Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun, nasil gidiyor hazirliklariniz?Bende eylül gelinigim
Ogrenci oldugumdan dolayi, cok yogunum. O yuzden salon, davetiye, gelinlik vesaire.. Her sey yaklasik 7-8 ay onceden ayarlandi. Biz simdi sadece dugun icin gun sayiyoruz.Hayirli olsun, nasil gidiyor hazirliklariniz?
Ben daha eskiyim çaktırmaAy birden kendimi eskiye götürdüm...
Bende 2012 Eylül geliniydim...
Herkesin tatlı telaşında kolaylıklar dilerim, düğünleriniz, evleriniz, geleceğiniz hep istediğiniz gibi olsun inşallah...
Bir-Dost Dejavu gibi oldu vallahi...
Biliyorum canım...Ben daha eskiyim çaktırma
Sizin topiğin muhabbetini sevdim diye 2012 rolü yapıyodum Eylül de değil Kasım geliniydim ben bi taraflarım donmuştu
Eylül de evlenmedim ama çeyiz vs bişey soracaksanız yardımcı olmaya çalışırım
Ben rahat bi tipim o konularda, çok irdelememBen evin icine girdikten sonra eksiklerimi tamamlama taraftariyim, temel ihtiyaclari aldiktan sonrasi yani:)) gelinlige nasil karar vermistiniz? Gelinlik cok zormus, onca yer gezdim gelinlik denedim hic icime sinen olmadi
:)) dikkat edicem bunaBen rahat bi tipim o konularda, çok irdelemem
Hazır aldım straplez sırttan bağlamalı bi model
Son zamanlar provaya gidin derim, ben gitmedim yıllardır aynı fizikteyim diye
Haızrlık telaşında kilo vermişim sonra iplikleri sonuna kadar da çekseler biraz bol gelmişti üstü
Ben de 2016 Eylül geliniyim ve bu aralar balayı krizi yaşıyorum kendi içimde. Nişanlım müdahale etmiyor ama ben hem ekonomik hem de güzel bir balayı istediğim için kafam karışıyorç Antalya mı, Kıbrıs mı, oetl mi seyahat mi vs vs.. çok soru var kafamda[/
bende aynı dert içerisindeyim şu aralar aslında ekim 1 de düğünüm var ama hala balayı için karar veremedik