EYLÜL -EKİM 2016 HAMILELERI

Sen eger kuruysan ağrın olur. Islak olunca rahat olursun. Bu yüzden ön sevişme şart

Sen eger kuruysan ağrın olur. Islak olunca rahat olursun. Bu yüzden ön sevişme şart
yok canım bu ay hiç kuruluk olmadı normalde de olmaz bende sadece haziran ayında çok olmuştu hatta koskoca ayda 2 kere birlikte olmuştuk o kadar çok oldu ama şükür geçti.bu ayrının nedenini anlamadım bakalım hayırlısı inşallah kötü bişi çıkmaz kistle falan uğraşmam inşllah

Kızlar test yaptım ve negatif. Tüp bebek için doktoru aradım. Reglin 2. günü gideceğim. İnşallah cumartesiye denk gelmez
Ne kadar zamandir deniyorsunuz canim? Oncesindeki tedavileri denemis miydiniz? Haftasonu doktorun yok diye mi ? Belki 1-2 gun opsiyonu vardir bu yuzden. 1. ya da 3.gunu falanda olabillir belki.

Ne kadar zamandir deniyorsunuz canim? Oncesindeki tedavileri denemis miydiniz? Haftasonu doktorun yok diye mi ? Belki 1-2 gun opsiyonu vardir bu yuzden. 1. ya da 3.gunu falanda olabillir belki.
Canım 32.aya girdik. Ben açık miyom ameliyatı oldum, eşim varikosel ameliyatı oldu. Hiçbir sorunumuz kalmadı ve yine olmayınca doktora gittim. En hafif derecede PKO olabilir dedi. Verdi ilaçları, 8-10 yumurtam oluştu. Yani ilaca da ihtiyacım yokmuş ama olmuyor işte

Canim netten hayit otu tohumunu bir arastirsana...coook faydasini gören var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…