EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

[QUOinşallaTE="dimaam, post: 47810360, member: 442113"] pembepatiks ilk gebeliğimde bana da aynı şeyleri söylemişlerdi. çok ağladım. sekizinci haftada gördük biz. ama alttan baktırıp yolk kesesini görmüştüm ben. arkadaşım kadın doğumcuydu. ona gittim. o göstermişti yolk kesesini. belki alttan baksalar görürlerdi.[/QUOTE]
inşallah benimde öyledir cnm yolk görsem biraz rahatlardım içimden bir ses korkma diyor ama yinede rahat değilim başından beri dış gebelik boş gebelik gerçekten çok stresli geçiriyorum Rabbim kimseye yaşatmasın saol cnm benim bir umut doğdu içime

Canim benim ya hic uzme kendini her sey cok güzel olacak inşallah sen bi de cok erken ogrendin bekleme suren de uzadi o da kotu oldu senin için persembe günu bebisinin fotografiyla gel lutfen:)

Evet ya gorsek bilsek de rahatlasak
Ay ben kesmedim kahveyi ya arastirdim falan cok abartmadiginiz surece içebilirsiniz yaziyordu gunde maksimum 1 turk kahvesi olarak sınırladım anca.
Valla 30 Agustos'ta kutlama yapmayı cok isterim :) yanıma da 1 tane test aldim, acaba garanti olsun 31 Agustos'ta mi yapsam testi? Tabi bir de bu ay erken yumurtladım 2 gun, belki BAT da geri geliyor olabilir. Yani ben 28'inde falan kırmızıları da görebilirim :)

hadi kızlar az kaldı sizin inşallah bebişleriniz sizinledir benimde bat öne gelir mi acaba 5 gün erken yumurtladım. bu arada bugün sol kasığımda batma var bebiş solda mı acaba diye düşünürken bacak ağrım umudumu kırıyor regl olucam galiba ben erken mi olcam acaba

Merhaba kızlar normade bata 7 gün var ama pike göre 6 gün var benimde 2 gündür regli olucak gibiyim gögüs hassaıyeti var bide bugün doktora progeston kanı vermeye gidecektim yarına kaldı 22 gün gidicem bi sorun olurmu acaba ?

Y YESIMBOZ
Bu belirtiler gel gitli diyorsun canim.bi umudum yok sonra bi kaç saat sonra umutlandim...bu arada rüyamda sizi gördüm esinle birlikte .tanisiyorduk yoldasimiz DİE...zaten pek uyuyamadim benim findik hasta oldu aksam sabaha kadar basindaydim .ara ara uyumusum .bi ara haliya serilip kalmisim o sira kizin anne deyince kalkiyordum uyku aramda sol yanim bisey hissettim elimi oraya koyup orda olduğunu biliyorum annecim dedigimi hatirliyorum rüya gerçek arasi biseydi...canim vücudum hala kırık nedense sürekli ayaklarimi dikip yatiyorum o iyi geliyor.sürekli bi yorgunluk.
pembepatiks canimm dualarimizdasin.enn güzelini düşün,aglayip harap etme kendini guzelim.
morordek bende kesmiyorum kahveyi .o türkkahvesi iiçilecek zaten ggünde bi kez iciyorum abartili ddeğilim basim agriyor iyi geliyor.hem de zevkli ya.damarlarim kabariyor kahveye :) hadi bakalim patlatalim fişekleri..

Yaaa turk kahvesi tamamda o nescafeyi nasil ozlemisim :) ofiste iccek bisey ariyo insan. 30 Agustos candir severiiiz :)
Benim 29 u gosteriyi takvim ama agri gelip gidiyo erken olcakmisim gibi geliyo.kumas pantolonun dugmesini acip oturdum o derece Eger olmazsa o zaman yapariz test :)

Bende bugün aynı adet olacak gibi kasık ağrısıyla uyandım dedim kesim oldum ama suan lik bişey yok ama ben olucam kızlar umutlarım iyice gitti bilmiyorum artık ekim ayına

Üzülme. Ne gelirse Allahtan.

askerler şafak beklerler ya bizde şafak bekliyoruz resmen gözüm sürekli takvimde sanki saat gibi ilerlemiş mi diye bakıyorum ben çay içiyorum kahveden ziyade ondan kurtulmam zaman alıcak galiba ama nescafe ve türk kahvesine de bayılırım ama çay kadar aramam zaten güzel şeyler hep zararlı oluyor

Yumurtlama erken olursa BAT da one gelir diyorlar ama daha once hic ovu testi ile takip etmedigimden ne olur ne biter hicbir fikrim yok valla. Belli olsa da rahatlasak cumleten
Nescafe icme canim bebek olmasa bile zararli. Ben nescafeyi birakip filtre kahveye gecmistim ama simdi kafein orani cok yuksek oldugu icin Turk kahvesi ile idare ediyorum :)
Ya biz senle batdas sayiliriz iste birkac güne belli olacak durum, sabredelim sıkalım disimizi

bir garip oblomov in dedigi gibi guzel seyler hep zararli Aynen tatlim yumurtlamadan 14 gun sonra oluyo,erkense ona gore erken oluyormus. benimde 29 u gorunuyo ama bakarsin 1-2 gun erken olur bende 11.gun koyu gordum ya. Enteresan bi sekilde akintim yok, kasigim sis ve agrim var.Al benden kirmizi kart simdiden

Aaa o zaman benim BAT 28 Agustos oluyor
Benim agrilar da kırmızılarla birlikte geldigi icin su an onu da bilemiyorum. Beklemedeyim mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…