EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

e bugün beklenen adet günün ise yap dilersen sonucu görmüş olursun. 8 gün biraz erken olmuş. erken gösteren testlerden miydi?

evet 8 gün biraz erkendi ama merak işte :) yok eczaneden gebelik testi istedim öyle verdiler erken gebelik testi değil sanırım. hafifte olsa silik çıkarsa bir sonraki gün kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum.. bir de idrar testini sabah yap diyordu buradaki bazı arkadaşlar ama çoook heyecenlıyımmm, bu kadar bekledim sabahıda beklerim heralde

merhaba herkese :)
Eylül ayını ben de ümit dolu bekliyorum. Mart ayında 14 haftalık gebeliğim sonlandı, eğer duruyor olsaydı Eylül ayı benim için doğum ayıydı. O yüzden Eylül benim için ayrı bir öneme sahip. Umarım hamileliğimin haberini aldığım ay olur. M melekler-engelchen benim bat 18 Eylül, yazarsan listeye sevinirim. Bu arada bu tarih ultrasonda bebeğimin doğum tarihi olarak görünüyordu. Sanırım çok tesadüflerle doluyum :)

Gebelik varsa bugun cikar canim yap istersen

Canim sabahlari hormonlar daha yuksek oldugu icin sabah diyoruz ama senin bat bugunmus bi kac saat sivi almadan yap bence hatta alsan bile varsa bugun çıkar

Batlarimiz ayni seninle:) bende hep kasim da hamile kalacagimi düşünüyorum cunku benim de dogumum kasim da olacakti bebegimi kaybetmeseydim yalniz degilmisim totem konusunda :)

Gebelik varsa bugun cikar canim yap istersen

Canim sabahlari hormonlar daha yuksek oldugu icin sabah diyoruz ama senin bat bugunmus bi kac saat sivi almadan yap bence hatta alsan bile varsa bugun çıkar

ayy inşallah vardırr . allah'ım nolursun isteyen herkese ve bana da nasip et yarabbim

cesaretimi toplayıp yapayım birazdan o zaman

dua edin kızlaarrrr

Yumurtlama günüm normal şartlarda 5 i. Adetim düzenli 31 günde oluyor.ama akşam ve sabah hala devam ediyor yumurta kıvamında akıntıyı gördüm. Bu kadar erken yumurtlama olurmu ki .

dosya boyutu büyükmüş yükleyedim. ayy ağladım heyecandannnn. öğleden sonra devlet hastanesine gitsem kan tahlili yapar mı acaba

Hoşgeldin canım Hakkımızda hayırlısı inşallah..........

Sen hamilesin sanki bana öyle geliyor. Hislerimde çok yanılmam. Çok çalıştın bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…