• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Fıstıklar Günyadın,

Sabah işe gitmeden önce tekrar Beta HCG için kan verdim. 21. gün yaptıklarında 0,24 çıkmıştı. Evet tamam negatif ama yarın HSG çekineceğim için emin olmak adına testi tekrar edeyim dedim. Bugün 25.gün (reglime 6 gün kaldı), kesin sonuç verir herhalde. Bugün 16.00'da sonuçlar çıkacak. İnşallah 0,1 dahi yükselmemiştir de benim de aklımda soru işareti kalmaz.

teşekkür ederim canım. Belirtilerim adet öncesi belirtilerle aynıydı hatta adet olmayı beklerken gebe oluğumu öğrendim.
Kasık ağrısı(ara ara) Göğüs hassasiyeti ( şiddetli değil) tek fark adet günümden 2 gün önce halsiz omaya başladım.
Özel birşey yapmadım canım .Bel altına yastık koyup uzandım ilişkiden sonra sadece.

canımızı sıkan şeyde adet belirtisiyle aynı olması zaten :KK51: rabbim bize de nasip eder inşallah:dua:

Fıstıklar Günyadın,

Sabah işe gitmeden önce tekrar Beta HCG için kan verdim. 21. gün yaptıklarında 0,24 çıkmıştı. Evet tamam negatif ama yarın HSG çekineceğim için emin olmak adına testi tekrar edeyim dedim. Bugün 25.gün (reglime 6 gün kaldı), kesin sonuç verir herhalde. Bugün 16.00'da sonuçlar çıkacak. İnşallah 0,1 dahi yükselmemiştir de benim de aklımda soru işareti kalmaz.
Günaydın canim varsa çıkar diye düşünüyorum inşallah net bir sonuc cikar da icin rahat olur tatliskom

İçime su serptin canım benim ya, inşallah :) Allah hepimizin yüzünü güldürsün.

İyiyim işte yarın HSG çekinicem. Onun merakı var şimdilik üzerimde :) Sen neler yaptın görüşmeyeli?
Inşallah güzel geçer canimm...Ben napayim uğraşıyorum 4 ay oldu bakalım nasp ne zamansa artık.
Sabah bata 2 gün kala test yaptım NEGATIF bi üzüldüm gibi oldu oysa deli gibi belirti var kesin diyordum içimden ama maalesef bi burukluk oluştu içimde.

Inşallah güzel geçer canimm...Ben napayim uğraşıyorum 4 ay oldu bakalım nasp ne zamansa artık.
Sabah bata 2 gün kala test yaptım NEGATIF bi üzüldüm gibi oldu oysa deli gibi belirti var kesin diyordum içimden ama maalesef bi burukluk oluştu içimde.
İnşallah canım :)

O burukuluk oluyo ama regl bittikten sonra geçiyo canım ya. Sonra yumurtlama oldu mu olmadı mı onun derdine düşüyosun :) Boşver, her şey olacağına varır :)

canım @kutuphanekedisi nin dediği gibi adet ol bitsin unutuluyor o üzüntüler yeni ay yeni umut oluyor hayırlısı olsun hakkında... benimde bu ay olmazsa öteki ay 4. ayım olcak ama sanki 4 senedir olmamış gibi üzülüyorum sonra geçiyor Rabbim dermansız dert vermesin inşallah hayırlı zamanlarda göbüşlerimiz dolacaktır:KK36:

bir garip oblomov bir garip oblomov Canım selamlar. Ovülasyon testim geldi. Son 1-2 saattir normal ölçülerde sıvı tükettim, sence testi şimdi yapsam mı yoksa 1-2 saat bir şey içmeyip o zaman mı yapsam :) Çok etkiler mi?
valla bazı yerlerde okuduğum etkilenmez diyor ama sen yine bekle ne olur ne olmaz bu arada adetinin kaçıncı günündesin? ona göre tek ya da çift test yap diyeceğim

bugün 12. günündesin o zaman canım adet döngün 28günde birse şimdi saat 3te birde akşam 19:30 da yap. eğer 33-35 gibi uzunsa tek test yeter şimdilik

Canım benim 28-30 gün arasında değişiyor. Bakalım çizgi koyuysa akşama doğru 1 test daha yaparım. Hayırlısı. Saol yardımın için :)

hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına al bebeğini... belirtilerin var mıydı? ya da hamile kalmak için özel bir şey yaptın mı
çok sevindim canım senin adına. :KK36: hayırlı olsun kucağına almak nasip olsun bebeğini sağlıkla.
ayy darısı isteyenlere. nadılsın şimdi atlabildin mi şoku:)

Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin :)
teşekkür ederim canım. Belirtilerim adet öncesi belirtilerle aynıydı hatta adet olmayı beklerken gebe oluğumu öğrendim.
Kasık ağrısı(ara ara) Göğüs hassasiyeti ( şiddetli değil) tek fark adet günümden 2 gün önce halsiz omaya başladım.
Özel birşey yapmadım canım .Bel altına yastık koyup uzandım ilişkiden sonra sadece.
çok sevindim canım senin adına. :KK36:hayırlı olsun kucağına almak nasip olsun bebeğini sağlıkla.
ayy darısı isteyenlere. nadılsın şimdiatlabildin mi şoku:)

Canım benim 28-30 gün arasında değişiyor. Bakalım çizgi koyuysa akşama doğru 1 test daha yaparım. Hayırlısı. Saol yardımın için :)
rica ederim canım. birde her gün aynı saatte yapmaya özen göster. nasıl başlıyorsa öyle gitsin... inşallah ilk aydan işe yararda hamile kalırsın canım...

Back
X