- 11 Nisan 2014
- 1.418
- 2.969
- 133
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
- #1.281
Canim benim ya hic uzme kendini her sey cok güzel olacak inşallah sen bi de cok erken ogrendin bekleme suren de uzadi o da kotu oldu senin için persembe günu bebisinin fotografiyla gel lutfen:)Kuzugiller sağol cnm .gözlerim doldu okurken o günleri görebilecek miyim diye ne hayaller kuruyordum halbuki inşallah hepsi gerçek olur herkese Rabbim hayırlı hamilelikler nasip etsin inşallah Allah tan ümit kesmiyorum inşallah hayırlısı olur hakkımızda
Evet ya gorsek bilsek de rahatlasakYa agri resmen regl olcakmisim gibiydi simdi gitti hafif doluluk var iyi mi... elin kolun olsa bakip anlarsin da gormedigim icinde ne oldugunu bilmedigim bi yer olunca anacim insan sinir oluyo ne oluyo ne oluyo diye. Vallahi ovulasyondan sonra kahve icmeyen ben koca bi bardak kahve yaptim rahatlamak icin. Seytan diyo ki yarin sabah test yap negatifi gor rahat et
Kiz belli mi olur bakarsin supriz olur 30 Agustos kutlamasi yapariz havai fiseklerle
Ya agri resmen regl olcakmisim gibiydi simdi gitti hafif doluluk var iyi mi... elin kolun olsa bakip anlarsin da gormedigim icinde ne oldugunu bilmedigim bi yer olunca anacim insan sinir oluyo ne oluyo ne oluyo diye. Vallahi ovulasyondan sonra kahve icmeyen ben koca bi bardak kahve yaptim rahatlamak icin. Seytan diyo ki yarin sabah test yap negatifi gor rahat et
Kiz belli mi olur bakarsin supriz olur 30 Agustos kutlamasi yapariz havai fiseklerle
Evet ya gorsek bilsek de rahatlasak
Ay ben kesmedim kahveyi ya arastirdim falan cok abartmadiginiz surece içebilirsiniz yaziyordu gunde maksimum 1 turk kahvesi olarak sınırladım anca.
Valla 30 Agustos'ta kutlama yapmayı cok isterim :) yanıma da 1 tane test aldim, acaba garanti olsun 31 Agustos'ta mi yapsam testi? Tabi bir de bu ay erken yumurtladım 2 gun, belki BAT da geri geliyor olabilir. Yani ben 28'inde falan kırmızıları da görebilirim :)
Yaaa turk kahvesi tamamda o nescafeyi nasil ozlemisim :) ofiste iccek bisey ariyo insan. 30 Agustos candir severiiiz :)Evet ya gorsek bilsek de rahatlasak
Ay ben kesmedim kahveyi ya arastirdim falan cok abartmadiginiz surece içebilirsiniz yaziyordu gunde maksimum 1 turk kahvesi olarak sınırladım anca.
Valla 30 Agustos'ta kutlama yapmayı cok isterim :) yanıma da 1 tane test aldim, acaba garanti olsun 31 Agustos'ta mi yapsam testi? Tabi bir de bu ay erken yumurtladım 2 gun, belki BAT da geri geliyor olabilir. Yani ben 28'inde falan kırmızıları da görebilirim :)
Üzülme. Ne gelirse Allahtan.Kuzugiller sağol cnm .gözlerim doldu okurken o günleri görebilecek miyim diye ne hayaller kuruyordum halbuki inşallah hepsi gerçek olur herkese Rabbim hayırlı hamilelikler nasip etsin inşallah Allah tan ümit kesmiyorum inşallah hayırlısı olur hakkımızda
Yumurtlama erken olursa BAT da one gelir diyorlar ama daha once hic ovu testi ile takip etmedigimden ne olur ne biter hicbir fikrim yok valla. Belli olsa da rahatlasak cumletenhadi kızlar az kaldı sizin inşallah bebişleriniz sizinledirbenimde bat öne gelir mi acaba 5 gün erken yumurtladım. bu arada bugün sol kasığımda batma var bebiş solda mı acaba diye düşünürken bacak ağrım umudumu kırıyor regl olucam galiba ben erken mi olcam acaba
Nescafe icme canim bebek olmasa bile zararli. Ben nescafeyi birakip filtre kahveye gecmistim ama simdi kafein orani cok yuksek oldugu icin Turk kahvesi ile idare ediyorum :)Yaaa turk kahvesi tamamda o nescafeyi nasil ozlemisim :) ofiste iccek bisey ariyo insan. 30 Agustos candir severiiiz :)
Benim 29 u gosteriyi takvim ama agri gelip gidiyo erken olcakmisim gibi geliyo.kumas pantolonun dugmesini acip oturdum o dereceEger olmazsa o zaman yapariz test :)
Yumurtlama erken olursa BAT da one gelir diyorlar ama daha once hic ovu testi ile takip etmedigimden ne olur ne biter hicbir fikrim yok valla. Belli olsa da rahatlasak cumleten
Nescafe icme canim bebek olmasa bile zararli. Ben nescafeyi birakip filtre kahveye gecmistim ama simdi kafein orani cok yuksek oldugu icin Turk kahvesi ile idare ediyorum :)
Ya biz senle batdas sayiliriz iste birkac güne belli olacak durum, sabredelim sıkalım disimizi
Aynen :) BAT ne zaman?Benim karın ağrılarım başladı. Bu ay da fos oldu. Şimdiden belli
Aaa o zaman benim BAT 28 Agustos oluyorbir garip oblomov in dedigi gibi guzel seyler hep zararli Aynen tatlim yumurtlamadan 14 gun sonra oluyo,erkense ona gore erken oluyormus. benimde 29 u gorunuyo ama bakarsin 1-2 gun erken olur bende 11.gun koyu gordum ya. Enteresan bi sekilde akintim yok, kasigim sis ve agrim var.Al benden kirmizi kart simdiden
benimde 3 eylüle gelcek ozaman 5 gün erken yumurtladımAaa o zaman benim BAT 28 Agustos oluyor
Benim agrilar da kırmızılarla birlikte geldigi icin su an onu da bilemiyorum. Beklemedeyim mecburen
3 eylülAynen :) BAT ne zaman?
Daha varmis o zaman canim yaa umidi kesmek icin cook erken :)3 eylül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?