★Eylül Gelinleri★

Processes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2015
7.455
19.493
Nasilsiniz? Hazirliklar nasil gidiyor? Konusup paylasabilecegimiz, Stresimizi azaltabilecegimiz bir baslik acmak istedim :)
Hepimize simdiden hayirli olsun

Ay birden kendimi eskiye götürdüm...
Bende 2012 Eylül geliniydim...
Herkesin tatlı telaşında kolaylıklar dilerim, düğünleriniz, evleriniz, geleceğiniz hep istediğiniz gibi olsun inşallah... :KK36:

Bir-Dost Bir-Dost Dejavu gibi oldu vallahi... :-)

Ay birden kendimi eskiye götürdüm...
Bende 2012 Eylül geliniydim...
Herkesin tatlı telaşında kolaylıklar dilerim, düğünleriniz, evleriniz, geleceğiniz hep istediğiniz gibi olsun inşallah... :KK36:

Bir-Dost Bir-Dost Dejavu gibi oldu vallahi... :-)
Ben daha eskiyim çaktırma :KK53:
Sizin topiğin muhabbetini sevdim diye 2012 rolü yapıyodum Eylül de değil Kasım geliniydim ben bi taraflarım donmuştu :KK70:

Eylül de evlenmedim ama çeyiz vs bişey soracaksanız yardımcı olmaya çalışırım :KK3:

Ben evin icine girdikten sonra eksiklerimi tamamlama taraftariyim, temel ihtiyaclari aldiktan sonrasi yani:)) gelinlige nasil karar vermistiniz? Gelinlik cok zormus, onca yer gezdim gelinlik denedim hic icime sinen olmadi

Ben evin icine girdikten sonra eksiklerimi tamamlama taraftariyim, temel ihtiyaclari aldiktan sonrasi yani:)) gelinlige nasil karar vermistiniz? Gelinlik cok zormus, onca yer gezdim gelinlik denedim hic icime sinen olmadi
Ben rahat bi tipim o konularda, çok irdelemem
Hazır aldım straplez sırttan bağlamalı bi model
Son zamanlar provaya gidin derim, ben gitmedim yıllardır aynı fizikteyim diye
Haızrlık telaşında kilo vermişim sonra iplikleri sonuna kadar da çekseler biraz bol gelmişti üstü :KK70:

Ben rahat bi tipim o konularda, çok irdelemem
Hazır aldım straplez sırttan bağlamalı bi model
Son zamanlar provaya gidin derim, ben gitmedim yıllardır aynı fizikteyim diye
Haızrlık telaşında kilo vermişim sonra iplikleri sonuna kadar da çekseler biraz bol gelmişti üstü :KK70:
:)) dikkat edicem buna

Ben de 2016 Eylül geliniyim ve bu aralar balayı krizi yaşıyorum kendi içimde. Nişanlım müdahale etmiyor ama ben hem ekonomik hem de güzel bir balayı istediğim için kafam karışıyorç Antalya mı, Kıbrıs mı, oetl mi seyahat mi vs vs.. çok soru var kafamda

Kinada kaftan dışında elbise giymeli mi, yoksa kaftan yeterli mi? Balayi planimiz sekteye ugrayacak mi? Gelinligim icime sinecek mi? Kina hediyelerim yetisecek mi? Ne takalim sorusuna ne cevap verecegim? Dugunumuz sekteye ugramadan yapilabilecek mi? Kafayi yemeden sureci atlataabilecek miyim? Uzaylilar gercek mi? Alsinlar beni:KK43:

Ben de 2016 Eylül geliniyim ve bu aralar balayı krizi yaşıyorum kendi içimde. Nişanlım müdahale etmiyor ama ben hem ekonomik hem de güzel bir balayı istediğim için kafam karışıyorç Antalya mı, Kıbrıs mı, oetl mi seyahat mi vs vs.. çok soru var kafamda[/

bende aynı dert içerisindeyim şu aralar aslında ekim 1 de düğünüm var ama hala balayı için karar veremedik

Eylül geliyor gümbür gümbür :) tarih yaklaştıkça heyecan artıyor. evler hazır, davetiyeler yarın geliyor, son rotüşler bu hafta yapılacak ve tataaa düğünü bekliyor olacağız. Saç makyaj provam da öteki haftaya olur. Düğün hızlı hızlı biter zaten, sonra ver elini tatil:)
Eylüllüler neredesiniz :)))

Eylül gelini olucam bende gün yaklaştıkça heyecan tavan yaptı ayrıca stres ayrıca bazı şeyler ayrıca oyh neyse işte hersey güzel olsun

Merhaba :KK54: Eylül geliniyim ben de :) Hazırlıklar tamam gibi gelinlik dikim aşamasında bir de ufak tefek eksiklikler kaldı

X