- 17 Şubat 2015
- 7.455
- 19.493
Allah tamamına erdirsiiiin! Hazırlıklarınız ne durumda1 Eylül geliniyim inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah tamamına erdirsiiiin! Hazırlıklarınız ne durumda1 Eylül geliniyim inşallah
Teşekkür ederim herşeyimiz halloldu şükür sadece gelinliğim kaldı 2 aydır dikemediler çarşamba günü onuda alıcaz inşallah Sizin kaçında düğün hazırlıklar nasıl gidiyorAllah tamamına erdirsiiiin! Hazırlıklarınız ne durumda
Bizim de çoğu şey bitti:) 3 eylül'de de ben gelin oluyorum, bütün duyguları yaşıyorum bu ara çok karmaşık :)Teşekkür ederim herşeyimiz halloldu şükür sadece gelinliğim kaldı 2 aydır dikemediler çarşamba günü onuda alıcaz inşallah Sizin kaçında düğün hazırlıklar nasıl gidiyor
:))) yetiştirirseniz helal olsun diyorum!Benimde düğün 23 eylülde. Daha ortada gelinlik damat lik kinalık vs yok eve hali perde boya yok :) Biz biraz rahat bi ciftiz galiba :))
Hayırlı olsn sizinde canım 2 güncük var aramızdaBizim de çoğu şey bitti:) 3 eylül'de de ben gelin oluyorum, bütün duyguları yaşıyorum bu ara çok karmaşık :)
Benimde düğün 23 eylülde. Daha ortada gelinlik damat lik kinalık vs yok eve hali perde boya yok :) Biz biraz rahat bi ciftiz galiba :))
Hayırlı olsn sizinde canım 2 güncük var aramızda
Bayaa bi rahatsınız sanırım bizm 1 ay kala çeyizler yerleşti eve şuan da herşey bitti diyebilirim
Sizin tabi yetişir yetişmesine de rahat rahat yapmak varken bi anda hepsine telaş çok olur Allah yardım etsin
bnde aynıyım cnım girecegmız ev tadılatta, bu ayın sonunda teslim edecekler, 15 İNDE DÜĞÜN VAR :) sadece oturma odası yatak odası ve buzdolabı bulasık mak aldık, gerisi duruyo bu hafta da halı perde bakıcaz bı arada mutfak alırız yter artık heraldeBenimde düğün 23 eylülde. Daha ortada gelinlik damat lik kinalık vs yok eve hali perde boya yok :) Biz biraz rahat bi ciftiz galiba :))
Seninde büyükbaş eşyalar tamammış canim :) gerisi kolay bence süreç mutlu geçsin gerisi önemli değil :)bnde aynıyım cnım girecegmız ev tadılatta, bu ayın sonunda teslim edecekler, 15 İNDE DÜĞÜN VAR :) sadece oturma odası yatak odası ve buzdolabı bulasık mak aldık, gerisi duruyo bu hafta da halı perde bakıcaz bı arada mutfak alırız yter artık heralde
eh işte tamam syılır bnde çeyiz de yok pek :O amaan oda pek mühim değil :) bide Stresi olmasa çok daha güzel olacak bu telaşlarSeninde büyükbaş eşyalar tamammış canim :) gerisi kolay bence süreç mutlu geçsin gerisi önemli değil :)
Beyaz eşyalarım geldi mobilya da haftaya haftaiçi gelecekmis. Ben hala duvar ne renk olsun, hali hangi model, perde Stor mu tül mü karar veremiyorum. Hiç fikir vermeyip tüm kararları bana bırakan nişanlım ve kararsız olan ben ile bu işler baya zor. Daha gelinlikte hiç bakmadık :) Hakkımızda hayırlısı