin özelliğini de taşıyo ayrıca buna hep şahit olmusumdur.tabii sen eminim evladın için herseyın iyisini ister yaparsın.ben sadece fikrimi söylüyorum .erkek olursa da arda ve kaan isimleri çok güzel özellikle kaan.şimdiden rahat bir hamilelik ve hayırlı doğumlar diliyorum.
merhaba canım oldum olası eylül ismini çok beğenirdim. kızım oldu ve adını eylül koydum.eylül yılın 9.ayı sonbaharın başlangıcı sakinliği ve masumiyeti simgeliyor.kızım da isminin anlamını taşıyor çok çok çok ama çok sakin.