• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık eylül ismi nasıl sizce kızlarr

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

melis92

cnm eşim ve minik kuzumuz
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2012
43
0
16
Siirt
kızlar doktor yüksek ihtımalle kız dedı ama tam gostermıyo mınık bebegımız herseyımız sızce eylül ismi nasıll kızlar

canım benım sımdıden kusuruma bakma ama srdugun için fikrimi söylüyorum.ben kendi kızıma da eylül ismini düşünmüştüm .başta eşim olmak üzere herkes eylül sonbahar hüznü çağrıştırıyo hüzünlü bir isim boşver dediler.insan isminin özelliğini de taşıyo ayrıca buna hep şahit olmusumdur.tabii sen eminim evladın için herseyın iyisini ister yaparsın.ben sadece fikrimi söylüyorum .erkek olursa da arda ve kaan isimleri çok güzel özellikle kaan.şimdiden rahat bir hamilelik ve hayırlı doğumlar diliyorum.

1. Kendisine tapınılan, ibadet edilen.2. Yılın dokuzuncu ayı ( kaynak: türk dil kurumu büyük türkçe sözlük)

ben de bu ismi düşünmüştüm ama tanrı anlamına geldiği için vazgeçmiştim,

bebeğini sağlıklı ömür diliyorum

merhaba canım oldum olası eylül ismini çok beğenirdim. kızım oldu ve adını eylül koydum.eylül yılın 9.ayı sonbaharın başlangıcı sakinliği ve masumiyeti simgeliyor.kızım da isminin anlamını taşıyor çok çok çok ama çok sakin.

Back
X