- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.821
e bugün beklenen adet günün ise yap dilersen sonucu görmüş olursun. 8 gün biraz erken olmuş. erken gösteren testlerden miydi?
BozaciiiimmHiii ne buldum. Maşallah ne kadar da belirgin. Sağlıkla gelsin inşallah :)
Gebelik varsa bugun cikar canim yap istersenmrb hanımlar geçen haftada yazmıştım ben. gebelik bekliyorum bugün beklenen adet günüm göğüslerim şiş ama karın ağrım yok. normalde adet olacağım zaman bir iki gün önce ağrım olurdu, bugünlerde yok. idrarda gebelik testi yapsam mı acaba bugüne kadar zor bekledim. geçen hafta adete 8 gün varken yapmıştım test negatif çıkmıştı. bugün adet olmam gereken gün ama galiba bugün birşey yok çünkü ağrım yok. çok istiyorum, çok heyecanlıyım yanımda gebelik testi var acaba şimdi yapsam mı yoksa bir gün daha bekleyip yarın sabah mı yapsam?
Canim sabahlari hormonlar daha yuksek oldugu icin sabah diyoruz ama senin bat bugunmus bi kac saat sivi almadan yap bence hatta alsan bile varsa bugun çıkarevet 8 gün biraz erkendi ama merak işte :) yok eczaneden gebelik testi istedim öyle verdiler erken gebelik testi değil sanırım. hafifte olsa silik çıkarsa bir sonraki gün kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum.. bir de idrar testini sabah yap diyordu buradaki bazı arkadaşlar ama çoook heyecenlıyımmm, bu kadar bekledim sabahıda beklerim heralde
Batlarimiz ayni seninle:) bende hep kasim da hamile kalacagimi düşünüyorum cunku benim de dogumum kasim da olacakti bebegimi kaybetmeseydim yalniz degilmisim totem konusunda :)merhaba herkese :)
Eylül ayını ben de ümit dolu bekliyorum. Mart ayında 14 haftalık gebeliğim sonlandı, eğer duruyor olsaydı Eylül ayı benim için doğum ayıydı. O yüzden Eylül benim için ayrı bir öneme sahip. Umarım hamileliğimin haberini aldığım ay olur. M melekler-engelchen benim bat 18 Eylül, yazarsan listeye sevinirim. Bu arada bu tarih ultrasonda bebeğimin doğum tarihi olarak görünüyordu. Sanırım çok tesadüflerle doluyum :)
Gebelik varsa bugun cikar canim yap istersen
Canim sabahlari hormonlar daha yuksek oldugu icin sabah diyoruz ama senin bat bugunmus bi kac saat sivi almadan yap bence hatta alsan bile varsa bugun çıkar
Bozaciiiimm
Ya evet bende de oldu bisilerkan verdim sonucu 2'de çıkacak. Cok heyecanliyim
ya rewsim ekleyemedim nasıl yapsamkızlar testim böyle çıktı
Dosya yukleden yukleyebilirsin canim hayirli olsun simdiden :)ya rewsim ekleyemedim nasıl yapsam
silik ikinci çizgi çıktıııı
Hoşgeldin canımmerhaba herkese :)
Eylül ayını ben de ümit dolu bekliyorum. Mart ayında 14 haftalık gebeliğim sonlandı, eğer duruyor olsaydı Eylül ayı benim için doğum ayıydı. O yüzden Eylül benim için ayrı bir öneme sahip. Umarım hamileliğimin haberini aldığım ay olur. M melekler-engelchen benim bat 18 Eylül, yazarsan listeye sevinirim. Bu arada bu tarih ultrasonda bebeğimin doğum tarihi olarak görünüyordu. Sanırım çok tesadüflerle doluyum :)
Yaparlar canim insallah saglikla kucagina da alirsin bebisini ağustos basi da cok bereketliydi sonu da bereketli oldu :)dosya boyutu büyükmüş yükleyedim. ayy ağladım heyecandannnn. öğleden sonra devlet hastanesine gitsem kan tahlili yapar mı acaba
Resmi göremedim ama hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin inşallahya rewsim ekleyemedim nasıl yapsam
silik ikinci çizgi çıktıııı
Canım tebrik ederim. Sağlıkla kucağına al inşallah.Bozaciiiimm
Ya evet bende de oldu bisilerkan verdim sonucu 2'de çıkacak. Cok heyecanliyim
Sen hamilesin sanki bana öyle geliyor. Hislerimde çok yanılmam. Çok çalıştın bu ayoluyo canım dün yapmıştım bir tane ama kıpkırmızı değil çok açıkta değil orta bir koyulukta onlarıda bitirmek istemiyorum sürekli yapıp ya bugün öyle keyfi yaptım aslında beklediğimden değilbenim adet döngüsü 33 gün ya ee 5 gün önceden de yumurtladım hadi bir ihtimal dedim ama yok bişi çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?